Itach1
Διάσημο μέλος
Και αυτό είναι κακό;
Για μένα ναι!!! Βασικά είμαι απο χωριό και ξέρω πως είναι να τους ξέρεις όλους..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Το κακό με την Κομοτηνή είναι ότι σε λίγους μήνες θα τους ξέρεις όλους.
Kαι πιο λιγο
12 μερες περιπου εκατσα πανω και στο δρομο οσοι με γνωριζαν(απο σπιτια που ειχα δει, απο καταστηματα που ειχα ψωνισει,με καποιους που ειχε τυχει να μιλησω κ.τ.λ),με χαιρετουσαν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κι εγώ απο χωριό είμαι(κι έχω πάει σε ένα σωρό χωριά ), αλλα εδώ έχουμε 3 καφετέριες και 2 ψητοπωλεία, εκεί υπάρχουν και άλλα μαγαζιά, μεγαλύτερη ποικιλία. Επίσης δεν είμαστε όλοι λάτρεις των μεγαλουπόλεων.Για μένα ναι!!! Βασικά είμαι απο χωριό και ξέρω πως είναι να τους ξέρεις όλους..
Διάσημη πλέονKαι πιο λιγο
12 μερες περιπου εκατσα πανω και στο δρομο οσοι με γνωριζαν(απο σπιτια που ειχα δει, απο καταστηματα που ειχα ψωνισει,με καποιους που ειχε τυχει να μιλησω κ.τ.λ),με χαιρετουσαν
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Διάσημη πλέον
χαχαχα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Τι ωραία!
Σού άρεσε αυτή η περιγραφή;
Εμένα δε με ξετρέλανε.
Θα πάμε σε χωριόοοο ο ο.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Καλά χωριό δεν είναι , μην στεναχωριέσαι. Τέλος πάντων δεν λέω κάτι περισσότερο, γιατί θα βγώ εκτός θέματος.Σού άρεσε αυτή η περιγραφή;
Εμένα δε με ξετρέλανε.
Θα πάμε σε χωριόοοο ο ο.
Άσχετο, έχει αρκετά κουνούπια;
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Καλά χωριό δεν είναι , μην στεναχωριέσαι. Τέλος πάντων δεν λέω κάτι περισσότερο, γιατί θα βγώ εκτός θέματος.
Μπα. Για τη φοιτητική ζωή στην Κομοτηνή κάνουμε λόγο. Μια χαρά εντός είσαι.
Βγαίνεις εκτός συζητώντας για το μέγεθος της πόλης και όχι για τα κουνούπια;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κάτι άλλο θα έλεγα.Τέλος πάντωνΜπα. Για τη φοιτητική ζωή στην Κομοτηνή κάνουμε λόγο. Μια χαρά εντός είσαι.
Ξέρεις αν έχει αρκετά κουνούπια εκεί πάνω;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
θα μοιράζει αυτόγραφα.Διάσημη πλέον
Όπως πάντα, υπερβολικός.Σού άρεσε αυτή η περιγραφή;
Εμένα δε με ξετρέλανε.
Θα πάμε σε χωριόοοο ο ο.
Νηρηίδα,
Φυσικά και έχει.
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν νομιζω στα χωρια οι δρομοι να ειναι γεματοι απο φοιτητες απο το πρωι μεχρι το βραδυ...να γινεται χαμος απο κοσμο και νεους,.....Σού άρεσε αυτή η περιγραφή;
Εμένα δε με ξετρέλανε.
Θα πάμε σε χωριόοοο ο ο.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Αφού θα μας γνωρίζουν όλοι, να μας κερνάνε κιόλαςθα μοιράζει αυτόγραφα.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
δεν νομιζω στα χωρια οι δρομοι να ειναι γεματοι απο φοιτητες απο το πρωι μεχρι το βραδυ...να γινεται χαμος απο κοσμο και νεους,.....
E, τότε πώς, αφού έχει τόσο κόσμο, οι άνθρωποι αφήνουν το κλειδί έξω από την πόρτα;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχει εγκληματικότητα. Την ημέρα το αφήνουν, το βράδυ προφανώς κλειδώνουν.E, τότε πώς, αφού έχει τόσο κόσμο, οι άνθρωποι αφήνουν το κλειδί έξω από την πόρτα;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
https://m.imdb.com/title/tt0095031/Αφού θα μας γνωρίζουν όλοι, να μας κερνάνε κιόλας
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαχαχαχα, είπαμε όχι κι έτσι, δεν θα το κάνω και επάγγελμα
venividivici43946
Διάσημο μέλος
https://m.imdb.com/title/tt0264464/Χαχαχαχα, είπαμε όχι κι έτσι, δεν θα το κάνω και επάγγελμα
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαχαχα, καλή; Με τροφοδοτείς με ταινίες, φτάνουν αυτές
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν υπάρχει εγκληματικότητα. Την ημέρα το αφήνουν, το βράδυ προφανώς κλειδώνουν.
ακριβως...
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
με τοσους φοιτητες δεν θα σε πειραξει πιστεψε μεΣού άρεσε αυτή η περιγραφή;
Εμένα δε με ξετρέλανε.
Θα πάμε σε χωριόοοο ο ο.
γεγονος....και απ οτι μ ειπαν οι γονεις μ πολλα κοριτσια και λιγα αγορια..οντως ετσι?δεν νομιζω στα χωρια οι δρομοι να ειναι γεματοι απο φοιτητες απο το πρωι μεχρι το βραδυ...να γινεται χαμος απο κοσμο και νεους,.....
fockos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.