chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμενα τα καλύτερα μου έχουν πει! Θα δούμε! Πάντως εχει και πολυ ωραια μικρα σπίτια καινούρια και σε πολυ προσιτές τιμές!
λογικα ναι ..οψομεθα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
λογικα ναι ..οψομεθα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strawberryblond
Νεοφερμένος
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα φετος να ειμαι νομικη Κομοτηνης και θα ηθελα να μαθω απο οποιον γνωριζει πώς ειναι η φοιτητικη ζωη στην Κομοτηνη. Επισης,ποιος αλλος ειναι για νομικη Κομοτηνης?
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδι
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα φετος να ειμαι νομικη Κομοτηνης και θα ηθελα να μαθω απο οποιον γνωριζει πώς ειναι η φοιτητικη ζωη στην Κομοτηνη. Επισης,ποιος αλλος ειναι για νομικη Κομοτηνης?
Και εγω Νομικη Κομοτηνής! Απ'ότι ξέρω είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σχεδόν ήσυχη η ζωή... Έχει πολλές διεξόδους για ψυχαγωγία, ενώ πολλά φτηνά μαγαζιά για φαγητό και ρούχα συναρπάζουν κάθε χρόνο τον μέσο φοιτητή! Γενικά αν δεν σου αρέσει η ιλιγγιώδης ταχύτητα που χαρακτηρίζει τη ζωή στην Αθήνα, θα αγαπήσεις πάρα πολύ την Κομοτηνή! Ελπίζω να τα πουμε και ως "συνάδελφοι"...
strawberryblond
Νεοφερμένος
Η αληθεια ειναι πως η Αθηνα ηταν το ονειρο μου και μου κακοφαινεται που δεν την πιανω και θα ειμαι κατα πασα πιθανοτητα στην Κομοτηνη. Ωστοσο,δε θελω να το γρουσουζεψω και δεν πιασω τελικα ουτε την Κομοτηνη!Και εγω Νομικη Κομοτηνής! Απ'ότι ξέρω είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σχεδόν ήσυχη η ζωή... Έχει πολλές διεξόδους για ψυχαγωγία, ενώ πολλά φτηνά μαγαζιά για φαγητό και ρούχα συναρπάζουν κάθε χρόνο τον μέσο φοιτητή! Γενικά αν δεν σου αρέσει η ιλιγγιώδης ταχύτητα που χαρακτηρίζει τη ζωή στην Αθήνα, θα αγαπήσεις πάρα πολύ την Κομοτηνή! Ελπίζω να τα πουμε και ως "συνάδελφοι"...
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αληθεια ειναι πως η Αθηνα ηταν το ονειρο μου και μου κακοφαινεται που δεν την πιανω και θα ειμαι κατα πασα πιθανοτητα στην Κομοτηνη. Ωστοσο,δε θελω να το γρουσουζεψω και δεν πιασω τελικα ουτε την Κομοτηνη!
Μην το λες για την Αθήνα.. Εγω έπιανα μαλλον Αθήνα αλλα έβαλα πρώτα Κομοτηνή τελικά γιατι θα τελειώσω πολύ γρηγορότερα εκει παρα στην Αθηνα! Οποτε να εισαι χαρουμενη!
strawberryblond
Νεοφερμένος
Αυτο νομιζω πρωτη φορα το ακουω! Συγχαρητηρια και με το καλο να ανταμωθουμεΜην το λες για την Αθήνα.. Εγω έπιανα μαλλον Αθήνα αλλα έβαλα πρώτα Κομοτηνή τελικά γιατι θα τελειώσω πολύ γρηγορότερα εκει παρα στην Αθηνα! Οποτε να εισαι χαρουμενη!
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο νομιζω πρωτη φορα το ακουω! Συγχαρητηρια και με το καλο να ανταμωθουμε
Τελειώνουν πιο εύκολα οι φοιτητές γιατί εκει οι καθηγητές κανουν καλό μάθημα και δεν είναι στην τσίτα όταν βαθμολογουν όπως στην Αθήνα.. Στο Καποδιστριακό κάποιοι κοβουν τους μαθητες επειδη νιώθουν πως έχουν κυρος και ισχυ! Θα ειναι καλύτερα Κομοτηνή!! Καλά αποτελέσματα με το καλό!
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελειώνουν πιο εύκολα οι φοιτητές γιατί εκει οι καθηγητές κανουν καλό μάθημα και δεν είναι στην τσίτα όταν βαθμολογουν όπως στην Αθήνα.. Στο Καποδιστριακό κάποιοι κοβουν τους μαθητες επειδη νιώθουν πως έχουν κυρος και ισχυ! Θα ειναι καλύτερα Κομοτηνή!! Καλά αποτελέσματα με το καλό!
παιδια ετοιμαστειτε για ζωαρα κομοτηνη να ξερετε ..εγγυησηΑυτο νομιζω πρωτη φορα το ακουω! Συγχαρητηρια και με το καλο να ανταμωθουμε
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια ετοιμαστειτε για ζωαρα κομοτηνη να ξερετε ..εγγυηση
Αντε να δουμεεε!!!
strawberryblond
Νεοφερμένος
Mε το καλο παιδια. Αντε να γινουμε συμφοιτητες. Chris ετοιμασου!!!Αντε να δουμεεε!!!
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mε το καλο παιδια. Αντε να γινουμε συμφοιτητες. Chris ετοιμασου!!!
Απο που είσαι αν επιτρέπεται;
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mε το καλο παιδια. Αντε να γινουμε συμφοιτητες. Chris ετοιμασου!!!
be ready
detromo
Νεοφερμένος
πλατειες για αραγμα μεχρι τις πρωινες ωρες ;
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενα σωρο βρισκεις ,μην στεναχωριεσαι.εμεις σημερα το πρωι βρηκαμε.Μην πατε σε μεσιτες και τα ακουμπατε,θα βρειτε μονοι σας,και δειτε οσα αντεχετε,πριν αποφασισετεβρισκει κανεις ευκολα σπιτι κομοτηνη η θα δυσκολευτουμε?
strawberryblond
Νεοφερμένος
moryachka
Νεοφερμένος
Η φοιτητική ζωή σε όποια πόλη και να είναι,σίγουρα αποτελεί μοναδική εμπειρία.Πιο συγκεκριμένα η Κομοτηνή είναι κλασσική φοιτητούπολη,με άλλα λόγια η πόλη ζει από τους φοιτητές.
Έχει πολλές διεξόδους και ευκαρίες,πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνεις αν το ψάξεις.
Συγχαρητήρια σε όλους κ καλή αρχή εύχομαι!
Ειμαι απο νησι και επηρεαζει την ψυχολογια μου παρα πολυ ο καιρος.
Βρεχει τοσο συχνα οσο λενε; Και εχει συννεφια;
Το κρυο δεν με πειραζει τοσο οσο η βροχη και η συννεφια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.