W4What
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chocos
Νεοφερμένος
απο οτι εχεις ηδη μαθει πιστευω,η κομοτηνη ειναι μια μικρη πολη(50000 κατ) με κεντρο της την πλατεια ειρηνης οπου κ εκει γυρω ειναι μαζεμενα ολα τα μαγαζια.κ επειδη εχει πολλους φοιτητες καθημερινα στην πλατεια αυτη γινεται χαμος.
τωρα...υπαρχουν διαφορα μαγαζια στην κομοτηνη
-για καφετερεις-bar θα σου προτεινα το θεατρο,το avant garde κ το bel air.βεβαια υπαρχουν κ αλλες αλλα σε αυτες παει ο κοσμος πιο πολυ
-υπαρχει το γνωστο playhouse:no1:
-το καλοκαιρι λειτουργουν το καλοκαιρινο θεατρο μεσα στην πολη(διαφορετικο μαγαζι απο το αλλο θεατρο,καθως εκεινο ειναι το χειμερινο) μονο το βραδυ,το κλουβι η αλλιως la cage που ειναι club καθως κ το καλοκαιρινο ηχοδρομιο(μπουζουκια)(τα 2 τελευταια εξω απο την πολη)
-για χειμωνα υπαρχει το lobby(club) κ το χειμερινο ηχοδρομιο
αυτα ειναι τα βασικα μαγαζια που μαζευονται ολοι οι φοιτητες.
ελπιζω να σε βοηθησα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
W4What
Νεοφερμένος
λοιπον φιλε μου
απο οτι εχεις ηδη μαθει πιστευω,η κομοτηνη ειναι μια μικρη πολη(50000 κατ) με κεντρο της την πλατεια ειρηνης οπου κ εκει γυρω ειναι μαζεμενα ολα τα μαγαζια.κ επειδη εχει πολλους φοιτητες καθημερινα στην πλατεια αυτη γινεται χαμος.
τωρα...υπαρχουν διαφορα μαγαζια στην κομοτηνη
-για καφετερεις-bar θα σου προτεινα το θεατρο,το avant garde κ το bel air.βεβαια υπαρχουν κ αλλες αλλα σε αυτες παει ο κοσμος πιο πολυ
-υπαρχει το γνωστο playhouse:no1:
-το καλοκαιρι λειτουργουν το καλοκαιρινο θεατρο μεσα στην πολη(διαφορετικο μαγαζι απο το αλλο θεατρο,καθως εκεινο ειναι το χειμερινο) μονο το βραδυ,το κλουβι η αλλιως la cage που ειναι club καθως κ το καλοκαιρινο ηχοδρομιο(μπουζουκια)(τα 2 τελευταια εξω απο την πολη)
-για χειμωνα υπαρχει το lobby(club) κ το χειμερινο ηχοδρομιο
αυτα ειναι τα βασικα μαγαζια που μαζευονται ολοι οι φοιτητες.
ελπιζω να σε βοηθησα
Thanxxx παρα πολυ για την βοηθεια!!!!Θα ανακαλυψω κ τπτ μονος μου!!!
:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
chocos
Νεοφερμένος
λεγεται ize bar κ ειναι club.
για οποια αλλη απορια μπορεις να ρωτησεις...
Nikolol
Νεοφερμένος
conundrum
Νεοφερμένος
W4What
Νεοφερμένος
επ κ εσυ πρωτοετης στην κομοτηνη?? κ εγω!!! σε ποια σχολη εισαι?
Η αφεντια μου ειμαι στη ΝομικηPPPP
εσυ?
Cas
Νεοφερμένος
Γειτονάκια θα είμαστε λοιπόν!!!!χμμμ εγω μενω διπλα στην πλατεια ειρηνης!!κατι μου λεει οτι θα ξημεροβραδιαζομαι εκει.....
conundrum
Νεοφερμένος
Γειτονάκια θα είμαστε λοιπόν!!!!
η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι απο οσους γνωριζω μενουν κοντα στην παλια πρυτανια...και εκει διπλα μου κανεις! επιτελους βρηκα και ατομο!!
-----------------------------------------
Βρε παιδια μηπως γνωριζετε κανενα καλο φροντηστηριο η καποιον που να κανει ιδιαιτερα στην κομοτηνη αγγλικα??.. επιγομαι!!
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
Guest 272341
Επισκέπτης
dinos_2
Νεοφερμένος
Nikolol
Νεοφερμένος
Σχετικα με τη φοιτητικη ζωη στην Κομοτηνη?Που μπορουμε να βγαινουμε,να χαλαρωνουμε,αλλα αν θελουμε να χτυπιομαστε?
spuroooo!!! it s me!!! :***
Kostas11
Νεοφερμένος
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
γεια τι κανεισ??σε ποια σχολη περασες??Και εγω Κομοτηνη περασα!!Ελπιζω να ειναι ωραιαααα!!!
Kostas11
Νεοφερμένος
Καλα ειμαι!!Περασα Αστυνομια,και στις 6 Οκτωβριου θα ειμαι Κομοτηνη??εσυ?σε ποια σχολη εχεις περασει?γεια τι κανεισ??σε ποια σχολη περασες??
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
εγω περασα διοικηση επιχειρησεων στην καινουργια σχολη!!!!απο που εισαι?Καλα ειμαι!!Περασα Αστυνομια,και στις 6 Οκτωβριου θα ειμαι Κομοτηνη??εσυ?σε ποια σχολη εχεις περασει?
-----------------------------------------
διοικηση επιχειρησεων κ συ??????????????και εγω σε αυτο το τμημα περασα !!!!!
conundrum
Νεοφερμένος
poppy91
Νεοφερμένος
αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!!και εγω κομοτηνη περασα... αλλα δεν με ξετρελανε η πολη...............
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
και μενα δεν μ ενθουσιαζει η πολη καθολουαχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.