Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Είστε πρωτοετείς φοιτητές στην πόλη με την καλύτερη φοιτητική ζωή και εσείς ψάχνετε/ρωτάτε σε ποιο γυμναστήριο θα πάτε να κλειστείτε όλο το χειμώνα, αντί για να ρωτήσετε για κανένα καλό μαγαζί να βγαίνετε..; Κατάντια.
κανταντια ειναι φιλε μου να εισαι κλησμενος στους 4 τοιχους οπως ενας συμφοιτητη μου περυσι που ηταν σχολη - λεσχη -σπιτι.Δεν ειναι καταντια να πηγενης να εκτονονεσε σε ενα γυμναστηριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά,ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας.
Δηλαδή,αν δεν βγαίνεις στα γνωστά μέρη,ζεις μίζερα,τραγικά και ανυπόφορα;
Μάθε καμιά γλώσσα/μουσικό όργανο,διάβασε κάνα βιβλίο,δες καμιά ταινία,πάρε την παρέα σου και ταξιδέψτε,ξεκίνα κάνα άθλημα,κλπ.. Χίλιες δυο επιλογές υπάρχουν,αλλά όχι,θα είμαστε στουρνάρια με μηδενική παιδεία και ενδιαφέροντα,όμως το μπουκάλι το σάββατο θα το ανοίξουμε.
Όχι δεν είμαι καμιά ξενέρωτη μυξοπαρθένα,που δεν έχει δοκιμάσει ούτε μπύρα,αλλά οκέι,κάποια πράγματα απλά είναι waste of time,ειδικά αν τα ζεις σε επανάληψη κάθε μέρα/βδομάδα.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτα να δεις ουτε εγω ειμαι απο τα ατομα που τρελενετε να βγενει καθε μερα για καφεδες και τα συναφη απλα η περιοπτωσει του εν λογου που ολη την μερα μεσα χωρις παρεες χωρις τιποτα για μενα ειναι καταντια .Γενικοτερα καταντια κατε με ειναι η ρουτινα που μπορει να πηγαζει απο τον τροπο ζωη σου και απο της συνηθειες που μπορεις να ακολουθηςΓιατι καταντια/??
Itach1
Διάσημο μέλος
Επίσης ανέφερα τις ηλικίες μεταξύ 18-25(..) επειδή τις θεωρώ τις πιο παραγωγικές.
Δεν είπα να τα σπας κάθε μέρα μέρα στα μπουζούκια αλλά θα βγαίνεις να ξεσκάς απ΄την κλεισούρα του σπιτιού.
Θα διαβάσεις το βιβλίο, θα μάθεις να παίζεις το όργανο αλλά ζήστε κιόλας!!!
Βγείτε έξω, φλερτάρετε, κοινωνιοκοποιηθείτε, κάντε τις τρέλες σας τώρα που μπορείτε επειδή στο τέλος αυτό που μένει είναι οι στιγμές.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
απολυτα σωστο αυτο που λες ιδιαιτερα στο τελοςFirst of all,γιατί πρέπει να θέσουμε κριτήρια ηλικίας;
Γενικά,ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας.
Δηλαδή,αν δεν βγαίνεις στα γνωστά μέρη,ζεις μίζερα,τραγικά και ανυπόφορα;
Μάθε καμιά γλώσσα/μουσικό όργανο,διάβασε κάνα βιβλίο,δες καμιά ταινία,πάρε την παρέα σου και ταξιδέψτε,ξεκίνα κάνα άθλημα,κλπ.. Χίλιες δυο επιλογές υπάρχουν,αλλά όχι,θα είμαστε στουρνάρια με μηδενική παιδεία και ενδιαφέροντα,όμως το μπουκάλι το σάββατο θα το ανοίξουμε.
Όχι δεν είμαι καμιά ξενέρωτη μυξοπαρθένα,που δεν έχει δοκιμάσει ούτε μπύρα,αλλά οκέι,κάποια πράγματα απλά είναι waste of time,ειδικά αν τα ζεις σε επανάληψη κάθε μέρα/βδομάδα.
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα και η Θεσ/νίκη είναι η ιδανική πόλη για όλα αυτά!Επειδή προφανώς άλλα ενδιαφέροντα έχεις όταν είσαι 15, άλλα στα 25 κι άλλα στα 40...
Επίσης ανέφερα τις ηλικίες μεταξύ 18-25(..) επειδή τις θεωρώ τις πιο παραγωγικές.
Δεν είπα να τα σπας κάθε μέρα μέρα στα μπουζούκια αλλά θα βγαίνεις να ξεσκάς απ΄την κλεισούρα του σπιτιού.
Θα διαβάσεις το βιβλίο, θα μάθεις να παίζεις το όργανο αλλά ζήστε κιόλας!!!
Βγείτε έξω, φλερτάρετε, κοινωνιοκοποιηθείτε, κάντε τις τρέλες σας τώρα που μπορείτε επειδή στο τέλος αυτό που μένει είναι οι στιγμές.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ είμαι της άποψης ότι αν κάνεις συνέχεια κάτι επειδή είναι "ιν" χάνει και το νόημά του, και είμαι από τους ανθρώπους που βαριούνται εύκολα.
Μην κάνετε σαν τις λυσσάρες που ήρθαν από κατσικοχώρια και κοιτάνε να ζήσουν την μεγάλη ζωή στην μεγαλούπολη...
Itach1
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μ'αρεσει που παντου και παντα παρουσιαζεται σαν να εχουν ολοι οι φοιτητες απειρο ελευθερο χρονο... Να μου πεις, αμα εισαι στην πολη καταγωγης σου (μενεις με τους γονεις) και εισαι σε σχολη με που εχει λιγες ωρες (ως μαθημα, ως διαβασμα) ουτε σε light εκδοση της 1ης Λυκειου να ησουν.
Για όλα έχεις χρόνο, ειδικά στα πρώτα έτη.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα οσο αφορα την σαλονικη σιγουρα σε δινει πολλες επιλογες να βγεις αναλογικα απο εμπειριες που εχω απο αλλες πολης .
Οσον αφορα το θεμα με τους 4 τοιχοιυς του γυμναστιριου το θεωρω ποιο οφελημω απο το να βγεις σε ενα καφε το απογευμα γιατι εχω την εστησει οτι σε εκτονονει (καθαρα προσωπικη αποψη )
Itach1
Διάσημο μέλος
Νικόλ93
Νεοφερμένος
μερικά άτομα μπορεί να τους είναι πιο εύκολο να εκτονωθούν και να κοινωνικοποιηθούν μέσα από δραστηριότητες, παρά το να την πέσουν στο άκυρο στον διπλανό τους στο καφέ/ κλαμπ.
Μερικοι απο εδω, το βρισκουν "ποζερια" το να γυμναζεσαι, επειδη δε γυμναζονται αυτοι.Το γυμναστήριο είναι ένας τρόπος να κάνεις γνωριμίες, αλλά και να διατηρήσεις την φυσική σου κατάσταση. δεν μπορείτε να το ακυρώνετε έτσι...
μερικά άτομα μπορεί να τους είναι πιο εύκολο να εκτονωθούν και να κοινωνικοποιηθούν μέσα από δραστηριότητες, παρά το να την πέσουν στο άκυρο στον διπλανό τους στο καφέ/ κλαμπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- eww1qewqeqweqw
- kokona1
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Eirinakiii8
- Γιώτα Γιαννακού
- thenutritionist
- lepipini
- nobody8
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- spring day
- Nocommingback
- jYanniss
- ggl
- Nikoleta_Giann
- Parsha
- xmen902
- Sense
- dim6
- Cheryl
- heo12345
- stefan
- yannis05
- JohnGreek
- TheodoraNt
- hirasawayui
- geo1230
- rekcoR
- tasoss
- Jocaste
- Adolfo valencia
- Nefeloula
- Μαρία2222
- harry akritas
- Makis7
- Σοφία Γιαννιού
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- jimis2001
- Memetchi
- angelina95
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.