danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ναι συμφοιτητρια... αντε να δουμε τι μας περιμενει..Mπράβο και σε σένα...συμφοιτήτρια ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κatrin
Νεοφερμένος
Καλως σας βρηκαWell, θα δούμε σύντομα αν μπήκες ή όχι στο ίδιο τμήμα.
Από τότε που ανακοινώθηκε η μετονομασία μέχρι τώρα, σύμφωνα με νόμο του 2011, ό,τι μπαίνεις βγαίνεις, τουτέστιν εμείς που είμαστε ήδη μέσα θα πάρουμε πτυχίο πληροφορικού και οι φετινοί πρωτοετείς θα είναι οι πρώτοι μηχανικοί που θα βγουν.
Τις τελευταίες ημέρες μας ενημέρωσαν κάποιοι καθηγητές για μία τροπολογία που είναι προς ψήφιση σύμφωνα με την οποία όσοι είμαστε μέσα μπαίνουμε αυτόματα στο 5ετές πρόγραμμα σπουδών (κάνοντας επιπλέον μαθήματα) και βγαίνουμε επίσης μηχανικοί.
Αναμένουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο!
Καλώς ήρθες στη σχολή μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά: υπάρχει κάποιο μέρος που μπορείς να κάνεις τζόκινγκ κοντά στο κέντρο;
Στην λιμνη! Πηγα το χειμωνα 3ημερη με το σχολειο μου και πραγματικα ξετρελαθηκα!
Guest 892943
Επισκέπτης
Εκεί σκεφτόμουνα να σου πω την αλήθεια αλλά είμαι εκεί ένα χρόνο κι ούτε που πρόσεξα αν τρέχει κόσμος πέρα δώθε Θα το τσεκάρω.Στην λιμνη! Πηγα το χειμωνα 3ημερη με το σχολειο μου και πραγματικα ξετρελαθηκα!
Η λίμνη btw τρελαίνει όντως!
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος
stelkr
Νεοφερμένος
crusader
Νεοφερμένος
stelkr
Νεοφερμένος
stelkr
Νεοφερμένος
george91095
Νεοφερμένος
Ναι, κι εγώ μόλις το είδα στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου.Τελικα ως τελος Σεπτεμβρη δεν θα γινουν εγγραφες!
Δε θα γραφτούμε ποτεεεε
stelkr
Νεοφερμένος
george91095
Νεοφερμένος
Ναι σωστα ειναι κι αυτο...Ναι ρε συ ασεε!! Εγω αναρωτιεμαι τα χαρτια για τον στρατο ποτε θα τα κανουμε? Πρεπει να παρουμε και αναβολη πριν μας καλεσουν!
Και σκοπευα να παω Τεταρτη, γιατι εκτος απο εγγραφη εχω να κανω κι αλλα πραγματα (αιτηση για την φοιτητικη εστια, σιτιση, να δω κανα σπιτι σε περιπτωση που δεν με παρουν)
Τουλαχιστον θα δωσουν παραταση για τις εγγραφες και για την εναρξη των μαθηματων...
stelkr
Νεοφερμένος
Guest 892943
Επισκέπτης
Για τη σίτιση μην αγχώνεσαι. Όσο ημουν πρώτο έτος πέρυσι, όλοι είχαν δωρεάν σίτιση. Όλοι μα όλοι. Δεν ξέρω αν θ' αλλάξει αυτό βέβαια.Ναι σωστα ειναι κι αυτο...
Και σκοπευα να παω Τεταρτη, γιατι εκτος απο εγγραφη εχω να κανω κι αλλα πραγματα (αιτηση για την φοιτητικη εστια, σιτιση, να δω κανα σπιτι σε περιπτωση που δεν με παρουν)
Τουλαχιστον θα δωσουν παραταση για τις εγγραφες και για την εναρξη των μαθηματων...
crusader
Νεοφερμένος
Crusader οχι δεν γνωριζουμε ακομη φιλε μου! Εχω μια γνωστη που σπουδαζει στα Γιαννενα και το απογευμα θα την παρω τηλ για να με ενημερωσει αν θα αρχησουν αυριο! Μολις ενημερωθω θα γραψω και εδω!
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
anastazz
Νεοφερμένος
stelkr
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί όταν αρχίσουν τα μαθήματα στο υοι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε! Γι αυτό μην αγχώνεστε πότε θα γίνουν οι εγγραφές, για όλους το ίδιο ισχύει relax λοιπόν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marpa
- YMAT
- Opiumred
- TheNorth
- bill11
- Ryuzaki
- Nasia2433266
- Πικλιδιος
- BatGuin
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ελεν
- anastasia papa
- stefan
- kellypoz1
- ale
- Libertus
- kostas1233
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- nicole1982
- Greg1900
- Αριάνα123
- calliope
- το κοριτσι του μαη
- Giii
- pink_panther
- Georgekk
- KingOfPop
- Xristosdimitra
- thecrazycretan
- barkos
- tsiobieman
- azula
- Jimmy20
- SlimShady
- Kamelan
- elena16
- victor 21
- Fourtou
- Σοφία Γιαννιού
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.