whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
υγ. πωπω αυτο ηταν γρηγορο!!!
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει ό,τι θες.
Τα πάντα.
Είναι η αγάπη μου η μεγάλη.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Xειρότερη μπαρούφα απου αυτό το «χαοτική» δεν υπάρχει..ρε παιδια..δν καταλαβαινεις φοιτητικη ζωη στην αθηνα...ειν χαοτικη!δν παλευεται...πιστευω οτι ειν καλυτερη η επαρχια σ αυτο το θεμα...βεβαια στην επαρχια εχεις τ οικονομικο θεμα αλλα κ παλι..κανεις πιο ευκολα παρεες,βρισκεις στεκια κ φευγεις κ απο τον ελεγχο της οικογενειας..ειν τελειως διαφορετικα...ασυγκριτα..
Είναι απλά μια μεγάλη πόλη,τι θα πεί χαοτική; Χάνεσαι; Δεν ξέρεις να πάς σπιτάκι σου το βράδυ;
Έχεις ιδέα μήπως απο μεγαλουπόλεις του εξωτερικού;
Η Αθήνα έχει όσα στέκια θές αρκεί να έχεις όρεξη να τα ανακαλύψεις,δε τη χορταίνεις ποτέ και συνέχεια ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα.
Ένα αρνητικό για μένα είναι οι μετακινήσεις που ως ένα σημείο σε κουράζουν πολλές φορές.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
μηπως ξερεις περιοχες ή εχεις κατι στο νου; για cinema ξερω και κοντα μου -ειναι απ αυτα που μ ενδιαφερουν ιδιαιτερα χεχε...
υγ. πωπω αυτο ηταν γρηγορο!!!
Δεν είναι σταθερό, αυτά είναι προσφορές...Ξέρω ας πούμε ότι κοντά σε σχολές είναι πιο φτηνά πλέον...
Ένα αρνητικό για μένα είναι οι μετακινήσεις που ως ένα σημείο σε κουράζουν πολλές φορές.
Πού να έμενες στο Λονδίνο!!!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Το μόνο (+) είναι οι ΠΟΛΛΕΣ επιλογές [που βέβαια με την απόσταση αρχίζουν και ακυρώνονται πολλές ]
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
nami93
Νεοφερμένος
Xειρότερη μπαρούφα απου αυτό το «χαοτική» δεν υπάρχει..
Είναι απλά μια μεγάλη πόλη,τι θα πεί χαοτική; Χάνεσαι; Δεν ξέρεις να πάς σπιτάκι σου το βράδυ;
Έχεις ιδέα μήπως απο μεγαλουπόλεις του εξωτερικού;
Η Αθήνα έχει όσα στέκια θές αρκεί να έχεις όρεξη να τα ανακαλύψεις,δε τη χορταίνεις ποτέ και συνέχεια ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα.
Ξέρω να πάω σπιτάκι μου..Έχω ιδέα από μεγάλες πόλεις του εξωτερικού....απλά το θέμα είναι πως δεν μπορείς να βγεις μέχρι ότι ώρα θες...εκτός αν έχεις το αυτοκινητάκι σου ή εχεις τα άπειρα λεφτά για τα ταξί...Όποιος είναι επαρχεία γυρνάει ΟΤΙ ώρα θέλει γιατί οι αποστάσεις είναι πολύ μικρες..Το ξέρω ότι μπορείς να βρεις τα πάντα στην Αθήνα γιατί έχω γυρίσει αρκετά μέρη και καλύπτει όλα τα γούστα..Απλά δεν είναι λειτουργική πόλη.
mitsip
Νεοφερμένος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια φίλη μου που πέρασε πέρυσι στο ΕΜΠ μένει στο Νέο Κόσμο. Έχει τακτική συγκοινωνία. Στην Αθήνα είναι καλό που έχεις αρκετές επιλογές στην συγκοινωνίαΓεία σας! Έχω περάσει κατά 90% στο Μετσόβιο. Σε ποιά περιοχή βολεύει να μείνω ώστε να υπάρχει συγκοινωνία για την σχολή, αλλά και για να βγαίνω. Πως είναι η ζωη εκεί και πως από άποψη ασφάλειας; Γενικά δεν ξέρω πολλά από Αθήνα.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Λογικα στου Ζωγραφου αφου εκει ειναι η πολυτεχνειουπολη....Γεία σας! Έχω περάσει κατά 90% στο Μετσόβιο. Σε ποιά περιοχή βολεύει να μείνω ώστε να υπάρχει συγκοινωνία για την σχολή, αλλά και για να βγαίνω. Πως είναι η ζωη εκεί και πως από άποψη ασφάλειας; Γενικά δεν ξέρω πολλά από Αθήνα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ναι,το γουδη που ειναι η ιατρικη θεωρειται απο τις αρκετα καλες περιοχες της Αθηνας,ακομα....Ο αδερφός μου μένει στου ζωγράφου, κοντα στην Ιατρικη σχολή! Πολύ καλή περιοχή, όσες φορές την έχω επισκεφτεί μένω ικανοποιημένη! Υπάρχει γενικότερα μια ηρεμία και μπορείς να πας να περπατήσεις , χωρις να φοβάσαι.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ναι,το γουδη που ειναι η ιατρικη θεωρειται απο τις αρκετα καλες περιοχες της Αθηνας,ακομα....
Πράγματι είναι πολύ ωραία! Έχει ηρεμία και είναι γενικότερα ωραία περιοχή!
Γεία σας! Έχω περάσει κατά 90% στο Μετσόβιο. Σε ποιά περιοχή βολεύει να μείνω ώστε να υπάρχει συγκοινωνία για την σχολή, αλλά και για να βγαίνω. Πως είναι η ζωη εκεί και πως από άποψη ασφάλειας; Γενικά δεν ξέρω πολλά από Αθήνα.
Από Νέο Κόσμο μέχρι Πολυτεχνειούπολη θα κάνει περίπου μία ώρα με τα ΜΜΜ.Μια φίλη μου που πέρασε πέρυσι στο ΕΜΠ μένει στο Νέο Κόσμο. Έχει τακτική συγκοινωνία. Στην Αθήνα είναι καλό που έχεις αρκετές επιλογές στην συγκοινωνία
Θεωρώντας πρώτη προτεραιότητα ενός φοιτητή το πανεπιστήμιο προτείνω περιοχή Ζωγράφου και κοντά στην πύλη ή κοντά σε κεντρικό δρόμο.
Η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας είναι επίσης εύκολη από αυτήν την περιοχή (όπως και από σχεδόν οποιανδήποτε περιοχή, δηλαδή...).
klara!!
Νεοφερμένος
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
klara!!
Νεοφερμένος
για αιγαλεω τ λετε? ειναι καλη περιοχη?
πολύ καλή. θα σε βολεψει πιστευω οπου και να ειναι η σχολη σου. εχει λεωφορεια και μετρο κοντα οποτε χωρις δευτερη σκεψη ειναι μια χαρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 161 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Halima
- eww1qewqeqweqw
- Totreno
- Claire05
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Alexandros.Kourtis
- thenutritionist
- Πικλιδιος
- dmav
- DimitrisGr7
- Τρελας123
- chenchen
- lepipini
- phoni
- Philologist
- Mary_03
- mpapa
- Fofifofi78
- oups
- TheUnknown
- KingPoul
- bruh_234
- Jessie
- Mariap.
- GeoCommand
- ggl
- jYanniss
- Αννα1
- Mammy Nun
- Memetchi
- vanessa21
- Leon13
- Κλημεντίνη
- aggelosst9
- Nefeli_
- kilopo
- Renia21
- Nikos05
- mar1a
- stefan
- Lebron
- panosveki
- Konstantinos4
- penelopet
- panagiotis23
- Natassa02
- Λαμπρινηη
- ckotsakos
- future.nurse.29
- KingOfPop
- kostas1233
- Superhuman
- EiriniS20
- vgard
- St11
- J.Cameron
- tslef8
- Φινεύς
- Ggpg
- ChristosV21
- StudyFreak04
- Ryuzaki
- Mukumbura
- Unseen skygge
- Revekka
- nicole1982
- Lydia6902
- Viedo
- louminis
- hirasawayui
- nucomer
- Άρτεμις Α.
- tymvorixos
- Αλκης Κ.
- Αριάνα123
- Thanos_D
- iManosX13
- New member
- Trolling Stones
- Meow
- Markaf
- Panagiotis849
- Eleni54
- azula
- tsiobieman
- Konstantinos_m
- eri548
- Μάρκος Βασίλης
- χημεια4λαιφ
- Ststst02
- ioannaion
- lenaki001
- jim2015
- giota1111
- PanosCh002
- charmander
- Reik
- cynzp
- Steffie88
- KostasR
- Monster Hunter
- StavMed
- cel123
- notis_19
- Kostakis45
- Scandal
- SweetGirl
- Drglitterstar
- MarcoReus
- tasoss
- rekcoR
- Zetakallipidou
- mitsos14
- skkins
- kiyoshi
- CELTICS FAN
- valantis21
- Jocaste
- marian
- johnsala
- jimis2001
- fockos
- Μαρία2222
- Makis7
- tasost
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Johnman97
- christos87
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.