annapav.kal
Νεοφερμένος
Κατα 70% περναω εκει κ ηθελα να δω πως ειναι σαν πολη. Μακαρι να μου αρεσει. Και απο σπιτια εχεις προσεξει να λεει τιποτα? εχει κανα κολυμενο ενοικιαστηριο σε καμια κολονα?
ναι ειδα ενα χθες για κατι γκαρσονιερες και μια μονοκατοικια επιπλωμενα!θες να σου δωσω τηλεφωνο?ή μαλλον θες να βγαλω να ενοικιαστηρια απ τις κολωνες ωστε να μην τα δει κανεις και να μεινουν ξενοικιαστα μεχρι την αλλη εβδομαδα?πλλλλλακιτσα!
-----------------------------------------
Ε τοτε υπομονη για τις βασεις,που θες να περασεις;
παιδαγωγικα και θελω πολυ θεσσαλονικη!!!!ελπιζω να συνωμοτησει ολο το συμπαν και να περασω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
παιδαγωγικα και θελω πολυ θεσσαλονικη!!!!ελπιζω να συνωμοτησει ολο το συμπαν και να περασω!!
Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
:mad2: Δημο μασε τα χερια σου μη στα κοψω........
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
annapav.kal
Νεοφερμένος
Ας βαλει το χερι του ο Θεος να περασεις(αμα σε συμπαθησω αρκετα θα το βαλω το χερι μου )
χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!)
Ναι ξεκολα κανενα....οχι ρε εννοειτε. Οχι ρε τι να το κανω το επιπλωμενο? Αδειο τελειως το θελω...
δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται????
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
χαχαχα!!που να με δεις και απο κοντα!!(πλακα κανω!)
δε θελω να γινομαι αδιακριτη αλλα τρεχει κατι με εσας τους δυο ή μου φαινεται????
Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω
Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω
annapav.kal
Νεοφερμένος
Οταν θα με πληρωνεις το νοικι για το παγκακι θα σε δω
Σου φαινεται,η Σοφια θελει αλλα εγω δεν την ποθω
πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
πωωωωω ετσι και εχετε κατι εσεις ε ρε κρεβατομουρμουρα που εχει να πεσει μετα απ αυτο το ποστ!!
Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα
annapav.kal
Νεοφερμένος
Για να το λες κατι θα ξερεις εσυ,απο προσωπικη σου πειρα
αν με λες γκρινιαρα θα δεις τι παντοφλα θα πεσει οταν θα σου δωσω το πρωτο νοικι!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
απαξιω.....
σε αφηνω μονο σου με το παγκακι σου.....
......................................................μη γυρισεις το βραδυ κλεγοντας γιατι θα σου κλεισω την πορτα στα μουτρα.....:mad2:
...........................ΤΕΛΟΣ..!
annapav.kal
Νεοφερμένος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Δημο στα λεγα εγω!!!ξεμπερδεψε τα μονος σου!!
Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου
Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα
Darkness
Περιβόητο μέλος
annapav.kal
Νεοφερμένος
Δεν εχω αναγκη εγω,παλι θα τρεχει απο πισω μου
Αντε τελος με το οφφ γιατι το ξεσκισαμε το θεμα
μα γιατι το λες αυτο???για τη θεσσαλονικη δε λεμε τοση ωρα??οκ δικιο εχεις!:no1:
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
καποιος με πληγωνει συνεχως....
Βαλε οινοπνευμα και μπεταντιν
Darkness
Περιβόητο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
@BAM BAM εισαι πολυ μωρο!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
:thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε?Δημο τι μου θυμησες τωρα που ειπες μπενταντιν+
@BAM BAM εισαι πολυ μωρο!!
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
:thanks: σε ευχαριστω....σε επηρεασε η φωτο που εβαλα ε?
Οτι βλεπω στην φωτο λεω..Ψεμματα δεν λεω
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- eww1qewqeqweqw
- kokona1
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Eirinakiii8
- Γιώτα Γιαννακού
- thenutritionist
- lepipini
- nobody8
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- spring day
- Nocommingback
- jYanniss
- ggl
- Nikoleta_Giann
- Parsha
- xmen902
- Sense
- dim6
- Cheryl
- heo12345
- stefan
- yannis05
- JohnGreek
- TheodoraNt
- hirasawayui
- geo1230
- rekcoR
- tasoss
- Jocaste
- Adolfo valencia
- Nefeloula
- Μαρία2222
- harry akritas
- Makis7
- Σοφία Γιαννιού
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- jimis2001
- Memetchi
- angelina95
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.