skeirin19
Νεοφερμένος
Offtopic:Προτεινω να κανονισουμε μια μερα να συναντηθουμε οσοι απο εδω μεσα ειμαστε Μοριακη.Τι λετε?
Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σισσακι
Νεοφερμένος
Ναι κ εγω συμφωνω...Να το κανονισουμε βρε παιδια!!!Αμέ!Γιατί όχι;Βέβαια θα συναντηθούμε έτσι κι αλλιώς στη σχολή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adri
Νεοφερμένος
Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ?Οκ, ευχαριστώ!! Andri πήγες για εγγραφή??
chiona8
Νεοφερμένος
Όχι, δεν πήγα ακόμη. Τη δευτέρα θα πάω. Εσύ?
Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη...
-----------------------------------------
Κ εγώ θα πάω ή τη Δευτέρα ή την Τρίτη...
Εκτός θέματος: Λέω όσοι από εδώ μέσα είμαστε Ιατρική Αλεξανδρούπολης, να πάμε μαζί στη σχολή...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...Συμφωνείτε;;;;;
-----------------------------------------
Είναι κανένας μέσα που πέρασε Αλεξανδρούπολη???
Soral
Νεοφερμένος
chiona8
Νεοφερμένος
Καλύτερα-Γιατί κάποιοι θα μένουν κέντρο κ κάποιοι Νέα Χιλή, οπότε δε θα βολέψει//΄
Εσύ Soral από πού είσαι και πού θα μένεις στην Αλεξανδρούπολη;
Soral
Νεοφερμένος
chiona8
Νεοφερμένος
εγώ από πρέβεζα είμαι και θα μένω στη νέα χιλή.εσύ???
Εγώ από Ξάνθη είμαι..Και θα μένω κέντρο//
Εγώ Θεσσαλονίκη ήθελα, αλλά για λίγο δεν έπιασα, οπότε βρέθηκα Αλεξ/πολη.../// Εσύ??
Soral
Νεοφερμένος
adri
Νεοφερμένος
...6/10 είπε ο thanos06 ότι αρχίζουν μάλλον τα μαθήματα...
Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε στις 6?
Soral
Νεοφερμένος
chiona8
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
adri
Νεοφερμένος
στη σχολή έτσι είπαν αλλά δεν είναι τελείως σίγουρο.
Ξέρεις πότε δηλώνουμε μαθήματα επιλογής?
Soral
Νεοφερμένος
chiona8
Νεοφερμένος
κοντά στη λεωφόρο δημοκρατίας,κέντρο είναι...
Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο??
maraki love
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Πόση ώρα είναι από το Δημαρχείο??
κανένα 10λεπτο
chiona8
Νεοφερμένος
κανένα 10λεπτο
A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !!
kalliopi_xanthi
Νεοφερμένος
α ρε χιονα 8!!!!!!!!!!!!!!!!A, πολύ κοντά..Ευχαριστώ maraki love !!
Holly Mary
Νεοφερμένος
Το πιθανότερο είναι οτι μπαίνω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξ/πολη και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εξής θέματα:
- Υπάρχει τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο. (=Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) στην πόλη;
- Μέρη για metalάδες- rockάδες υπάρχουν; (Ή μιλάμε μόνο για μπουζούκια;)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ScarletFox
- g59
- MrDna
- dimitralaz
- Τρελας123
- P.Dam.
- Pharmacist11
- effiee
- Anonymous0
- Clary
- Mendem
- mariapoylh
- calliope
- stefan
- Αλκης Κ.
- andoc
- Demy25
- χημεια4λαιφ
- island
- Hera167
- harry akritas
- Ροβερτα
- Dimitris9
- fay01
- Greg1900
- Γιωργος15773
- jim2015
- Drglitterstar
- iminspain
- tsiobieman
- SlimShady
- S¡mos
- kiyoshi
- Unseen skygge
- hirasawayui
- giorgosp97
- gwgw_5
- Marianna35
- louminis
- St11
- Kostis-Palamas
- fmarulezkd
- StudyFreak04
- PsychoGR
- eukleidhs1821
- Nefh_
- Ryuzaki
- Tommy_civil
- Stroka
- CuHg
- Αριάνα123
- Meow
- Φινεύς
- Stelios725
- DrsKatia
- Κλημεντίνη
- γιω99
- T C
- Pharmacist01
- KaterinaL
- Viedo
- Rene2004
- nicole1982
- Cassano
- barkos
- Markaf
- Nia Skg
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.