Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πω και εγώ που μένω Κουνουπιδιανά και είμαι ακριβώς απέναντι από το πολυτεχνείο.....
Τα σπίτια που υπάρχουν είναι καινούργια όμως είναι μια σχετικά ακριβή περιοχή στο ενοίκιο εκτός αν το σπίτι απευθύνετε αποκλειστικά και μόνο σε φοιτητές (έχουμε και τέτοια). Όποιος μείνει στα Κουνουπιδιανά κοντά στο κέντρο τους και όχι πιο μακριά...δεν θα έχουνε πρόβλημα ειδικά με την μεταφορά. Αρχικά υπάρχει και σούπερ μαρκετ απέναντι από το πολυτεχνείο, τώρα ανοίχτηκε και καφετέρια () . Το λεωφορείο περνάει κάθε μισή ώρα και τον χειμώνα μπαίνει δρομολόγιο που πάει μόνο πολυτεχνείο και όχι κουνουπιδιανά. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το βράδυ έχει λεωφορείο μέχρι της 11 όπως προείπαν... .Έχει τα πάντα και ντι βι ντι κλαμπ, απέναντι ακριβώς έχει σουβλατζίδικο και γενικά τα έχει όλα.
Για το κέντρο τώρα..έχεις οτι θες εκεί (εννοείται) αλλά και την διασκέδαση. Δεν είναι νεκρή η πόλη το χειμώνα...αυτό είναι μύθος. Αν κατέβεις λιμάνι βλέπεις πολυυυυυύ κόσμο. Έχουμε αρκετές κοπελιές και φτάνουν για όλους...ούτε γι αυτό να μην ανησυχείτε.
Θα πω και εγώ τη γνώμη πάνω σε αυτό, μιας και έμενα 4 χρόνια Κουνουπιδιανά με τις ίδιες συνθήκες περίπου.
Καταρχήν, να ξεκαθαρίσουμε πάλι, άλλο η ζωή στα Χανιά, άλλο η φοιτητική ζωή στα Χανιά. Δύσκολα θα μπορέσει να εκφέρει έγκυρη άποψη κάποιος που δεν έχει ζήσει τα φοιτητικά του χρόνια εκεί.
1. Θα έχει απίστευτο πρόβλημα με τη μεταφορά. Συγκεκριμένες στάσεις και μεγάλη απόκλιση στις ώρες που περνάνε τα λεωφορεία που φτάνει και τα 10 λεπτά, καθυστέρηση ή προήγηση. Πολύ σπαστικό, ειδικά το χειμώνα, και ειδικά το βράδυ και ακόμα πιο ειδικά όταν βρέχει που δεν μπορείς να καλυφθείς (ή αν προσπαθήσεις υπάρχει πιθανότητα να χάσεις το λεωφορείο, been there, done that). Χώρια που η στάση του πολυτεχνείου απο την μιά μεριά για να πάς στην άλλη κινδυνεύεις με τους γκαζόκα*λους που περνάνε λες και πάνε σε ράλυ. Να προσθέσω οτι δεν μπορείς να ξέρεις σχεδόν ποτέ απο που περνάει το λεωφορείο για να ξέρεις πότε και που θα το περιμένεις.
2. Έχει τα πάντα, εκτός φυσικά απο νυχτερινή ζωή. Για νυχτερινή ζωή, λεωφορείο (κάθε μισή ώρα) και επιστρέφεις με ταξί. Θυμάμαι ήταν 5-5.30 ευρώ ταρίφα τότε, τώρα θα έχει αυξηθεί λογικά. Α, για να κατέβεις λεωφορείο κάθε μισή ώρα, εκτός φυσικά τις Κυριακές, που πραγματικά δεν ξέρω πότε έχει λεωφορείο, είναι πάνω απο ώρα σίγουρα απο μια ώρα και μετά.
3. Αυτά εκεί, απο εμπειρία τα 7 χρόνια που είμαι εδώ, θα διαφωνήσω. Πόλη φαντασμάτων. Όσο για τις κοπέλες, η φήμη προηγείται, ο κόσμος πάει Ρέθυμνο (όσοι μπορούν, γιατί θέλει απαραιτήτως αμάξι ή πάρα πολλά λεφτά ή άπειρο ελεύθερο χρόνο). Τα Χανιά είναι η πόλη των λουκανίκων κακά τα ψέμματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Πολύ αισιόδοξη η υπόθεσή σου, δες εδώ...εκτός φυσικά τις Κυριακές, που πραγματικά δεν ξέρω πότε έχει λεωφορείο, είναι πάνω απο ώρα σίγουρα απο μια ώρα και μετά.
https://www.chaniabus.gr/plakoures.html
akistzoulouhas
Νεοφερμένος
Θα το έχω και εγώ στα υπόψιν μου.Άντε μακάρι να είμαι Χανιά και από Πέμπτη θα είμαι εκεί.
Και εγω Χανια,μηχανικους παραγωγης και διοικησης
Anarki
Διάσημο μέλος
Αυτό που είπα εδώ ισχύει και για σένα προφανώς ε.έδιτ: αν οποιοσδήποτε περάσει εδώ θέλει οποιαδήποτε βοήθεια/ξενάγηση/κάτι, εδώ είμαστε
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι μόνο που πέρασα γεωπονία Θεσσαλονίκης αφού το μηχ παρ το περνούσα 336 και ανέβηκε 680!Και εγω Χανια,μηχανικους παραγωγης και διοικησης
Καλά είναι και στην γεωπονία.Μου αρέσει εξίσου!
Pera_brexei
Νεοφερμένος
Ειναι αληθεια αυτο που μου ειπαν για το ρεθυμνο.Οτι οι αντρες εκει ειναι ανοιχτοχρωμοι σε αντιθεση με του Ηρακλειου? και οτι στα 10 ατομα τα 8 στο ρεθυμνο ειναι γυναικες?xD εγω περασα κοινωνικη λειτουργος στο Ηρακλειο εσυ??γεια σου..οχι καλε...και εγω φετος περασα ηρακλειο...ειμαι απο ρεθυμνο...μια χαρουλα ειναι το ηρακλειο...το πρωτο μεγαλο θεμα για μενα ειναι να βρεις μια ωραια περιοχη να μεινεις...γιατι ομολογουμενως μερικες δεν μου εκαναν καμια αισθηση...και η διασκεδαση μια χαρουλα απο οτι μου λενε...εσυ ηρακλειο περασες?
Anarki
Διάσημο μέλος
Το οτι οι φοιτητές είναι κυρίως φοιτήτριες, ισχύει πάντως.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
_VeRoNiCa_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
erinys
Νεοφερμένος
Σκεφτομαι πολυ για το Πολυτεχνειο στα Χανια... ανεμσα σε Μηχανικος περιβαλλοντος και Μηχανικος παραγωγης κ διοικησης...
Και διαβασα τοσα εδω κ σε αλλα forum για τη φοιτητικη ζωη εκει... κ εχω ξενερωσει... Βεβαια ενταξει, ο στοχος ειναι η σχολη κ αυτο ειναι το σημαντικο..
αλλα δεν μπορω... εγω θελω φασαρια, μ@λ@**ες κ τρελες με την παρεα μου...κλπ...
προβληματιστηκα πολυυ... πφφ...
Υ.Γ. ειμαι κοπελα
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
erinys
Νεοφερμένος
Να εχουμε γραψει καλα και να προβληματιζομαστε γ αυτο ..πφφ...
Απλα το σκεφτομαι...θα μεινω τοσα χρονια εκει....
dimitris_1991
Νεοφερμένος
δεν έχεις τόσες επιλογές όσο στην αθηνα!
erinys
Νεοφερμένος
πφφ....
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
GreenEve
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Eleeinos
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.