OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Να την ακούτε τη Θάλεια!
Χαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Την ιστολογία; Νομίζω την πρώτη βδομάδα θα κάνετε παραδόσεις και μετά την Δευτέρα(αρχή 2ης εβδομάδας) μπαίνετε στο εργαστήριο.Παιδια να σας ρωτησω κατι? Επειδη και εγω περασα ιατρικη ιωαννινων και ειδα και το προγραμμα απο οτι καταλαβα εχουμε και εργαστηριο την δευτερα? 5:30 με 7:30?
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
εε ναι..ακουω ολους τους φιλους μου που βγαινουν 10 με 15 ατομα για καφε και ποτο τωρα στις αρχες, και λεω αντε ποτε θα ξεκινησω και γω??Υποθέτω πως ναι, άντε καιρός ήταν να αρχίσουμε κι εμείς
mariamel
Νεοφερμένος
Δύσκολα. Τα εργαστήρια πρώτα τα δηλώνεις και μετά τα ξεκινάς. Λογικά θα τα ξεκινήσετε την επόμενη εβδομάδα ή βαριά την παραεπόμενη.
Την ιστολογία; Νομίζω την πρώτη βδομάδα θα κάνετε παραδόσεις και μετά την Δευτέρα(αρχή 2ης εβδομάδας) μπαίνετε στο εργαστήριο.
A ok ευχαριστω...παλι καλα γιατι ειχα ακουσει οτι πρεπει να παρουμε και ποδιες για εργαστηρια και δν προλαβα να αγορασω.
Επισης μιας και πρωτη φορα ειμαι στα Γιαννενα γνωριζει μηπως κανενας που μενει εκει, καθε ποσο συχνα περναει λεωφορειο απο την περιοχη αμφιθεα (η ελαχιστα εξω απο αυτην) για πανεπιστημια? Γιατι ψαχνω και δν βρισκω πουθενα πληροφοριες .
Θάλεια
Διάσημο μέλος
ξερετε αν το νηπιαγωγων εχει ξεκινησει μαθηματα?
Στο site της σχολής θα ανέβει η ημερομηνία, αν δεν έχει ανέβει ακόμη.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
ρε στο σαιτ δεν λεει τπτ..τελευταια ενημερωση ειναι στς 3 οκτωμβρη και τηλεφωνο που παιρνουμε δεν το σηκωνουν
Θα βγει ανακοίνωση! Μην αγχώνεστε.
μου ειπε μια κοπελα που ειναι στην ιατρικη πως παιζει να ανοιξει στς 14..
Θάλεια
Διάσημο μέλος
δηλαδη να μην ανεβω ακομα?
μου ειπε μια κοπελα που ειναι στην ιατρικη πως παιζει να ανοιξει στς 14..
Η Φιλολογία ανοίγει τότε και έβγαλε ανακοίνωση εχθές κατά τις 8 το απόγευμα νομίζω. Δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου!
crusader
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Άντε πείτε που ξεσαλώσατε και ποια βλακεία με δρόμους κλπ κάνατε ως τώρα;
Κάνατε παρέα των 15 ατόμων ή ακόμη;
Όποιος μένει περιοχή τζαμί να σηκώσει το χέρι, να χτυπήσει παλαμάκια κι ας απολάυσει μια από τις πιο άνετες, γειτονίστικες, φοιτητικές (τελικά), παραδοσιακές περιοχές με τη λίμνη στα 20 βήματα.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Όποιος μένει περιοχή τζαμί να σηκώσει το χέρι, να χτυπήσει παλαμάκια κι ας απολάυσει μια από τις πιο άνετες, γειτονίστικες, φοιτητικές (τελικά), παραδοσιακές περιοχές με τη λίμνη στα 20 βήματα.
Μέέέέένω! Αλλά κανείς δεν το εκτιμάει.
GeorgeRtr
Εκκολαπτόμενο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cHoco&chOocO
Νεοφερμένος
και επισης γνωριζετε κατι για τον ναυτικο συλλογο?αν πραγματοποιουνται εγγραφες μεσα στην χρονια??
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NasosJet
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
NasosJet
Νεοφερμένος
Στο μαθηματικο, αν θυμαμαι και καλα του μαθηματικου εισαι, το αναγνωστηριο ειναι ανοιζτο απο πολυ νωρις το πρωι μεχρι πολυ αργα το βραδυ! Εμεις οι φοιτητες εχουμε τα κλειδια! Οποτε ελα οποτε θες! Αντε να γνωριστουμε και απο κοντα!
Σε παρακαλω, είμουν,φετος πήγα προς Φυσικό μερία.Θα το επισκευτώ αυτές τις μερες λογικά όποτε πιθανον να τα πούμε και απο κοντά. Απ' οσο κατάλαβα πηγαίνεις συχνα. Γίνεται ο κακός χαμος ή είναι σχετικά ήσυχα για να διαβασμα(σε σχέση με τν βιβλιοθηκη ας πούμε)?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marpa
- YMAT
- Opiumred
- TheNorth
- bill11
- Ryuzaki
- Nasia2433266
- Πικλιδιος
- BatGuin
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ελεν
- anastasia papa
- stefan
- kellypoz1
- ale
- Libertus
- kostas1233
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- nicole1982
- Greg1900
- Αριάνα123
- calliope
- το κοριτσι του μαη
- Giii
- pink_panther
- Georgekk
- KingOfPop
- Xristosdimitra
- thecrazycretan
- barkos
- tsiobieman
- azula
- Jimmy20
- SlimShady
- Kamelan
- elena16
- victor 21
- Fourtou
- Σοφία Γιαννιού
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.