erinys
Νεοφερμένος
Καλα μαλλον χανια θα σας ερθω ,, (μακαρι να πανε ολα καλα )...
αλλα οσο να ειναι.... εχω κατι ενδοιασμους με αυτα που ακουω...
εσυ σαν φοιτητης εκει? τι μου προτεινεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι λογαριασμοί θα εξαρτηθούν από το πόσο καταναλώνεις (υπολογιστής, a/c, θερμοσίφωνο κλπ)
Χωρίς πολλές καταχρήσεις σημαίνει χωρίς έξαλλη νυχτερινή ζωή; Δεν θα χρειαστείς πολλά τότε. Αν και τουριστική πόλη, τα Χανιά δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GreenEve
Νεοφερμένος
bigfish
Νεοφερμένος
μια χαρα θα περασεις..
erinys
Νεοφερμένος
μα μην απελπιζεστε..!!!!και εγω πανω κατω τα ιδια εχω ακουσει αλλα πιστευω οτι το θεμα ειναι να εχεις καλη παρεα..αν εχεις,
μια χαρα θα περασεις..
Ετσι ακριβως ειναι!! Μια χαρα θα ειναι, μια χαρα θα περασουμε!! Δεν παυει να ειναι μια μεγαλη πολη (οχι αθηναααα), ξακουστη και πανω απ ολα, με φοιτιτοκοσμο!!
bigfish
Νεοφερμένος
η φοιτητικη ζωη ειναι μια χαρα, το θεμα ειναι να εχεις καλη παρεα που ειπα και πιο πανω..το χειμωνα οντως ειναι λιγο νεκρα αλλα και παλι εχει πραγματα να κανεις..εχει καθιερωμενες βραδιες για φοιτητες σε κλαμπ και μπαρ και γινεται της κακομοιρας..επισης η πολη ειναι πολυ ομορφη..α και για να μην ξεχασω, το καλοκαιρι γινεται της τρελης, ανημενουμε για να επιβεβαιωσουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης προτείνω να μην ακολουθείς οργανωμένα, ψάξε μόνη σου και θα περάσεις ακόμη καλύτερα. (αν και αυτό ισχύει για κάθε μέρος του κόσμου)
Το καλοκαίρι είναι πράγματι πήχτρα, φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει όμως...
ΥΓ. Συνιστώνται εντόνως εκδρομές στα πέριξ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiki1993
Νεοφερμένος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Φοιτητρια θα εισαι, οπου και να περασεις γνωριμιες θα κανεις.Ολοι θα ψαχνονται για παρεες, ειδικα στην αρχη, οποτε δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα.Επειδη κατα 90% στο τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης θα μπώ...μήπως ειναι κανείς στο πολυτεχνείο στα Χανιά ;; Πως είναι η κατασταση εκεί ; Είναι ανοιχτοί οι άνθρωποι εκεί γιατι δεν γνωρίζω κανέναν και... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
hale
Δραστήριο μέλος
Επειδη κατα 90% στο τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης θα μπώ...μήπως ειναι κανείς στο πολυτεχνείο στα Χανιά ;; Πως είναι η κατασταση εκεί ; Είναι ανοιχτοί οι άνθρωποι εκεί γιατι δεν γνωρίζω κανέναν και... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Όπως είπε και ο Zaraki φοιτήτρια θα είσαι. Στην αρχή ολοι είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και όλοι έχουν το ίδιο αγχος, πως θα κάνουν νέες παρέες. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανυσηχείς....
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
1) Απο ποιοτητα σπουδων πως ειναι?(και συγκεκριμενα αν γνωριζετε στο τμημα ΜηχΟΠ)
2)ο λογος ανδρων\γυναικων ποσος ειναι? ( ) (δεν λεω οτι θελω να παω για γ@μη.ω, ενημερωτικα ρωταω να ξερω τι να περιμενω )
3)Τα χανια, σαν πολη προσφερουν αρκετες δραστηριοτητες?
4)Τι πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο? να παω η να ξαναδωσω του χρονου? (εδω σημειωνω οτι εχω κοιταξει το προγραμμα σπουδων των μηχοπ και μπορω να πω οτι το βρισκω πολυ ενδιαφερων
ευχαριστω
koaxis7
Νεοφερμένος
4)Τι πιστευετε οτι ειναι προτιμοτερο? να παω η να ξαναδωσω του χρονου? (εδω σημειωνω οτι εχω κοιταξει το προγραμμα σπουδων των μηχοπ και μπορω να πω οτι το βρισκω πολυ ενδιαφερων
Για τα υπολοιπα δεν ειμαι σε θεση να απαντησω, αφου κι εγω φετος θα μπω μαλλον (Ηλεκτρονικων Μηχανικων).
Για το 4, θα σου προτεινα να πας και να δεις εαν σε ενδιαφερει η σχολη, και εαν δε σε τραβαει, να αρχισεις προετοιμασια να ξαναδωσεις (Χριστουγεννα και μετα).
Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι με την ευκαιρια:
Ειχα δει στο σαιτ του πολυτεχνειου οτι εχει αθλητικες δραστηριοτητες (https://www.tuc.gr/228.html)
Μηπως ξερει κανεις για τα ακολουθα:
1. Μπορει να παει οποιος θελει απο οποιοδηποτε ετος;
2. Μετα γινεται καποια επιλογη των καλυτερων πχ και οι υπολοιποι δεν μπορουν πια να πηγαινουν;
3. Μπορει καποιος να πηγαινει για να κανει την πλακα του χωρις να δεσμευεται σε συμμετοχη στις ομαδες;
Ευχαριστω
hale
Δραστήριο μέλος
Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι με την ευκαιρια:
Ειχα δει στο σαιτ του πολυτεχνειου οτι εχει αθλητικες δραστηριοτητες (https://www.tuc.gr/228.html)
Μηπως ξερει κανεις για τα ακολουθα:
1. Μπορει να παει οποιος θελει απο οποιοδηποτε ετος;
2. Μετα γινεται καποια επιλογη των καλυτερων πχ και οι υπολοιποι δεν μπορουν πια να πηγαινουν;
3. Μπορει καποιος να πηγαινει για να κανει την πλακα του χωρις να δεσμευεται σε συμμετοχη στις ομαδες;
Ευχαριστω
1) Ναι, μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε!!
2) Κοίτα γίνονται κάποια εσωτερικά πρωταθλήματα στα οποία φτιάχνεις μια δική σου ομάδα, την δηλωνεις στον αρμοδιο (μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει) και παίζεις κάποιους αγώνες. Τωρα αυτο που λέει για πανελληνια πρωταθλήματα δεν ξερω τι παιζει...
3) Οπως ειπα και πριν αν φτιαξεις μια ομαδα για το εσωτερικο πρωταθλημα και εχει κανονιστει αγωνας τοτε θα πρεπει να πας (νταξ, αν δεν μπορεις εκεινη τη μερα δεν χαθηκε ο κοσμος αλλα αν δεν πηγαινεις σε κανενα αγωνα τοτε μπορει να προκυψει προβλημα απο τους συμπαιχτες σου...δεν προκειται να σου πει κανεις αλλος τιποτα)!
Απο την αλλη αν θες να παιζεις τελειως για την πλακα σου και χωρις την οποιαδηποτε δεσμευση τοτε μπορεις να μαζευεις παιδια και να πηγαινεται οποτε θελετε στα γηπεδα και να παιζετε...!!
Ελπιζω να σε βοηθησα καπως!
koaxis7
Νεοφερμένος
Εχω και μια αλλη ερωτηση:
Τα μαθηματα (οχι τα εργαστηρια) γινονται σε αμφιθεατρα ή σε αιθουσες, σαν το σχολειο;
Και αν γινονται και το ενα και το αλλο, ποιο ειναι το συνηθεστερο;
Γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο ξενερα να γινονται σε ταξεις. Σου θυμιζει το σχολειο και δε νοιωθεις οτι εισαι πανεπιστημιο
hale
Δραστήριο μέλος
Τα μαθηματα γινονται και σε αμφιθεατρα και σε ταξεις. Βεβαια απο περσι, που εφτιαξαν το καινουργιο κτιριο, πιο πολυ γινονται σε ταξεις που αν δεν προλαβεις να βρεις θεση μπροστα τοτε ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα (για ΗΜΜΥ λεω παντα, στα αλλα τμηματα δεν ξερω τι γινεται...).Ναι με βοηθησες ευχαριστω για την απαντηση.
Εχω και μια αλλη ερωτηση:
Τα μαθηματα (οχι τα εργαστηρια) γινονται σε αμφιθεατρα ή σε αιθουσες, σαν το σχολειο;
Και αν γινονται και το ενα και το αλλο, ποιο ειναι το συνηθεστερο;
Γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο ξενερα να γινονται σε ταξεις. Σου θυμιζει το σχολειο και δε νοιωθεις οτι εισαι πανεπιστημιο
koaxis7
Νεοφερμένος
nikol7
Νεοφερμένος
erinys
Νεοφερμένος
**Προσωπική άποψη, είναι προτιμότερο να ψάξεις για σπίτι στα Χανιά και όχι Κουνουπιδιανά.
hale
Δραστήριο μέλος
@nikol7 Το καλυτερο ειναι να πας οταν βγουν οι βασεις για να εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις εχοντας δει αρκετα σπιτια γιατι αν κατεβεις αρκετα αργοτερα ισως τα καλα να εχουν πιαστει...Βεβαια, για να λεμε την αληθεια υπαρχουν παρα πολλα σπιτια για ενοικιαση στα Χανια οποτε θα βρεις αυτο που θες αλλα αν κατεβεις νωρις σιγουρα θα εχεις περισσοτερες επιλογες και δεν θα εχεις το αγχος του χρονου. Επισης, οπως ειπε και η @erinys ειναι προτημοτερο ειναι να ψαξεις για σπιτι στα Χανια επειδη οτι χρειαστεις θα το εχεις διπλα σου και θα μπορεις να μετακινησε ευκολα με τα ποδια ειτε εχεις να κανεις μια δουλεια ειτε θελεις να βγεις. Ενω τα κουνουπιδιανα εχουν μεν το καλο οτι εχουν διπλα το Πολυτεχνειο και εχουν ηρεμια αλλα απο εκει και περα δεν εχουν τιποτα αλλο...Τωρα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι οταν κατεβεις να δεις σπιτια και στις 2 περιοχες για να αποφασισεις πια ειναι η καλυτερη επιλογη για σενα...!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.