Guest 272341
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Σαλονικα και εγω
Δημο αν δεν κανω λαθος για ηλεκτρονικη πας?
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Δημο αν δεν κανω λαθος για ηλεκτρονικη πας?
Δεν κανεις λαθος,για ηλεκτρονικη παω:iagree:
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Δεν κανεις λαθος,για ηλεκτρονικη παω:iagree:
Συναδελφος δηλαδη
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
annapav.kal
Νεοφερμένος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
παιδια γεια σας! εξω απ το πανεπιστημιο βαζουν ενοικιαστηρια??για το αριστοτελειο μιλαω.
εχω το 38ο παγκακι εκει,στο νοικιαζω με 50 ευρω νοικι,ευρυχωρο(μπορεις να ξαπλωσεις ολοκληρη),διπλα εχει ωραιοτατους θαμνους για να κανεις την αναγκη σου,επισης στο πακετο περιλαμβανονται κατι λυσασμενα αδεσποτα τα οποια θα κανουν την αναγκη τους παρεα με εσενα στο θαμνο,διπλα απο το θαμνο εχει ωραιοτατες τσουκνιδες που μπορεις να χρησιμοποιησεις ως χαρτι τουαλετας.
annapav.kal
Νεοφερμένος
εχω το 38ο παγκακι εκει,στο νοικιαζω με 50 ευρω νοικι,ευρυχωρο(μπορεις να ξαπλωσεις ολοκληρη),διπλα εχει ωραιοτατους θαμνους για να κανεις την αναγκη σου,επισης στο πακετο περιλαμβανονται κατι λυσασμενα αδεσποτα τα οποια θα κανουν την αναγκη τους παρεα με εσενα στο θαμνο,διπλα απο το θαμνο εχει ωραιοτατες τσουκνιδες που μπορεις να χρησιμοποιησεις ως χαρτι τουαλετας.
τιμη δε λες ομως....λαθος λες!τελικα ξερεις να μου πεις??
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
τιμη δε λες ομως....λαθος λες!τελικα ξερεις να μου πεις??
Εχω κατι φιλους που ειναι εκει,θα ρωτησω και θα σε πω.
annapav.kal
Νεοφερμένος
Εχω κατι φιλους που ειναι εκει,θα ρωτησω και θα σε πω.
αχ ευχαριστω!!:no1:εισαι σιγουρος εσυ οτι θα πας σαλονικη ή περιμένεις τις βασεις?
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
αχ ευχαριστω!!:no1:εισαι σιγουρος εσυ οτι θα πας σαλονικη ή περιμένεις τις βασεις?
Κατα 90% ,υπαρχει ενα 10% να με στειλουν αλλου αλλα κατα πασα πιθανοτητα Θεσσαλονικη.
annapav.kal
Νεοφερμένος
Κατα 90% ,υπαρχει ενα 10% να με στειλουν αλλου αλλα κατα πασα πιθανοτητα Θεσσαλονικη.
ποια ειναι η δευτερη σου επιλογη?για σπιτι ποτε θα πας??
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
ποια ειναι η δευτερη σου επιλογη?για σπιτι ποτε θα πας??
Βασικα η 21η μου επιλογη ειναι η 1η
Εχω βαλει απο πανω 20 σχολες που θελω αλλα δεν περναω ετσι για το ψωνιο μου
Για σπιτι μολις βγουν οι βασεις.
annapav.kal
Νεοφερμένος
Βασικα η 21η μου επιλογη ειναι η 1η
Εχω βαλει απο πανω 20 σχολες που θελω αλλα δεν περναω ετσι για το ψωνιο μου
Για σπιτι μολις βγουν οι βασεις.
χαχαχαχα εισαι καλος εσυ!!!σε εμενα μαλλον δεν θα υπαρχει ψηλοτερη σχολη οποτε αναγκαστικα η πρωτη ειναι και η πρωτη! κι εγω μαλλον οταν βγουν οι βασεις θα παω...ακομα το σκεφτομαι...
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
χαχαχαχα εισαι καλος εσυ!!!σε εμενα μαλλον δεν θα υπαρχει ψηλοτερη σχολη οποτε αναγκαστικα η πρωτη ειναι και η πρωτη! κι εγω μαλλον οταν βγουν οι βασεις θα παω...ακομα το σκεφτομαι...
Εσυ αμα εισαι σιγουρα περασμενη πηγαινε και απο τωρα.:iagree:
Darkness
Περιβόητο μέλος
annapav.kal
Νεοφερμένος
Γεια σου Αννα. Μπορω να σε ρωτησω κατι? Πως ειναι η Καλαματα σαν πολη? απο εκει δεν εισαι?
γεια! κοιτα μη ρωτας απο που ειμαι γιατι ειναι μεγαλη ιστορια...απλα στην καλαματα μενω εδω και 10(με εναν προχειρο υπολογισμο) χρονια..
ειναι ωραια πολη η καλαματα ειδικα για διακοπες...θαλασσα ηλιος κτλ. εγω παντως τοσα χρονια την εχω βαρεθει!θα σπουδασεις καλαματα εσυ??
-----------------------------------------
Εσυ αμα εισαι σιγουρα περασμενη πηγαινε και απο τωρα.:iagree:
δεν ειναι 100% σιγουρο....καποιες προβλεψεις με εχουν εκτος....
Darkness
Περιβόητο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
δεν ειναι 100% σιγουρο....καποιες προβλεψεις με εχουν εκτος....
Ε τοτε υπομονη για τις βασεις,που θες να περασεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- eww1qewqeqweqw
- kokona1
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Eirinakiii8
- Γιώτα Γιαννακού
- thenutritionist
- lepipini
- nobody8
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- spring day
- Nocommingback
- jYanniss
- ggl
- Nikoleta_Giann
- Parsha
- xmen902
- Sense
- dim6
- Cheryl
- heo12345
- stefan
- yannis05
- JohnGreek
- TheodoraNt
- hirasawayui
- geo1230
- rekcoR
- tasoss
- Jocaste
- Adolfo valencia
- Nefeloula
- Μαρία2222
- harry akritas
- Makis7
- Σοφία Γιαννιού
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- jimis2001
- Memetchi
- angelina95
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.