cha0s
Περιβόητο μέλος
Είμαι δίδυμη ..η αδερφή μου πέρασε στο τει άμφισσας ,δηλαδή έχω δίδυμη αδερφή που σπουδάζει ..είμαι τρίτεκνη (αν κι αυτό δεν μετράει στα κριτήρια) ..η μάνα μου είναι εδώ και 3 χρόνια άνεργη και σύμφωνα με τους υπολογισμούς το υπουργείο ζητάει το λιγότερο εισόδημα 9 000 και μεις δηλώσαμε φέτος 2 500 ..δεν έχω οικονομική δυνατότητα για σπίτι κι αυτό που θα κάνω είναι να πάω για 15 μέρες στην αρχή και μετά θα κατέβω πάλι Λαμία που μένω μέχρι να βγουν τ αποτελέσματα της εστίας θα παίρνω σημειώσεις από συμφοιτητές ...δεν γίνεται αλλιώς ..
Με αυτά τα κριτήρια στάνταρ θα πάρεις μετεγγραφή όταν γίνουν. Στη θέση σου θα έκανα αναστολή σπουδών, και μετά όταν θα έρθεις στην πόλη σου, ξεκινάς απο την αρχή τις σπουδές σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Με αυτά τα κριτήρια στάνταρ θα πάρεις μετεγγραφή όταν γίνουν. Στη θέση σου θα έκανα αναστολή σπουδών, και μετά όταν θα έρθεις στην πόλη σου, ξεκινάς απο την αρχή τις σπουδές σου
Λες να αργήσουν τόσο οι μετεγγραφές; αν κάνουμε αιτήσεις με το καλό ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Τα δρομολογια των λεωφορειων απο που μπορουμε να τα βρουμε;
Απο φυλλάδιο της ΠΑΣΠ
Κάθε μισή ώρα έχει απο παλιά νομική (δηλαδή το ιστορικό-εθνολογικό)
7:30 8:00 8:30 9:15 10:00 10:30 11:00 11:30 11:45 12:00 12:30 13:00 13:30 14:00 14:30 15:00 15:45 16:00 16:30 17:00 17:30 18:00 18:30 19:00 19:30 20:00 20:30 21:00 21:30 22:00 23:00 24:00
Πότε πάτε μόνιμα Κομοτηνή;
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο φυλλάδιο της ΠΑΣΠ
Κάθε μισή ώρα έχει απο παλιά νομική (δηλαδή το ιστορικό-εθνολογικό)
7:30 8:00 8:30 9:15 10:00 10:30 11:00 11:30 11:45 12:00 12:30 13:00 13:30 14:00 14:30 15:00 15:45 16:00 16:30 17:00 17:30 18:00 18:30 19:00 19:30 20:00 20:30 21:00 21:30 22:00 23:00 24:00
Πότε πάτε μόνιμα Κομοτηνή;
Παιδιά όλοι από την Παλιά Νομική θα το παίρνουμε το αστικό; χαχαχα ...
Εεε ...Κυριακή-Δευτέρααα ....την Τρίτη ξεκινάμε ...
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
MarSophia
Νεοφερμένος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω πηγα,γραφτηκα στη Νομικη και γυρισα.Δε θα μεινω Κομοτηνη,θα επιδιωξω μετεγγραφη.Παντως απο το λιγο που την ειδα την πολη δε μου αρεσε καθολου...Οι ανθρωποι βεβαια ειναι ευγενεστατοι και η Πανεπιστημιουπολη μες το πρασινο αλλα η πολη....Το καλο ειναι ομως οτι τα τμηματα της Κομοτηνης λειτουργουν αρμονικα,δεν εχει καταληψεις και απεργιες και ειναι ολα νοικοκυρεμενα.Καλη αρχη σε ολους !!!
Και γω θα κάνω αίτηση για μετεγγραφή ..αλλά πάνω στη Κομοτηνή παρ όλα αυτά θα πάω ...θα παρακολουθήσω μαθήματα ..
Κι επίσης επικρατεί τόση αρμονία στο ΔΠΘ επειδή το Υπουργείο δεν θα βγάλει κανένα σε διαθεσιμότητα απ'αυτούς!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ήταν αυτό που δε σου άρεσε ακριβώς;;Παντως απο το λιγο που την ειδα την πολη δε μου αρεσε καθολου...Οι ανθρωποι βεβαια ειναι ευγενεστατοι και η Πανεπιστημιουπολη μες το πρασινο αλλα η πολη....
cha0s
Περιβόητο μέλος
Παιδιά όλοι από την Παλιά Νομική θα το παίρνουμε το αστικό; χαχαχα ...
Συμφέρει απο την παλιά νομική, γιατί απο εκεί ξεκινάει το λεωφορείο και είναι άδειο. Αν πας σε άλλη στάση, μπορεί να έχει φουλάρει απο την 1η στάση, και να μη μπορείς να μπεις
Παρασκευή πρωί φεύγωωωωωωωωωωωωω
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ άκουσα ότι αν ανέβεις από Παλιά Πρυτανεία π.χ., το λεωφορείο είναι γεμάτο..ούτε να πιαστείς δε θα μπορείς..
Πήγες για εγγραφή;
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ακόμηΠήγες για εγγραφή;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω πηγα,γραφτηκα στη Νομικη και γυρισα.Δε θα μεινω Κομοτηνη,θα επιδιωξω μετεγγραφη.Παντως απο το λιγο που την ειδα την πολη δε μου αρεσε καθολου...Οι ανθρωποι βεβαια ειναι ευγενεστατοι και η Πανεπιστημιουπολη μες το πρασινο αλλα η πολη....Το καλο ειναι ομως οτι τα τμηματα της Κομοτηνης λειτουργουν αρμονικα,δεν εχει καταληψεις και απεργιες και ειναι ολα νοικοκυρεμενα.Καλη αρχη σε ολους !!!
εισαι τοσο σιγουρη οτι θα παρεις μεταγραφη αμμεσα και διακινδυνευεις να χασεις ενα ετος;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποσο καιρο εκαναν να σου συνδεσουν το ιντερνετ;Μόνιμα πλέον εδώ !!!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ποσο καιρο εκαναν να σου συνδεσουν το ιντερνετ;
Στις 20 Αυγούστου έκανα την αίτηση, χθες ήρθε ο τεχνικός στο σπίτι...
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.