Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
EDIT:Εγώ δεν μπορώ να πώ οτι με μαγεύει η Αθήνα...περισσότερο με φοβίζει σαν πόλη αλλα ελπίζω να προσαρμοστώ εγκαίρως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Η πολυκοσμία, τα ψηλά κτίρια κτλ κτλ. (αυτά για το κέντρο)
Για εξόδους, τα προάστια είναι πραγματικά πολύ ωραία.
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickzor
Νεοφερμένος
εγώ θα δηλώσω για ΗΜΜΥ.
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
piper_h
Νεοφερμένος
geo18
Νεοφερμένος
Ωραια ειμαστε πολλοι για ΗΜΜΥ
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βάλτε και μένα στο club των ΗΜΜΥτών
Moνο εγώ από ό,τι βλέπω θα δηλώσω πολιτικους μηχανικούς στο ΕΜΠ! Όλοι στο ΗΜΜΥ θέλετε! Τόσο αποκατάσταση αυτή η σχόλη ή αποτελεί κίνητο λόγω υψηλων μορίων?(μάλλον των υψηλότερων)
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
nickzor
Νεοφερμένος
μακρία απο μηχανολόγους εκτός αν έχεις κάποιον στην οικογένεια και έχεις κάποια άκρη και για δουλεία.Εγώ σκέφτομαι και των πολιτικών και των μηχανολόγων αλλα γέρνω προς ΗΜΜΥ...θα δείξει βέβαια..
Πω όλοι ΗΜΜΥ θέλουν, μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αν περνάμε, 8 στους 10 ΗΜΜΥ θέλουν, έλεος!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Είστε λίγο off-topic πάντως.
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί το λές αυτό???μακρία απο μηχανολόγους εκτός αν έχεις κάποιον στην οικογένεια και έχεις κάποια άκρη και για δουλεία.
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
nickzor
Νεοφερμένος
είπα αν έχει συγγενή που μπορεί αν τον βολέψει είναι ζήτημα δικό του αν του αρέσει ας πάει.Εγώ θα υποστήριζα το αντίθετο.Όντας οι γονείς μου αρχιτέκτονες για τα έργα χρειάζονται οπωσδήποτε μηχανολόγους οι οποίοι χρησιμοποιώντας απλά το πτυχίο τους καταφέρνουν και παίρνουν από δημοπρασίες ένα ικανοποιητικό ποσοστό του προυπολογισμού με ελάχιστη εργασία.Άσε που στην επαρχία οι μηχανολόγοι με ανώτερης κατηγορίας πτυχίο στο ΜΕΕΠ είναι δυσέυρετοι.Εγώ θεωρώ πως αν το κυνηγήσεις οι απολαβές είναι ανέλπιστα ικανοποιητικές ενός μηχανολόγου.Αντίθετα για το ΗΜΜΥ δεν έχω ανάλογη ενημέρωση.
Πάντως απο αυτά που μου έχουν πει και απο αυτά που έχω διαβάσει (τον Οδηγό Σπουδών του κατσικα) απο εργασία δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα.
Απο ηλεκτρολόγους μπορείς να γίνεις παρα πολλά πράγματα και μεγάλο ρόλο παίζει με τι θα ασχοληθείς απο μόνος σου και αν θα πας εξωτερικό ή όχι.
Τέσπα ας μεταφέρουμε τη συζήτηση σε άλλο topic καλύτερα.
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 161 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Halima
- eww1qewqeqweqw
- Totreno
- Claire05
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Alexandros.Kourtis
- thenutritionist
- Πικλιδιος
- dmav
- DimitrisGr7
- Τρελας123
- chenchen
- lepipini
- phoni
- Philologist
- Mary_03
- mpapa
- Fofifofi78
- oups
- TheUnknown
- KingPoul
- bruh_234
- Jessie
- Mariap.
- GeoCommand
- ggl
- jYanniss
- Αννα1
- Mammy Nun
- Memetchi
- vanessa21
- Leon13
- Κλημεντίνη
- aggelosst9
- Nefeli_
- kilopo
- Renia21
- Nikos05
- mar1a
- stefan
- Lebron
- panosveki
- Konstantinos4
- penelopet
- panagiotis23
- Natassa02
- Λαμπρινηη
- ckotsakos
- future.nurse.29
- KingOfPop
- kostas1233
- Superhuman
- EiriniS20
- vgard
- St11
- J.Cameron
- tslef8
- Φινεύς
- Ggpg
- ChristosV21
- StudyFreak04
- Ryuzaki
- Mukumbura
- Unseen skygge
- Revekka
- nicole1982
- Lydia6902
- Viedo
- louminis
- hirasawayui
- nucomer
- Άρτεμις Α.
- tymvorixos
- Αλκης Κ.
- Αριάνα123
- Thanos_D
- iManosX13
- New member
- Trolling Stones
- Meow
- Markaf
- Panagiotis849
- Eleni54
- azula
- tsiobieman
- Konstantinos_m
- eri548
- Μάρκος Βασίλης
- χημεια4λαιφ
- Ststst02
- ioannaion
- lenaki001
- jim2015
- giota1111
- PanosCh002
- charmander
- Reik
- cynzp
- Steffie88
- KostasR
- Monster Hunter
- StavMed
- cel123
- notis_19
- Kostakis45
- Scandal
- SweetGirl
- Drglitterstar
- MarcoReus
- tasoss
- rekcoR
- Zetakallipidou
- mitsos14
- skkins
- kiyoshi
- CELTICS FAN
- valantis21
- Jocaste
- marian
- johnsala
- jimis2001
- fockos
- Μαρία2222
- Makis7
- tasost
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Johnman97
- christos87
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.