Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο χειμώνα πάντως σαν πόλη, δεν πολυπαλεύεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwmik
Νεοφερμένος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Έγω πάντως που πήγα 7ημερη Χανιά πέρασα απερίγραπτα φοβερά μαγαζιά και αρκετό κόσμο!και μόνο που βλέπεις θάλασσα ανοίγει το μέσα σου!
Άλλο πολυήμερη και άλλο να μένεις μόνιμα εκεί. Στην πολυήμερη όπου και να πας γαμάτα περνάς
Όχι δεν σκέφτομαι να μείνω εκτός.Σαν πολυτεχνίο έχει κίνηση ή όλοι πέρνουν μεταγραφή και δεν μένουνε ούτε οι μισοί.Πάντως στην ιστοσελίδα φαίνεται ωραίο σαν εγκαταστάσεις τουλάχιστον.Από φοιτητές έχει αρκετούς,και σε τι αναλογία γιατί έχω ακουσει ότι γυναίκες θα δείς μια στους 10 άντρες.
1 στους 30.
Είμαστε πολλοί φοιτητές, αλλα λίγοι πατάνε στο εξάμηνο. Αυτό είναι καλό αν θες να παρακολουθήσεις μαθήματα που αρκετά (ειδικά επιλογής) γίνονται τελικά σχεδόν σαν ιδιαίτερο.
Οι φωτογραφίες ωραίες φαίνονται, αλλα μην ξεγελιέσαι, διαφήμιση είναι
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Σκοπευω να φοιτησω στο ΤΕΙ.Το Τει ειναι κεντρικα δηλαδη ευκολα προσβασιμο και διχως συγκοινωνια?
theok2005
Νεοφερμένος
https://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=248604&highlight=%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC
Anarki
Διάσημο μέλος
E, όχι κι έτσι. Στους ΗΜΜΥ του πολυτεχνείου είναι χοντρικά 1 στους 10, στις υπόλοιπες σχολές είναι καλύτερη η αναλογία. Ειδικά στην αρχιτεκτονική1 στους 30.
Στο ΤΕΙ δεν ξέρω τι παίζει, αλλά πάλι θετικών επιστημών είναι τα 2 τμήματα που έχει οπότε μην περιμένεις πολλά.
Το ΤΕΙ είναι στην Χαλέπα, δεν το λες και κεντρικά αλλά τα Χανιά δεν είναι μεγάλη πόλη. Αν δεν μένεις τελείως στην άλλη άκρη είναι προσβάσιμο με τα πόδια. Το λεωφορείο που πηγαίνει εκεί έχει τακτικά δρομολόγια, δεν θα έχεις πρόβλημα. Προβληματικές είναι οι συγκοινωνίες απο και προς το πολυτεχνείο.Σκεφτομαι και εγω για χανια σαν δευτερη επιλογη αν δεν περασω θεσσαλονικη.Αυτο για τον χειμωνα το εχω ακουσει και απο αλλου οτι εχει ερημια.Αλλα βλεπω τωρα οτι υπαρχουν και προβληματα στις συγκοινωνιες ε?
Σκοπευω να φοιτησω στο ΤΕΙ.Το Τει ειναι κεντρικα δηλαδη ευκολα προσβασιμο και διχως συγκοινωνια?
Γενίκα σαν πόλη εμένα δε με χαλάει όπως έχω ξαναπει, αλλά δεν είμαι και πολύ του τρελού ξεφαντώματος. Έχει στέκια απο 'δω κι απο κει που μαζεύεται κόσμος, αλλά το χειμώνα μην περιμένεις πάρα πολλά.
E, όχι κι έτσι. Στους ΗΜΜΥ του πολυτεχνείου είναι χοντρικά 1 στους 10, στις υπόλοιπες σχολές είναι καλύτερη η αναλογία. Ειδικά στην αρχιτεκτονική
Στο ΤΕΙ δεν ξέρω τι παίζει, αλλά πάλι θετικών επιστημών είναι τα 2 τμήματα που έχει οπότε μην περιμένεις πολλά.
τεχνολογικων πες καλυτερα, γιατι στις θετικες σχολες οι κοπελες ειμαστε πολλες.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Το ΤΕΙ είναι στην Χαλέπα, δεν το λες και κεντρικά αλλά τα Χανιά δεν είναι μεγάλη πόλη. Αν δεν μένεις τελείως στην άλλη άκρη είναι προσβάσιμο με τα πόδια. Το λεωφορείο που πηγαίνει εκεί έχει τακτικά δρομολόγια, δεν θα έχεις πρόβλημα. Προβληματικές είναι οι συγκοινωνίες απο και προς το πολυτεχνείο.
Γενίκα σαν πόλη εμένα δε με χαλάει όπως έχω ξαναπει, αλλά δεν είμαι και πολύ του τρελού ξεφαντώματος. Έχει στέκια απο 'δω κι απο κει που μαζεύεται κόσμος, αλλά το χειμώνα μην περιμένεις πάρα πολλά.
Βασικα ηδη μενω σε μικρη πολη,με λιγοτερους κατοικους απο τα Χανια οποτε πιστευω δεν θα δυσκολευτω και πολυ οπως θα δυσκολευτει καποιος που μενει Αθηνα..
Anarki
Διάσημο μέλος
Ναι σόρυ αυτό εννοούσατεχνολογικων πες καλυτερα, γιατι στις θετικες σχολες οι κοπελες ειμαστε πολλες.
Ναύτης.
Νεοφερμένος
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Αυτό στο λέει κάποιος που μένει στα Χανιά 14 χρονιά...
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικά δε μου αρέσουν οι πόλεις γενικά αλλά τα Χανιά θεωρώ πως είναι μια αρκετά όμορφη και μικρή πόλη που βρίσκεις τα πάντα.Και από διασκέδαση ειδικά τώρα άνοιξη καλοκαίρι δε το συζητώ..Από ποικιλία άλλο τίποτα.Το χειμώνα τώρα τι τη θέλετε τη διασκέδαση;;Να κάθεστέ να διαβάζετε να περάσετε κανένα μάθημα και να αφήσετε τα πολλά σούρτα φέρτα.Και πάλι όμως θεωρώ οτι αν κάποιος ξέρει τα στέκια μπορεί να περάσει μια χαρά και το χειμώνα.
Ας μην μιλήσω για τις παραλίες που απέχουν 10 λεπτάκια απότο κέντρο και κάνεις το μπανάκι σου χαλαρός και ωραίος.Οι συγκοινωνίες είναι λίγο πρόβλημα αλλά τα ποδήλατα γι'αυτό υπάρχουν.Τι σόι οικολόγοι είμαστε;
Όσον αφορά τις ''γκόμενες'' ε τώρα τι να πω.Θα φταίω τώρα να αρχίσω και γω τις γενικεύσεις για τα αγοράκια των Χανίων;;Επειδή γνώρισες δυο τρείς ξινές δε σημαίνει πως όλος ο γυναικείος πληθυσμός των Χανίων είναι έτσι.
Αυτά από μια Χανιώτισσα.
(Άμα δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Sorry domenica αλλά για όσους δεν με πιστεύουν υπάρχει και σχετικό τραγούδι που το έβγαλαν φοιτητές https://www.greektube.org/content/view/42245/2/
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχαχα....Φυσικά δεν είναι όλες έτσι υπάρχουν και κοπέλες σαν και σένα και έχω γνωρισει μερικές καλές σε χαρακτήρα.Αλλά οι περισσότερες είναι τσόλια.Σε σχέση με την αθήνα είναι καλές οι θάλλασσες αλλά σε σχέση με το ρέθυμνο δεν υπάρχει σύκγριση.Ναι πήγαινε εσύ με ποδήλατο να ρθεί κάνας βοσκός με το αγροτικό να σε κάνει λιώμα
Γιατί που το ξέρεις πως δεν είμαι κι εγώ έτσι;;Άσε τώρα δε τη σώζεις τη γενίκευση..Το πήρα προσωπικά και κατάκαρδα.
Δεν έχω πάει για μπάνιο στο Ρέθυμνο,όταν πάω θα σας πω γνώμη.:Ρ
Καλά είναι μωρέ τα Χανιά.Παλεύονται.
Τώρα τι θες;;
Να βγάλω κι εγώ κανένα τραγουδάκι και για του λόγου σας;;
Εσείς κολλάτε στα πατσαούρια.Δε σας φταίει κανείς.:Ρ
Υ.Γ.Μόλις τώρα διάβασα το λινκ από το άλλο φόρουμ.-.-
Τελικά μερικά αγοράκια είναι εντελώς εμετικά.Δεν έχουν τα Χανιά το πρόβλημα.Αυτοί το έχουν στον εγκέφαλο(εγκέφαλο..χα!τι λέω..τρόπος του λέγειν...).
Να φύγούν να πάνε αλλού.Άντε τώρα.
Anarki
Διάσημο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε μένω κέντρο αλλά κατεβαίνω συχνά.Δεν έχει σημασία.Δεν είσαι τρου χανιώτισσα εσύ, έξω δε μένεις;
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.