Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σκέφτομαι να περάσω στη Μ.Β&Γ. και θέλω να ξέρω πως είναι η Αλεξανδρούπολη σαν πόλη.Έχει προοπτικές για καλή φοιτητική ζωή ή είναι μια πόλη στην άκρη του πουθενά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ktar
Νεοφερμένος
Εγώ σπουδάζω στην Αλεξανδρούπολη! Παιδιά, η Αλεξανδρούπολη είναι τέλεια! πάλια έλεγαν πως όποιος περάσει στον έβρο, πρέπει να αρχίσει να κλαίει! αυτά δεν ισχύουν πια! η Αλεξανδρούπολη έχει τα πάντα: και τρένο και αεροπλάνο και καράβι και μην ξεχνάμε την εγνατία (με αμάξι γύρω στις 2,5 ώρες!)!Κανείς από Αλεξανδρούπολη να βοηθήσει εμάς τους Κρητικούς;
έχει πολλά μαγαζιά και πολλά μέρη να πας. οκ δεν έχουμε και 20 clubs, αλλά ό,τι υπάρχει είναι τέλειο! :no1:
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι ''ήσυχη'' πόλη;;Εγώ σπουδάζω στην Αλεξανδρούπολη! Παιδιά, η Αλεξανδρούπολη είναι τέλεια! πάλια έλεγαν πως όποιος περάσει στον έβρο, πρέπει να αρχίσει να κλαίει! αυτά δεν ισχύουν πια! η Αλεξανδρούπολη έχει τα πάντα: και τρένο και αεροπλάνο και καράβι και μην ξεχνάμε την εγνατία (με αμάξι γύρω στις 2,5 ώρες!)!
έχει πολλά μαγαζιά και πολλά μέρη να πας. οκ δεν έχουμε και 20 clubs, αλλά ό,τι υπάρχει είναι τέλειο! :no1:
Αν θες, μου λες τι ακριβώς σπουδάζεις;Βασικά ενδιαφέρομαι για πληροφορίες σχετικά με το πανεπιστήμιο.(Είναι λίγο εκτός αυτή η ερώτηση, βέβαια, με το θέμα)
Ουπς..μόλις είδα ότι είσαι εκεί που ενδιαφέρομαι να βρεθώ και εγώ.
ktar
Νεοφερμένος
Είναι ''ήσυχη'' πόλη;;
Αν θες, μου λες τι ακριβώς σπουδάζεις;Βασικά ενδιαφέρομαι για πληροφορίες σχετικά με το πανεπιστήμιο.(Είναι λίγο εκτός αυτή η ερώτηση, βέβαια, με το θέμα)
Ουπς..μόλις είδα ότι είσαι εκεί που ενδιαφέρομαι να βρεθώ και εγώ.
Και καλά κάνεις και ενδιαφέρεσαι για την ιατρική της Αλεξανδρούπολης. Θα μείνεις υπερευχαριστημένη.
Η πολή εννοείται πως είναι ησυχη, αφού δεν είναι καμιά μεγαλούπολη. Όλα κυλούν ήσυχα στην Αλεξανδρούπολη
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
ktar
Νεοφερμένος
να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής, αλλά οκΔεν είναι δηλαδή κρυοκ**έ;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Κρυόκωλη θέλει να πει ο ποιητήςνα σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής, αλλά οκ
Κρυοκωλέ μάλλον γιατί έβαλα ε αντί για η
ktar
Νεοφερμένος
α κρυκωλέ. ε τι να σου πω βρε παιδί μου. πολύ φιλοσοφικά το θέτεις και εσύ. δε νομιζω να είναι η αλεξανδρούπολη κρυοκωλέ.Κρυόκωλη θέλει να πει ο ποιητής
Κρυοκωλέ μάλλον γιατί έβαλα ε αντί για η
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
ktar
Νεοφερμένος
μα πολλά ζητάς και εσύ!Aιτιολόγηση.
δε νομίζω το ήσυχη να είναι το ίδιο με το κρυοκωλέ.
απλά ποσφέρεται και για έναν που θέλει να κάνει φοιτητική ζωή και για έναν που θέλει να κάνει πανεπιστημιακή ζωή
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Flo92
Νεοφερμένος
Ειμαι απο πατρα αλλα κα8ε χρονο αλλες φορες χειμώνα αλλες καλοκαιρι, βρισκομαι στη αλεξανδρουπολη και ειναι καταπληκτικα! Μην σ κανει εντυπωση οτι ειναι στον Εβρο! Συνεχιζει να ειναι μια παραλιακη πολη! Και βεβαια βγαινεις εξω καλε!!
ktar
Νεοφερμένος
Δεν είναι και στην Αλάσκα! Κρύο δεν έχει πια! Ούτε χιονοπτώσεις! Δίπλα στη θάλασσα είναι, πώς να έχει κρύο? Έχει πολλά μέρη να πας. Τουλάχιστον από την Καβάλα από όπου είμαι εγώ, αν και η Καβάλα είναι αρκετά μεγαλύτερη, η Αλεξανδρούπολη έχει τα διπλάσια πράγματα να κάνεις!Δηλαδή το χειμώνα μπορείς να βγεις από το σπίτι σου ή και κάθεσαι όλη την ώρα μέσα;Έχει μέρη να πας;Θα σου φανεί καταθλιπτική αν έχεις ζήσει σε μεγαλύτερη πόλη;
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη γενικά για την ζωή στην πόλη και όχι για κάποια συγκεκριμένη σχολή.Για ποιά σχολή λέτε ? Η ιατρική της Αλεξανδρούπολης θεωρείται καλή ?? ( υποδομές , καθηγητές , προγράμματα κλπ )
maraki love
Διάσημο μέλος
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ScarletFox
- g59
- MrDna
- dimitralaz
- Τρελας123
- P.Dam.
- Pharmacist11
- effiee
- Anonymous0
- Clary
- Mendem
- mariapoylh
- calliope
- stefan
- Αλκης Κ.
- andoc
- Demy25
- χημεια4λαιφ
- island
- Hera167
- harry akritas
- Ροβερτα
- Dimitris9
- fay01
- Greg1900
- Γιωργος15773
- jim2015
- Drglitterstar
- iminspain
- tsiobieman
- SlimShady
- S¡mos
- kiyoshi
- Unseen skygge
- hirasawayui
- giorgosp97
- gwgw_5
- Marianna35
- louminis
- St11
- Kostis-Palamas
- fmarulezkd
- StudyFreak04
- PsychoGR
- eukleidhs1821
- Nefh_
- Ryuzaki
- Tommy_civil
- Stroka
- CuHg
- Αριάνα123
- Meow
- Φινεύς
- Stelios725
- DrsKatia
- Κλημεντίνη
- γιω99
- T C
- Pharmacist01
- KaterinaL
- Viedo
- Rene2004
- nicole1982
- Cassano
- barkos
- Markaf
- Nia Skg
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.