Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
dont worry νηρηις...ερχομαστε ολοι σιγα σιγα
Είναι πολύ όμορφα πάντως.
ανεβαινω και εγω παρασκευη τελικα....ισχυει ειναι τελειαα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
εσυ ποτε ξεκινας μαθηματα?ανεβαινω και εγω παρασκευη τελικα....ισχυει ειναι τελειαα..
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ ποτε ξεκινας μαθηματα?
1 οκτωβρη
εσυ νικο ποτε ειπαμε πως ανεβαινεις?
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει κατάστημα forthnet στην Κομοτηνή; Γιατι cyta δεν νομίζω πως έχει, τουλάχιστον στο site δεν αναφερόταν κάποιο παράρτημα στην Κομοτηνή.
καλε cyta εχει σιγουρα αλλα δεν θυμαμαι πού ακριβως βρισκεται....και forthnet εχει...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Kaι εγώ είχα διαβάσει πως είχε, αλλα στην ιστοσελίδα δεν το ανέφερε. Θα ρωτήσω και ελπίζω να βρώ άκρη. Ευχαριστώ πάντως.καλε cyta εχει σιγουρα αλλα δεν θυμαμαι πού ακριβως βρισκεται....και forthnet εχει...
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
την κυριακη θα ειμαι κομοτηνη1 οκτωβρη
εσυ νικο ποτε ειπαμε πως ανεβαινεις?
fortisimo
Νεοφερμένος
Έχει κατάστημα forthnet στην Κομοτηνή; Γιατι cyta δεν νομίζω πως έχει, τουλάχιστον στο site δεν αναφερόταν κάποιο παράρτημα στην Κομοτηνή.
FORTHNET SHOP - ALPHA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Κατάστημα Προϊόντων - Υπηρεσιών
Ζωΐδη Ν. 35, Κομοτηνή , 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Τηλέφωνο: 2531073444
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Eυχαριστώ.FORTHNET SHOP - ALPHA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Κατάστημα Προϊόντων - Υπηρεσιών
Ζωΐδη Ν. 35, Κομοτηνή , 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Τηλέφωνο: 2531073444
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι χαρούμενος που διαβάζω πώς οι επιφυλάξεις μετατρέπονται σε ενθουσιασμό όταν έρχεστε εδώ, οπως συμβαίνει και σε εσένα Νηιρίδα. Εύχομαι να περάσεις αξέχαστα φοιτητικά χρόνια με ξεφάντωμα αλλά και ακαδημαικη πρόοδο.Είναι πολύ όμορφα πάντως.
Kaι εγώ είχα διαβάσει πως είχε, αλλα στην ιστοσελίδα δεν το ανέφερε. Θα ρωτήσω και ελπίζω να βρώ άκρη. Ευχαριστώ πάντως.
Η Cyta βρίσκεται στην οδό Ορφέως, δίπλα από το ξενοδοχείο Όλυμπος. Για να προσανατολιστείς καλύτερα, ας πούμε πως είσαι στον πεζόδρομο Βενιζέλου(δεν γίνεται να μην πηγες ακόμα εκεί ) και θες να πας στην πλατεία. Ο δρόμος που χωρίζει την πλατεία με τον πεζόδρομο είναι η Ορφέως. Έτσι, μόλις βγεις από την βενιζέλου και περάσεις απέναντι, πηγαίνεις δεξιά και σε 30 μετρα είναι το υποκατάστημα Cyta.
Το υποκατάστημα Forthnet είναι σε εναν στενό κεντρικό δρόμο, τη νικολαου ζωίδου που κανουν εργασιες για ποδηλατοδρομο αυτον τον καιρό. Ας πουμε πως βρίσκεσαι στην άκρη της πλατείας, απέναντι από το σπαθί. Στα δεξιά σου είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, ξεχωρίζει το κτίριο. Ακολουθείς το δρομάκι-πεζόδρομος μπροστά στην τράπεζα και μετά από 60-70 μέτρα βρίσκεται η εν λογω οδός. Στρίβεις δεξιά και σε 20-30 μέτρα βρίσκεται η forthnet.
Ελπίζω να βοήθησα. Καλό είναι να έχεις ένα χάρτη, αν όχι μπορείς να χρησιμοποιείσεις το google maps στο κινητό
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
τπτ βρε...Kaι εγώ είχα διαβάσει πως είχε, αλλα στην ιστοσελίδα δεν το ανέφερε. Θα ρωτήσω και ελπίζω να βρώ άκρη. Ευχαριστώ πάντως.
ωραιαα..την κυριακη θα ειμαι κομοτηνη
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
fortisimo
Νεοφερμένος
Πρέπει να είμαστε Κομοτηνή το πρωί της Κυριακής.
Δεν υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης στο σπίτι που θα νοικιάσω μέχρι την Κυριακή.
Θα ταξιδέψουμε με ΙΧ από νότια Ελλάδα ξεκινώντας Σάββατο πρωί.
Έχουμε 2 ώρες ταξίδι μέχρι Αθήνα ή Πάτρα.
Που είναι καλύτερα να διανυκτερεύσουμε ; Να φτάσουμε αυθημερόν Κομοτηνή οπότε και να κοιμηθούμε σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης; (αν ναι προτείνετε κάποιο καλό).
Ή μήπως να το "σπάσουμε" κάπου σε Θεσ/κη, Καβάλα ή δεν ξέρω που αλλού; Δεν έχουμε ταξιδέψει ποτέ πάνω από Θεσ/κη και δεν ξέρουμε τι παίζει τέτοια εποχή από ξενοδοχεία κλπ
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επείγον:
Πρέπει να είμαστε Κομοτηνή το πρωί της Κυριακής.
Δεν υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης στο σπίτι που θα νοικιάσω μέχρι την Κυριακή.
Θα ταξιδέψουμε με ΙΧ από νότια Ελλάδα ξεκινώντας Σάββατο πρωί.
Έχουμε 2 ώρες ταξίδι μέχρι Αθήνα ή Πάτρα.
Που είναι καλύτερα να διανυκτερεύσουμε ; Να φτάσουμε αυθημερόν Κομοτηνή οπότε και να κοιμηθούμε σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης; (αν ναι προτείνετε κάποιο καλό).
Ή μήπως να το "σπάσουμε" κάπου σε Θεσ/κη, Καβάλα ή δεν ξέρω που αλλού; Δεν έχουμε ταξιδέψει ποτέ πάνω από Θεσ/κη και δεν ξέρουμε τι παίζει τέτοια εποχή από ξενοδοχεία κλπ
Kαλημέρα!
Προτείνω να διανυκτερεύσετε στην Κομοτηνή, δεν είναι και τόσο μακριά. Απέχει από την Θεσσαλονίκη περίπου 2,5 ώρες με μικρή ταχύτητα 130-140 km/h. Πιστευω συνολικά θα κάνετε κανένα 12ωρο.
Όσον αφορά τα ξενοδοχεία, προτείνω ένα μέσα στην πόλη, συγκεκριμένα ενα απο τα Δημόκριτος, Ανατόλια και Ροδόπη. Και τα τρία είναι πολύ καλά, το Δημόκριτος βρίσκεται απέναντι από το πάρκο (διπλα απο την πλατεία) και ειναι το φθηνότερο αλλά χαμηλότερης κατηγορίας.Στο Ροδόπη, ακριβώς πριν τη γέφυρα των τρένων, έχει και πάρκινγκ.Το Ανατόλια είναι το ακριβότερο αλλά πολύ άνετο. Τιμές ακριβές εκτός απο τον Δημόκριτο.
Ελπίζω να βοήθησα εγκαίρως στην επείγουσα ανάγκη
fortisimo
Νεοφερμένος
Δυστυχώς Ανατόλια και Ροδόπη είναι φουλ.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
fortisimo
Νεοφερμένος
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
γονεων!και μια απορία για τα ενοικιαστήρια: Στο δικό σας όνομα τα φτιάξατε ή στων γονέων σας;
Anta148
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.