Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Γεια παιδια και απο μενα!!!
Εχω μια απορια, η κοινωνικη διοικηση ειναι στην πανεπιστημιουπολη ή στο κεντρο?
Η Πανεπιστημιούπολη πού κοντά πέφτει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Η Πανεπιστημιούπολη πού κοντά πέφτει;
έξω από την πόλη...με αστικο πάτε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια παιδια και απο μενα!!!
Εχω μια απορια, η κοινωνικη διοικηση ειναι στην πανεπιστημιουπολη ή στο κεντρο?
γεια σου κορινα...το τμημα της κοινωνικης δοιηκησης ειναι στο κεντρο....εχεις περασει εκει?
virtus
Νεοφερμένος
έξω από την πόλη...με αστικο πάτε!
Και είναι δωρεάν για τους Φοιτητές? όπως και η φοιτητικές εστίες μου είπαν είναι 2 (1 στην Πανεπιστημιούπολη και 1 στην Παλιά Πρυτανεία?)
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Και είναι δωρεάν για τους Φοιτητές? όπως και η φοιτητικές εστίες μου είπαν είναι 2 (1 στην Πανεπιστημιούπολη και 1 στην Παλιά Πρυτανεία?)
Nαι, ακόμη είναι δωρεάν.
Ναι, δύο είναι οι εστίες, και έμαθα ότι αυτές στην Παν/πολη είναι πιο καινούριες.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι δωρεάν είναι..και εγώ που μπήκα δεν ζήτησαν κάτι!
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι, ακόμη είναι δωρεάν.
Ναι, δύο είναι οι εστίες, και έμαθα ότι αυτές στην Παν/πολη είναι πιο καινούριες.
παιδια την μερα της εγγραφης οσοι θα παρουν λεωφορειο τι ωρα θα πατε??βασικα χαζη εωτηση αλλα με προβληματζει το θεμα του λεωφορειου, της στασης, της σχολης την πρωτη φορα γενικοτερα....ααα και σιγουρα δεν εχει εισιτηριο???μην γινω ρεζιλι 1η μερα
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Πριν λιγες ωρες γυρησα απο Κομοτηνη!
Ωραια πολη!
Ειχα ανεβει αμεσως μετα τα αποτελεσματα των βασεων και επι δυο ημερες εψαχνα για σπιτι...ακομη πονανε τα ποδια μου
Γινοταν πανικος.
Βρηκα ενα σπιτακι αλλα σκεφτομαι να ψαξω παλι μηπως βρω κατι καλυτερο...Ελπιζω σε κανα μηνα να αδειασει κανενα καλο σπιτι και η τιμη του να ειναι λογικη.
Πηγα και μια βολτα απο το Τμημα Κοινωνικης Διοικησης(ειναι 300μ απο το σπιτι που νοικιασα), ωραιο ειναι!
Αν κανετε συναντηση τον οκτωμβρη,count me in.
Εγω θα φυγω απο αθηνα με κτελ γυρω στις 26 σεπτεμβρη για να κανω την εγγραφη.
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας!
Πριν λιγες ωρες γυρησα απο Κομοτηνη!
Ωραια πολη!
Ειχα ανεβει αμεσως μετα τα αποτελεσματα των βασεων και επι δυο ημερες εψαχνα για σπιτι...ακομη πονανε τα ποδια μου
Γινοταν πανικος.
Βρηκα ενα σπιτακι αλλα σκεφτομαι να ψαξω παλι μηπως βρω κατι καλυτερο...Ελπιζω σε κανα μηνα να αδειασει κανενα καλο σπιτι και η τιμη του να ειναι λογικη.
Πηγα και μια βολτα απο το Τμημα Κοινωνικης Διοικησης(ειναι 300μ απο το σπιτι που νοικιασα), ωραιο ειναι!
Αν κανετε συναντηση τον οκτωμβρη,count me in.
Εγω θα φυγω απο αθηνα με κτελ γυρω στις 26 σεπτεμβρη για να κανω την εγγραφη.
αχ αληθεια?για πες πως ειναι η κομοτηνη ?ωραια?......
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
αχ αληθεια?για πες πως ειναι η κομοτηνη ?ωραια?......
Σαν πολη μου αρεσε
Εχει σχεδον τα παντα σε κοντινη αποσταση, ειναι ησυχη περιοχη(απ'οτι μου ειπαν δεν εχει αυξημενη εγκληματικοτητα οπως εδω στην αθηνα),ειναι φοιτητουπολη,συνδυαζει βουνο με θαλασσα(10 λεπτα απο την κομοτηνη υπαρχει το δασος της νυμφαιας που ειναι παρα πολυ ωραιο! και λιγα λεπτα απο τη κομοτηνη ειναι η μαρωνεια που εχει θαλασσα καθως και το φαναρι),εχει καφετεριες-κρεπερη-σουβλατζιδικα-ζαχαροπλαστεια. Επισης εχει και εμπορικο καταστημα.
Γενικα,ειναι μια ομορφη πολη! Νομιζω ομως πως θελει λιγο χρονο για να προσαρμοστεις και να την αγαπησεις!
Οσοι πανε στην κομοτηνη,κλαινε δυο φορες
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κατάλαβα...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μήπως γνωρίζεις σε αυτό το εμπορικό κέντρο τι μαγαζιά έχει; Κυρίως για μαγαζιά ρούχων ενδιαφέρομαι να μάθω.
(Τα ρούχα σε πολυεθνικές [h%m, pull&bear, sprider, bershka, zara etc.] είναι πολύ πιο φθηνά απ' ό,τι στα διάφορα τοπικά μαγαζιά μικροπωλητών.)
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Dark Angel,
Μήπως γνωρίζεις σε αυτό το εμπορικό κέντρο τι μαγαζιά έχει; Κυρίως για μαγαζιά ρούχων ενδιαφέρομαι να μάθω.
(Τα ρούχα σε πολυεθνικές [h%m, pull&bear, sprider, bershka, zara etc.] είναι πολύ πιο φθηνά απ' ό,τι στα διάφορα τοπικά μαγαζιά μικροπωλητών.)
Επειδη δεν σταματησα, απλως περασα απο εκει τα μονα που προλαβα να δω ηταν Zara και H&M.
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κλαίνε δυο φόρες??
Δεν κατάλαβα...
αν το αντιλαμβανομαι σωστα....η κομοτηνη πρεπει ν ειναι ωραια που λενε κλαις απο χαρα οταν πας....και απο λυπη οταν φευγεις.....μαλλον αυτο θα εννοουσε....Σαν πολη μου αρεσε
Εχει σχεδον τα παντα σε κοντινη αποσταση, ειναι ησυχη περιοχη(απ'οτι μου ειπαν δεν εχει αυξημενη εγκληματικοτητα οπως εδω στην αθηνα),ειναι φοιτητουπολη,συνδυαζει βουνο με θαλασσα(10 λεπτα απο την κομοτηνη υπαρχει το δασος της νυμφαιας που ειναι παρα πολυ ωραιο! και λιγα λεπτα απο τη κομοτηνη ειναι η μαρωνεια που εχει θαλασσα καθως και το φαναρι),εχει καφετεριες-κρεπερη-σουβλατζιδικα-ζαχαροπλαστεια. Επισης εχει και εμπορικο καταστημα.
Γενικα,ειναι μια ομορφη πολη! Νομιζω ομως πως θελει λιγο χρονο για να προσαρμοστεις και να την αγαπησεις!
καλο αυτο....να ειναι ολα κοντα δλδ...πηγες στο δασος?...ανυπομονω να γνωρισω την κομοτηνη...
Οσοι πανε στην κομοτηνη,κλαινε δυο φορες
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Κλαίνε δυο φόρες??
Δεν κατάλαβα...
Yeap
Μια οταν πηγαινουν στην κομοτηνη γιατι στεναχωριουνται που θα φυγουν απο το σπιτι τους και μια οταν αποφοιτουν γιατι δεν θελουν να φυγουν απο την κομοτηνη.
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι να εχει και μπερσκα... ή πλλα ζηταω?.....χαχαχαχα..Επειδη δεν σταματησα, απλως περασα απο εκει τα μονα που προλαβα να δω ηταν Zara και H&M.
κοντα επεσα..Yeap
Μια οταν πηγαινουν στην κομοτηνη γιατι στεναχωριουνται που θα φυγουν απο το σπιτι τους και μια οταν αποφοιτουν γιατι δεν θελουν να φυγουν απο την κομοτηνη.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
μακαρι να εχει και μπερσκα... ή πλλα ζηταω?.....χαχαχαχα..
κοντα επεσα..
Eχει και Bershka!
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιζει να εχει
Stradivarius εγω θελω
Ελπιζω να εχει!
Yeap
χαχαχα....βασικα να πουμε ενα mall...χαχαχαχα...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Επειδη δεν σταματησα, απλως περασα απο εκει τα μονα που προλαβα να δω ηταν Zara και H&M.
Ναι, αλλά μη μας πεις ότι αυτά έχουν μόνο γυναικεία μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.