Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ. Δεν είναι τόσο σοβαρή, απλώς οι εργαζόμενοι του καταστήματος της περιοχής μου είναι ξεφτέρια και θα μου το κρατήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα αν τους το πάω.Φυσικά αγαπητή μου: πηγαίνεις στο κατάστημα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και αυτοί έχουν τεχνικούς ή συνεργάζονται με καταστήματα επισκευών Η/Υ και κινητών. Συνήθως, αν η βλάβη δεν είναι σοβαρή το επισκευάζουν.Αν είναι σοβαρή, πηγαίνει Αθήνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virtus
Νεοφερμένος
wind 15,17 ευρώ & 2 ευρώ για Σταθερά 120' & 72,35€ τελος ενεργοπ
https://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=4680
4net 17,90 euro 2 ευρώ για 200 λεπτα ομιλιας & 51,52 ευρώ τελος ενεργοπ
https://oteshop.ote.gr/storefront/double-play/-/ote-conn-x-/prodconnx_foititiko.html
ote € 11,50 Μηνιαίο τέλος για 6 μηνες μετα 24Mbps: €16,43/ μήνα]
https://www.hol.gr/GR/home/vodafone/Pages/default.aspx
οποιος εχει vodafone συμβολαιο 24Mbps: €15/ μήνα
Διαλέχτε............
εγώ ψαχνομαι και για συμβολαιο κινητης (οικογενειακό ?) συμφέρει κάποιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fortisimo
Νεοφερμένος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Noμίζω πως έχεις δίκαιο.Εχω την εντύπωση ότι ο οτε με 11,50 προϋποθέτει την ύπαρξη/πάγιο σταθερής γραμμής και αφορά μόνο το ιντερνετ. Δηλαδή ότι τελικά πληρώνεις 11,50+τηλεφωνο. Λάθος κάνω;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Αν το στείλεις στην αντιπροσωπεία; Εγγύηση έχει;Ευχαριστώ. Δεν είναι τόσο σοβαρή, απλώς οι εργαζόμενοι του καταστήματος της περιοχής μου είναι ξεφτέρια και θα μου το κρατήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα αν τους το πάω.
Σχετικά με το διαδίκτυο, κατά τη γνώμη μου, η πιο αξιόπιστη λύση είναι ο ΟΤΕ.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρτύρησα με τον ΟΤΕ πέρσι, μέχρι να καταφέρει να εγκαταστήσει το ιντερνετ στο σωστό σπίτι και στη σωστή πόλη.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Επειδή σε ένα δεκαήμερο θα φύγω, δεν γίνεται να αφήσω το κινητό πίσω. Γι'αυτό θα ήθελα να το φροντίσω στην Κομοτηνή αυτό το θέμα. Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, φαντάζομαι πως λύνεται.Αν το στείλεις στην αντιπροσωπεία; Εγγύηση έχει;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Άμα είσαι μεγαλοεισοδηματίας με πλήθος ακινήτων, αυτά τα προβλήματα υπάρχουν.Μαρτύρησα με τον ΟΤΕ πέρσι, μέχρι να καταφέρει να εγκαταστήσει το ιντερνετ στο σωστό σπίτι και στη σωστή πόλη.
fortisimo
Νεοφερμένος
Και στο θέμα μας: Έχει κάποιος εμπειρία από 24ρα forthnet στην Κομοτηνή; Τι ταχύτητα πιάνει στην πράξη;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Θέλω κι εγώ τέτοια εξυπηρέτηση.Βγαίνω εκτός θέματος αλλά πράγματι μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η LG στην υπόθεση 'βλάβη κινητού". Στέλνει κουριερ, παίρνει το κινητό σου και σε 2 μέρες το έχεις πίσω επισκευασμένο (μου άλλαξαν οθόνη αφής) και φυσικά όλα δωρεάν στην εγγύηση. Ταχύτατη.
Και στο θέμα μας: Έχει κάποιος εμπειρία από 24ρα forthnet στην Κομοτηνή; Τι ταχύτητα πιάνει στην πράξη;
Εγώ που δεν έχω Κομοτηνή και έχω forthnet μια χαρά είμαι. Γιατί και εκεί πάνω να μην είναι καλά;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτα δεν το έβαλαν καθόλου στην Αθήνα, το έβαλαν στην πόλη μου.Άμα είσαι μεγαλοεισοδηματίας με πλήθος ακινήτων, αυτά τα προβλήματα υπάρχουν.
Τους παίρνω τηλέφωνο, λένε θα το φτιάξουμε.
Μετά το είχαν παράλληλα και στην Αθήνα και στο σπίτι μου (πληρώναμε δλδ επί 2 )
Ξαφνικά, χωρίς λόγο, μου το κόβουν στην Αθήνα.
Τους παίρνω, τους βρίζω.
Εν τέλει, κατά τα τέλη Νοέμβρη το έκοψαν τελείως απ' την πόλη μου, το άφησαν σε εμένα, και άλλαξα και 2 μόντεμ
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πώς γένεν αυτό;Μετά το είχαν παράλληλα και στην Αθήνα και στο σπίτι μου (πληρώναμε δλδ επί 2 )
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Μια χαρα ειναι.Θέλω κι εγώ τέτοια εξυπηρέτηση.
Εγώ που δεν έχω Κομοτηνή και έχω forthnet μια χαρά είμαι. Γιατί και εκεί πάνω να μην είναι καλά;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέχασαν να το αποσυνδέσουν από την πόλη μου
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Συμφέρει; Χρειάζεται και γραμμή τηλεφώνου να φανταστώ, σωστά;Μια χαρα ειναι.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Νομιζω ναι.Ναι, χρειαζεται.Συμφέρει; Χρειάζεται και γραμμή τηλεφώνου να φανταστώ, σωστά;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Είχα την εντύπωση ότι πάει μία γραμμή ανά αριθμό.Ξέχασαν να το αποσυνδέσουν από την πόλη μου
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουμε 2 γραμμές, έτσι κι αλλιώςΕίχα την εντύπωση ότι πάει μία γραμμή ανά αριθμό.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Κατάλαβα.Έχουμε 2 γραμμές, έτσι κι αλλιώς
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ. Δεν είναι τόσο σοβαρή, απλώς οι εργαζόμενοι του καταστήματος της περιοχής μου είναι ξεφτέρια και θα μου το κρατήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα αν τους το πάω.
Παρακαλώ Κάνε μια έρευνα αγοράς για τα καταστήματα της περιοχής σου. Από που κατάγεσαι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.