hiphopjunkie
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mcstefan7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chocos
Νεοφερμένος
Φίλε απλα θέος είσαι...Με βοήθησες απεριόριστα.Για το τμήμα διοικησης επιχειρήσεων πιο απο τα 2 με βολέβει?
λοιπον η διοικηση οπως ειπα ειναι απεναντι απο τν σχολη αστυφυλακων,αλλα δν σε βολευει κανενα απο τα 2...
λογικα θα υπαρχουν αλλα λεωφορεια που θα πηγαινουν προς εκεινη τν μερια της πολης
Mcstefan7
Νεοφερμένος
Έχει αστικο απο ιπποκράτους για παλια πρυτανεία?Αν ναι τι ώρες?Αν οχι εχει κοντά στάση?αντε ρε π@@στη μου να κλείσουμε τα 18 (28/9) να βγάλουμε το κολοδίπλωμα να ησυχάσουμε μετα ...
JohnnieD
Νεοφερμένος
βίκυ1993
Νεοφερμένος
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
15.800 η μια και 18.276 η αλλη αν θυμαμαι καλα
elenaki92
Δραστήριο μέλος
υπάρχουν και τούρκοι έτσι?....
υπάρχουν πολύ λίγοι Τούρκοι αλλά οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι είναι Πομάκοι, δηλαδή Ελληνες που έχουν ασπαστεί το Μωαμεθανισμό... Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω Πομάκους, απ' τον Έβρο βέβαια, είναι πολύ καλοί και φιλόξενοι άνθρωποι... Σχετικά με τα μόρια με κάλυψε o Petunia!! Παιδιά πότε ανεβαίνετε Κομοτηνή?
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ τι περασες ελενακι?
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλωστε σχεδον ολα τα πανεπιστημια ειναι και μαζι αν γνωριζω καλα!
Σπιτι βρηκες ολα οκ?
Mcstefan7
Νεοφερμένος
ΟΧι απο την Κόρινθο είμαι....Είναι κοντα στην Αθήνα(40 λεπτα δρομος)Εσύ Mcstefan 7 απο Τρίπολη είσαι?
υπάρχουν πολύ λίγοι Τούρκοι αλλά οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι είναι Πομάκοι, δηλαδή Ελληνες που έχουν ασπαστεί το Μωαμεθανισμό... Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω Πομάκους, απ' τον Έβρο βέβαια, είναι πολύ καλοί και φιλόξενοι άνθρωποι... Σχετικά με τα μόρια με κάλυψε o Petunia!! Παιδιά πότε ανεβαίνετε Κομοτηνή?
εγώ θα πάω στις 17 τα πράγματα + εγγραφή και μετά θα παω σαλόνικα για αλλες 2 μερες.Και ορίστικά ανεβαίνω κομοτηνή στις 29 του μήνα
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Μια χαρα!Ναι Ναι.Ε μικρη πολη ειναι η κομοτηνη σιγουρα θα συναντηθουμε
Αλλωστε σχεδον ολα τα πανεπιστημια ειναι και μαζι αν γνωριζω καλα!
Σπιτι βρηκες ολα οκ?
ναι βρήκα σπίτι σε πολύ κεντρικό σημείο!! Σε μισό λεπτό βγαίνω στην Πλατεία Ειρήνης και σε 5-7 λεπτά είμαι στη στάση!! Γιώργο να έχεις το νου σου, όταν πας για εγγραφή να ρωτήσεις πότε ξεκινούν τα μαθήματα, γιατί ο γνωστός μου που τελείωσε νομική στην Κομοτηνή μου είπε ότι σ' εκείνους ήταν οι εγγραφές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου αλλά τα μαθήματα άρχισαν στις 25!! Μακστεφάν, άντε ωραία, να συναντηθούμε όλοι μαζί όπως είπαμε με τον Petunia!!
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω 2 λεπτα απο τ κεντρο τωρα για την σταση δεν ξερω θα το ψαξω
Ανθρωποι της κομοτηνης μαζευτειτε!
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω τα μαθήματα να μην ξεκινήσουν νωρίς γιατί στις 27 θα ανέβω για εγγραφή.... Κι εγώ δύο λεπτά είμαι από το κέντρο..Δεν θα το ανακοινωναν αν ξεκινουσαν τοσο νωρις?Εχω και ξαδερφο εκει οποτε με ενημερωνει αλλα σιγουρα θα ρωτησω και γω!
Εγω 2 λεπτα απο τ κεντρο τωρα για την σταση δεν ξερω θα το ψαξω
Ανθρωποι της κομοτηνης μαζευτειτε!
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Mcstefan7
Νεοφερμένος
ναι βρήκα σπίτι σε πολύ κεντρικό σημείο!! Σε μισό λεπτό βγαίνω στην Πλατεία Ειρήνης και σε 5-7 λεπτά είμαι στη στάση!! Γιώργο να έχεις το νου σου, όταν πας για εγγραφή να ρωτήσεις πότε ξεκινούν τα μαθήματα, γιατί ο γνωστός μου που τελείωσε νομική στην Κομοτηνή μου είπε ότι σ' εκείνους ήταν οι εγγραφές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου αλλά τα μαθήματα άρχισαν στις 25!! Μακστεφάν, άντε ωραία, να συναντηθούμε όλοι μαζί όπως είπαμε με τον Petunia!!
ναι.ας συναντηθούμε...στειλε μου ενα πμ για ποτε να σου στείλω και το νουμερο μ για να κανονισουμε..Και γω 2-3 λεπτά απο την πλατεία ειρήνης είμαι(μένω ιπποκράτους) τώρα για στάση δεν ξέρω ακριβώς πάντος ξέρω οτι για το τμήμα μου έχει πανεπιστημιακό απο παλια πρυτανεία αρα χρειάζομαι και αστικό για να πάω εκει...
lebron15
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.