georgeze
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgeze
Νεοφερμένος
τελικα η αθηνα οσο φοβερη οσο ακουγεται?"(μετην κακια εννοια)γιατι εχω ακοθσει τα τερατα και δεν ξερω τι να περιμενω?ειναι ετσι και να ειμαι πιο καχυποπτος η στο τελος ειναι πιο χαλαρα και θα καταληξω να ειμαι ο "μανιακος" καχυποπτος?τι ακριβώς σε μπερδεύει??
α στπ αιγαλεω πως ειναι και εχει σπιτια για ενοικιο τωρα?γιατι ενασ φιλος μου θα ερθει εκει.....
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελικα η αθηνα οσο φοβερη οσο ακουγεται?"(μετην κακια εννοια)γιατι εχω ακοθσει τα τερατα και δεν ξερω τι να περιμενω?ειναι ετσι και να ειμαι πιο καχυποπτος η στο τελος ειναι πιο χαλαρα και θα καταληξω να ειμαι ο "μανιακος" καχυποπτος?
α στπ αιγαλεω πως ειναι και εχει σπιτια για ενοικιο τωρα?γιατι ενασ φιλος μου θα ερθει εκει.....
Θα ειναι τεραστια η διαφορα για σενα στην αρχη...
Αλλα αν βρεις καλη παρεα (υπαρχουν καποιοι και εδω στο φορουμ που περασαν στη σχολη σου), θα την συνηθισεις σχετικα ευκολα...
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελικα η αθηνα οσο φοβερη οσο ακουγεται?"(μετην κακια εννοια)γιατι εχω ακοθσει τα τερατα και δεν ξερω τι να περιμενω?ειναι ετσι και να ειμαι πιο καχυποπτος η στο τελος ειναι πιο χαλαρα και θα καταληξω να ειμαι ο "μανιακος" καχυποπτος?
Εντάξει ρε συ, η πρωτευουσα ειναι κι εδώ τα πάντα γινονται στο μεγιστο βαθμο, και τα ωραία και τα άσχημα. Απ'οτι βλεπω εισαι απ'το μικρο νησι της Συμης, οποτε ενα μικρο πολιτισμικο σοκ θα το παθεις στην αρχή. Αλλα πιστευω και θεωρω οτι θα συνηθισεις...Το αιγαλεω ειναι μετρια περιοχή, έτσι λιγο μικροαστική. Ενταξει, δεν θα ειναι και τρέλα, δεν ειναι πχ. τοσο ωραια οσο το γειτονικο Χαιδάρι, αλλά εχει το καλο οτι ειναι κεντρικος δημος, οτι εχει πολλα σπιτια οποτε βρισκεις πιο ευκολα και σταθμους μετρό και τέτοια.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε εντάξει και εσύ δεν χρειάζεται να βολτάρεις στην Ομόνοια κάθε βράδυ Πέρα από κει δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να φοβάσαι κάτι...Το Αιγάλεω είναι οκ περιοχή,έχεις εύκολη πρόσβαση παντού και είναι και σχετικά ήσυχο...Στο Χαιδάρι εχει λίγο καλύτερα σπίτια και βολεύει και με τα ΤΕΙ γιατί και αυτά πάνω στην Καβάλας είναι...Αλλά είναι πιο ακριβά εκεί τα ενοίκια οπότε Αιγάλεω-Ρέντη και μια χαρά είσαι...Έχει ΠΟΛΛΑ σπίτια δεν παίζει να μην βρείτε...200,000 κατοίκους έχει το Αιγάλεω...τελικα η αθηνα οσο φοβερη οσο ακουγεται?"(μετην κακια εννοια)γιατι εχω ακοθσει τα τερατα και δεν ξερω τι να περιμενω?ειναι ετσι και να ειμαι πιο καχυποπτος η στο τελος ειναι πιο χαλαρα και θα καταληξω να ειμαι ο "μανιακος" καχυποπτος?
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
γενικοτερα ομως...σαν φοιτητης ειναι δυσκολο να μην περασεις ωραια....με καλη παρεα ολα λυνονται!
georgeze
Νεοφερμένος
dexter08
Νεοφερμένος
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε οσο να ειναι θα ειναι μεγαλη διαφορα.......γενικα προβληματα προσαρμογης εκτος απο τα πολλα φαινομενα εγκληματικοτητας δεν νομιζω να εχω γιατι εχω σησει για λιγο καιρο σε μεγαλες πολεις....θα μου πειτε ο λιγος καιρος με τους οχτω μηνες δεν ειναι το ιδιο αλλα και απο το τιποτα
μην ανησυχεις!ολα καλα θα πανε!σε περιμενουν τα ωραιοτερα χρονια.ποια σχολη δηλωσεες?
tzwrtzina
Νεοφερμένος
VavourasLP
Νεοφερμένος
VavourasLP
Νεοφερμένος
αν ζεις εκει ειναι λιγο δυσκολο εως αδυνατο να τους αγνοησεις...
ειναι θεμα χαρακτηρα πιστευω...αν σκεφτεις οτι οι αλλοι εχουν αγχος και απλα στο μεταδιδουν,τοτε καταλαβεινεις πως δν χρειαζεται να χεις κι εσυ..
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω πώς θα σου φανεί σε σύγκριση με το περιβάλλον όπου έχεις μεγαλώσει.
Σε καθημερινή βάση, πρέπει να προσέχεις λίγο τα πράγματά σου (για παράδειγμα στο Μοναστηράκι το καλοκαίρι που έχει πολύ κόσμο γίνονται συχνά κλοπές πορτοφολιών), να έχεις υπόψην ότι μπορεί πχ. να πέσεις και να μην ενδιαφερθεί κάποιος γύρω (όχι πάντα φυσικά, αλλά γίνεται) και να έχεις το νου σου όταν κυκλοφορείς μόνος σου πολύ αργά.
Αυτά είναι πάνω κάτω όσα θα έπρεπε να ξέρεις - είναι αναπόφευκτο σε μια πολύ μεγάλη πόλη να αλλάζουν τα δεδομένα σου περί ασφάλειας: πολλοί άγνωστοι, πολλοί χαμένοι στα δικά τους προβλήματα, πολλοί σε ανάγκη/ φοβισμένοι/ κατατρεγμένοι από αστυνομία και κοινωνία.
Αν είσαι προσεκτικός και ήρεμος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. :xixi:
Τελευταίο αλλά σημαντικό:
Οι πορείες και οι καταλήψεις δεν είναι όπως στην επαρχία.
Σε σημαντικές καταστάσεις τα πράγματα είναι πολύ πιο έντονα και βίαια από κάθε πλευρά, μην νομίζετε ότι θα πάτε περίπατο.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι θεμα χαρακτηρα πιστευω...αν σκεφτεις οτι οι αλλοι εχουν αγχος και απλα στο μεταδιδουν,τοτε καταλαβεινεις πως δν χρειαζεται να χεις κι εσυ..
δεν ειναι μονο θεμα αγχους, ειναι και ολα αυτα που περιεγραψε η Nerya.
@ pepper ann: ε οχι και 2 μη το χεσουμε. Το αν θα γινονται καταληψεις εξαρταται κατα κυριο λογο απο τη σταση της κυβερνησης και τις αλλαγες που παει να βαλει και συνηθως 2-3 βδομαδες κρατανε οι καταληψεις οταν γινονται.
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι μονο θεμα αγχους, ειναι και ολα αυτα που περιεγραψε η Nerya.
@ pepper ann: ε οχι και 2 μη το χεσουμε. Το αν θα γινονται καταληψεις εξαρταται κατα κυριο λογο απο τη σταση της κυβερνησης και τις αλλαγες που παει να βαλει και συνηθως 2-3 βδομαδες κρατανε οι καταληψεις οταν γινονται.
Aκριβώς - και όταν έχει καταλήψεις διαρκείας δεν είναι κάτι που θα συμβεί μόνο στην Αθήνα.
Btw σχεδόν 2 μήνες κατάληψη είχαμε στη δική μου σχολή στο περασμένο έτος, για εσωτερικά θέματα. Οπότε νομίζω πως δεν τίθεται θέμα πόλης.
sweet
Νεοφερμένος
κωνσταντινα Β
Νεοφερμένος
οποιος πρωτοετης της νομικης αθηνων ενδιαφερεται για ανταλλαγη με εμενα πρωτοετη της κομοτηνης ας επικοινωνησει μαζι μου.....www.baduvaki_konstadina@yahoo.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 161 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Halima
- eww1qewqeqweqw
- Totreno
- Claire05
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Alexandros.Kourtis
- thenutritionist
- Πικλιδιος
- dmav
- DimitrisGr7
- Τρελας123
- chenchen
- lepipini
- phoni
- Philologist
- Mary_03
- mpapa
- Fofifofi78
- oups
- TheUnknown
- KingPoul
- bruh_234
- Jessie
- Mariap.
- GeoCommand
- ggl
- jYanniss
- Αννα1
- Mammy Nun
- Memetchi
- vanessa21
- Leon13
- Κλημεντίνη
- aggelosst9
- Nefeli_
- kilopo
- Renia21
- Nikos05
- mar1a
- stefan
- Lebron
- panosveki
- Konstantinos4
- penelopet
- panagiotis23
- Natassa02
- Λαμπρινηη
- ckotsakos
- future.nurse.29
- KingOfPop
- kostas1233
- Superhuman
- EiriniS20
- vgard
- St11
- J.Cameron
- tslef8
- Φινεύς
- Ggpg
- ChristosV21
- StudyFreak04
- Ryuzaki
- Mukumbura
- Unseen skygge
- Revekka
- nicole1982
- Lydia6902
- Viedo
- louminis
- hirasawayui
- nucomer
- Άρτεμις Α.
- tymvorixos
- Αλκης Κ.
- Αριάνα123
- Thanos_D
- iManosX13
- New member
- Trolling Stones
- Meow
- Markaf
- Panagiotis849
- Eleni54
- azula
- tsiobieman
- Konstantinos_m
- eri548
- Μάρκος Βασίλης
- χημεια4λαιφ
- Ststst02
- ioannaion
- lenaki001
- jim2015
- giota1111
- PanosCh002
- charmander
- Reik
- cynzp
- Steffie88
- KostasR
- Monster Hunter
- StavMed
- cel123
- notis_19
- Kostakis45
- Scandal
- SweetGirl
- Drglitterstar
- MarcoReus
- tasoss
- rekcoR
- Zetakallipidou
- mitsos14
- skkins
- kiyoshi
- CELTICS FAN
- valantis21
- Jocaste
- marian
- johnsala
- jimis2001
- fockos
- Μαρία2222
- Makis7
- tasost
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Johnman97
- christos87
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.