poppy91
Νεοφερμένος
μην ανησυχεις...θετικες σκεψεις...αμα εχεις καλη παρεουλα κ περνας ωραια με τους φιλους σου δεν θα θες να φυγεις!!!!εγω αυτο σκεφτομαι και παιρνω δυναμη!!!και μενα δεν μ ενθουσιαζει η πολη καθολου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην ανησυχεις...θετικες σκεψεις...αμα εχεις καλη παρεουλα κ περνας ωραια με τους φιλους σου δεν θα θες να φυγεις!!!!εγω αυτο σκεφτομαι και παιρνω δυναμη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
poppy91
Νεοφερμένος
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
απο κομοτηνη εισαι?????παίδες, ακόμα αρχή είναι, μόλις βρείτε παρέα, θα περνάτε τέλεια πιστέψτε με
maraki love
Διάσημο μέλος
Chrysa32485
Νεοφερμένος
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναιαπο κομοτηνη εισαι?????
conundrum
Νεοφερμένος
αχ σε καταλαβαινω....και γω εκει περασα αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.....μου φανηκε πολυ μικρη και ενιωθα εγκλωβισμενη....αλλα κανω θετικες σκεψεις....θα τη συνηθισουμε μωρε!!!
νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ
poppy91
Νεοφερμένος
ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!!νομική περασες? ελπιζω να τη συνηθισουμε...εγω εμεινα τεσσερις μερες και μονημα μετα τις 8 του μηνος...αχχχ
conundrum
Νεοφερμένος
Kostas11
Νεοφερμένος
conundrum
Νεοφερμένος
Ελπιζω η Κομοτηνη να ειναι τοσο ωραια οσο ακουγεται!!!στις εξι θα ειμαι πανωωωωω!
χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω...
Kostas11
Νεοφερμένος
Τι εχω ακουσει?Πολυ καλη φοιτητικη ζωη,πολλες καφετερειες,ωραια νυχτερινη ζωη και πολυ ομορφο μερος γενικααα!Που εχεις περασει?χαχαχ δηλαδη τι εχεις ακουσει???? εγω 8 ανεβαινω...
conundrum
Νεοφερμένος
Nikolol
Νεοφερμένος
νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι???
ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!!
Kostas11
Νεοφερμένος
Εγω αυριο θα δω την Κομοτηνη απο κοντα!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩ!νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι???
W4What
Νεοφερμένος
ναι!!νομικη!εγω 3 μερες εμεινα και θα παω μονιμα καπου στις 11!!
Εγω στις 10,ολοι λενε οτι ουσιαστικα ξεκιναμε τις 12-13...
βιβλια θα μας δωσουν εκει??
-----------------------------------------
νομικη περασα. Προσφατα την επισκεφτηκα για την εγγραφη και εμεινα λιγες μερες...Πραγματι εχει πολλες καφετεριες, ομως συνεχεια εκει θα πηγαινουμε??εννοω υπαρχουν αλλα μερη και εναλλακτικες γιατι θα πηξουμε μονο στις καφετεριες......... τιποτα σε στυλ μπαρακι με τζαζ ροκ indie λατιν εχειιιι???
νμζ οτι ζητας πολλα απο μουσικη....μπορει να υπαρχει τπτ κρυμμενο,ολο κ καπου θα βρουμε...
-----------------------------------------
ειρηνη,ιζ δατ γιου???χεχεχ ιτ σ μι..νικολ!!! κ απ οσο ξερω,δεν παιζει τετοιο μεροσ σε κομο!!!
Επ,καλως τη νικολ...μας βρηκες....:no1::no1::no1:
fairytale19
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.