xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω του χρονου να μην λεω το ιδιο
χαχαχαχαχαχα πιστεψε με θα το λες!!χαχα ε οσο να ναι σου λειπει παντα το περιβαλλον που εζησεσ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fwteinh..! :D
Νεοφερμένος
Ηθελα και γω να ρωτησω για την Λαμια...γτ απο μερικα ατομα που ακουσα μου λενε οτι ειναι πολυ επαρχιακη πολη και οτι δεν εχει και πολλα μερη για να βγαινεις!:/
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα!!
Ηθελα και γω να ρωτησω για την Λαμια...γτ απο μερικα ατομα που ακουσα μου λενε οτι ειναι πολυ επαρχιακη πολη και οτι δεν εχει και πολλα μερη για να βγαινεις!:/
αν εχεις καποια απορια κλπ μπορω να σε ενημερωσω εγω!
afroditicyprus
Νεοφερμένος
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας..στην Λαμία μπορείς να κάνεις ωραία φοιτητική ζωή?
Καλούλα είναι σήμερα πήγα να την δω γιατί και εγώ πέρασα φέτος Νοσηλευτική Λαμίας.Δεν είναι και Αθήνα.Τα περισσότερα πρέπει να είναι κοντά στο κάστρο.Καφετέριες Καταστήματα κλπ κλπ.Εσύ τι πέρασες?
Καλησπερα!!
Σε τι σχολή πέρασες?
Fwteinh..! :D
Νεοφερμένος
challenger
Επιφανές μέλος
Τα περισσότερα πρέπει να είναι κοντά στο κάστρο
όχι, είναι στο ενδιάμεσο των τεσσάρων πλατειών...
PirgiotisThyra3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Η πόλη πάλι δεν λέει πολλά για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχει συγκοινωνίες το βράδυ, πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, όσες επιλογές θα είχες εν τέλει σε μιαν άλλη πόλη.
[troll]Αν δεν πας για να σπουδάσεις, υπάρχει ο επονομαζόμενος «σύλλογος σπουδαστών» (με όποιους απέμειναν από την πάλαι ποτέ ΔΑΠ) που κάνει πάρτυ αισθητικού επιπέδου ΔΑΠ σε γκλαμουράτα κλαμπς και καγκουροκαφετέριες, λερώνει με αφίσες τους τοίχους του ΤΕΙ και κάνει δύσκολη τη ζωή των υπόλοιπων στηρίζοντας στα συλλογικά όργανα διοίκησης την πολιτική της ΝΔ[/troll]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ. Μπορείς να πάρεις και ποδήλατο κοντά σου καθώς στην περιοχή κοντά στο ΤΕΙ έχει ποδηλατόδρομο για το κέντρο όμως ξέχασέτο καθώς έχει ανηφόρες ανυπόφορες.
Για ό,τι άλλο θέλεις μην διστάσεις.
Βλάχους; του χωριού;Ωραία εικόνα έχεις για την ελληνική περιφέρεια "πρωτευουσιάνε".Θα περάσεις πολύ όμορφα με τους βλάχους του χωριού.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλάχους; του χωριού;Ωραία εικόνα έχεις για την ελληνική περιφέρεια "πρωτευουσιάνε".
Είμαι Λαμιώτης και μπορώ να επικυρώσω τον προηγούμενο, είμαστε βλάχοι, σε χωριό.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Και όχι δεν έχω πρόβλημα με τους μικρούς τόπους ούτε λέω βλάχους όλους τους μη-πρωτευουσιάνους/συμπρωτευουσιάνους.
Θα ηθελα λοιπον να με πειτε 2 λογια για την Λαμια. Απο οτι εχω διαβασει πολλοι ειναι ευχαριστημενοι πολλοι δεν ειναι. Αποκλειεται το θεμα να ειναι τοσο υποκειμενικο. Στοχος μου ειναι το Πανεπιστημιο Θεσσαλιας στο τμημα της πληροφορικης. Αν μπορουσατε να δωσετε καποιες πληροφοριες οσο αναφορα το Τμημα της πληροφορικης στη Λαμια και τη φοιτητικη ζωη εκει ως προς την "ηρεμια" που επικρατει .. το στυλ των φοιτητων. τα μαγαζια και τα λοιπα. Επισης τιμες για τα σπιτια και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σημαντικο, μπορει να φανει περιεργο αλλα ναι πρεπει να μαθω αν εχει γινει εγκατασταση οπτικων ινων στη περιοχη "φοιτητων" για παροχη VDSL και γενικοτερα καλες ταχυτητες του Internet γιατι στα clubs στη 1 ωρα εξαφανιζομαι. Βρωμαει μην πω τι και το τσιγαρο ειναι στο μεγαλειο του. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ τα λεω και γελαω. ξερω φαινομαι σαν σπυριαρης,σπασικλας και ωμος αλλα καμια σχεση. Ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.