Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
και γιατι να μην πας village που εχει και το 1+1 για κοσμοτε..(αλλα ισχυει μονο καθε τερτατη) Ασε που τα village εχουν και καλυτερες αιθουσες και γενικοτερα η βολτα που θα κανεις στο cosmos..
Kαλα μας κοροιδευεις τωρα ε;
Ισως γιατι για να φθασεις στα Village πρεπει να παρεις το 31 μεχρι βουλγαρη και επειτα να παρεις το 36Κ για να πας στου διαολου τη μανα.
Επιπλεον,σε προβολες δεν πας μονο 7 και 8 μμ αλλα και 10 και 11 και 12 ακομα.Οποτε,θες καπως να γυρισεις πισω μετα.Και δεν με βλεπω 1 και 2 το βραδυ να περιμενω να παρω 78Ν απο το αεροδρομιο ερχομενο.
Τελος,σε ολους οσους πηραμε πασο μας εδωσαν δωρεαν αριθμο vodafone και ολοι τον χρησιμοποιουμε για αυτην την υπηρεσια.
Ασε που ειναι 1 μερα μονο τη βδομαδα αυτο στα βιλατζ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
WhosYourDaddy
Νεοφερμένος
τωρα για λεωφορεια αμα δεν κανω λαθος εκτος απο αυτα που ειπες..μπορεις να παρεις και το 31 να σταματησεις στα ικεα και να κανεις ενα ποδαρατο 5-10 λεπτο
οπως βολευεται ο καθενας ετσι? αλλα για μια φορα να βγεις να πας για μια ταινια να κανεις και την βολτα σου στο cosmos το προτιμω..
elem122
Νεοφερμένος
κ ομως στην πλεοψηφια ετσι ειναι...πολλα παιδια π ειναι νοτιοι αντιμετωπιζουν προβλημα κ ειδικα οι αθηναιοι γτ εδω οι θεσσαλονικεις εχουν κομπλεξ κ δν μπορουν ν τ κρυψουν anyway...δν θ ηθελα ν παρει επεκταση τ θεμα απλως την προσωπικη μ αποψη λεω..Γιατί; Εγώ κάνω παρέα και με νότιους και με ανατολικούς και με δυτικούς. Ο άνθρωπος μετράει. Όταν κάποιος δεν μας κάνει παρέα, συνήθως είναι επειδή δεν μας γουστάρει σαν άτομα. Δεν νομίζω να το βλέπουμε και τόσο ρατσιστικά, ούτε εμείς ούτε και οι Αθηναίοι.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
κ ομως στην πλεοψηφια ετσι ειναι...πολλα παιδια π ειναι νοτιοι αντιμετωπιζουν προβλημα κ ειδικα οι αθηναιοι γτ εδω οι θεσσαλονικεις εχουν κομπλεξ κ δν μπορουν ν τ κρυψουν anyway...δν θ ηθελα ν παρει επεκταση τ θεμα απλως την προσωπικη μ αποψη λεω..
Νομίζω, πως αυτό είναι στο μυαλό ορισμένων. Και μία καλή μου φίλη που είναι φοιτήτρια στην Αθήνα, στο 1ο έτος μου έβριζε καθημερινά τους Αθηναίους γιατί είναι σνόμπ. Τώρα, που είναι στο 2ο έτος, όλα της φαίνονται πολύ πολύ καλύτερα.
Itach1
Διάσημο μέλος
Αν το παίζεις και καλά πρωτευουσιάνα ή λες το σουβλάκι καλαμάκι καλά σε κάνουν.ε ενταξει θ επιλεξεις πρωτα τη σχολη π σ ενδιαφερει...αλλα αν εισαι νοτιος εδω ν ξερεις δν σε υποδεχονται οπως περιμενεις....
WhosYourDaddy
Νεοφερμένος
ισα ισα εγώ ξέρω ότι πολύ αθηναίοι γουστάρουν θεσσαλονίκη και τους θεσσαλονικιούς
και παρεπιπτοντως εγω κανω παρεα με εναν αθηναιο και ειναι γαμω τα παδια..
tomi_77
Νεοφερμένος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλα μας κοροιδευεις τωρα ε;
Ισως γιατι για να φθασεις στα Village πρεπει να παρεις το 31 μεχρι βουλγαρη και επειτα να παρεις το 36Κ για να πας στου διαολου τη μανα.
Επιπλεον,σε προβολες δεν πας μονο 7 και 8 μμ αλλα και 10 και 11 και 12 ακομα.Οποτε,θες καπως να γυρισεις πισω μετα.Και δεν με βλεπω 1 και 2 το βραδυ να περιμενω να παρω 78Ν απο το αεροδρομιο ερχομενο.
Τελος,σε ολους οσους πηραμε πασο μας εδωσαν δωρεαν αριθμο vodafone και ολοι τον χρησιμοποιουμε για αυτην την υπηρεσια.
Ασε που ειναι 1 μερα μονο τη βδομαδα αυτο στα βιλατζ
Μπορείς να πάρεις και το 45 που πάει κατευθείαν κόσμος αλλά έχεις δίκιο ότι δεν λέει ούτε βολεύει.Συν ότι το κόσμος είναι χάλια(εξαιρείται το άττικα:p)..
Itach1
Διάσημο μέλος
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Δεν το βλέπω.Περνάει καλέ!
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Δεν το βλέπω.
Κάτσε, κατάλαβα καλά; Αυτή η γραμμή λειτουργεί Οκτώβριο με Μάιο; Ρίξε μια ματιά https://www.oasth.gr/routes/route.php?ml=76
Πάντως από κέντρο περνάει ΣΊΓΟΥΡΑ, το έχω πάρει από κτελ και με άφησε Εγνατία...
Itach1
Διάσημο μέλος
Βρε αυτό λέω αλλά χθες και σήμερα το περίμενα στην καμάρα και αριστοτέλους αλλά τίποτα...Κάτσε, κατάλαβα καλά; Αυτή η γραμμή λειτουργεί Οκτώβριο με Μάιο; Ρίξε μια ματιά https://www.oasth.gr/routes/route.php?ml=76
Πάντως από κέντρο περνάει ΣΊΓΟΥΡΑ, το έχω πάρει από κτελ και με άφησε Εγνατία...
Το πρόγραμμα λέει ότι έχει δρομολόγια ανα μία ώρα από κτελ οπότε ακόμα και με τρελή κίνηση 45 λεπτά που περίμενα δεν κάνει την απόσταση κτελ-κέντρο.
werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ασ'τα αυτάΑντε να υποδεχτούμε νέο φοιτητικό αίμα στη Θεσσαλονίκη σε λιγο καιρό!
Νέο γυναικείο αίμα θέλεις
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
Ασ'τα αυτά
Νέο γυναικείο αίμα θέλεις
και συ αυτο θα θελεις ως φοιτητης
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε να υποδεχτούμε νέο φοιτητικό αίμα στη Θεσσαλονίκη σε λιγο καιρό!
Vampire
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- eww1qewqeqweqw
- kokona1
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Eirinakiii8
- Γιώτα Γιαννακού
- thenutritionist
- lepipini
- nobody8
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- spring day
- Nocommingback
- jYanniss
- ggl
- Nikoleta_Giann
- Parsha
- xmen902
- Sense
- dim6
- Cheryl
- heo12345
- stefan
- yannis05
- JohnGreek
- TheodoraNt
- hirasawayui
- geo1230
- rekcoR
- tasoss
- Jocaste
- Adolfo valencia
- Nefeloula
- Μαρία2222
- harry akritas
- Makis7
- Σοφία Γιαννιού
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- jimis2001
- Memetchi
- angelina95
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.