Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πατρα και γιαννενα εχει,αλλα υπαρχει πιθανοτητα να μη πιανω πατρα..εμ γιαννενα μου ηθελες.... σκεψου το καλα.... οι αθηναιοι δεν κατεβαινουν παρα μονο χριστουγεννα και πασχα αντε και καμια καθαρα δευτερα που ειναι κλειστα μια βδομαδα τα πανεπιστημια... εχω συμφοιτητες αθηναιους και αυτο κανουν... αεροπλανο ουτε καν φυσικα..... αν θες κοντα στην αθηνα, τοτε πατρα.... btw αθηνα δεν εχει λογοθεραπεια?
αλλα και να τη πιανω θα δηλωσω μλν πρωτα γιαννενα γιατι μου λενε ειναι καλυτερο το τει.εσυ ξερεις τιποτα; μπορεις να μαθεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
matouzz
Νεοφερμένος
φανταζομαι τωρα εχεις περασει γιαννενα και σπουδαζεις εδω. διαβασα ολα αυτα τα σχολια και μου φανηκε τοσο περιεργο.. γι αυτο και απανταω παρ'ολο που εχει περασει τοσος καιρος. θα ηθελα να μαθω τη γνωμη σου αν οντως περασες τελικα γιαννενα.. γιατι εγω σπουδαζω εδω και νομιζω πουθενα δε θα εβρισκα καλύτεραΕγώ μόνο για το οικονομικό έχω ενδοιασμούς... γιατι την Πάτρα την έχω βαρεθει...
Eυχαριστώ! μου έκανες την καρδιά περιβόλι!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
matouzz
Νεοφερμένος
Πιστευω οτι μπορεις να προσαρμοσεις τα γουστα σου στις επιλογες που εχει η πολη..Τα Γιάννενα ΔΕΝ είναι για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες.
Οσο για το οικονομικο..... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Πόσο είναι το φοιτητικό να πάς και να έρθεις Θεσσαλονίκη -Γιάννενα;
Εγώ παλιά θυμάμαι έδινα 28 -30 ευρώ πηγαίνε - έλα και τώρα θέλω να πάω να δώ φίλους..
Ψάχνω στο σάιτ του Κτελ.Μακ. και μου βγάζει 22μισο χωρίς επιστροφή! Πάμε καλά; Πείτε μου ότι είναι λιγότερο!!
CaptainBilly
Νεοφερμένος
1)Ποσο πληρωνετε το μηνα για νοικι,δεη,νερο,θερμανση,κοινοχρηστα,ιντερνετ,διασκεδαση και λοιπες δαπανες?
2)Ειναι μεγαλος ο αριθμος των φοιτητων στα Γιαννενα(ανεξαρτητως σχολης)?
3)Ειστε ικανοποιημενοι γενικα?
4)Υπαρχουν επιλογες για διασκεδαση(κλαμπς-καφε-μπαρ-κινηματογραφοι-θεατρα)
5)Λοιπες υποδομες?(γυμναστηρια-δημοσιες δανειστικες βιβλιοθηκες-πλατειες κλπ)
Οποιος γνωριζει κατι απο ολα αυτα η οποιος εχει να επισημανει κατι αλλο ας το κανει.
Σημείωση Συντονιστή: Τα μηνύματα #528-#532 προέρχονται από συγχώνευση με θέμα ίδιου περιεχομένου
Guest 845212
Επισκέπτης
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θελω να ρωτησω εκ μερους ενος γνωστου μου αν μπορει να παει σε φοιτητικη εστια χωρις να εχουν οι γονεις του χαμηλο εισοδημα?
οχι.εκτος αν ειναι κομματικο μελος οπως εχει γινει στην καβαλα που κομματοσκυλα τρωνε της θεσης στην εστια ατομον που εχουν αναγκη
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εγω θελω να ρωτησω εκ μερους ενος γνωστου μου αν μπορει να παει σε φοιτητικη εστια χωρις να εχουν οι γονεις του χαμηλο εισοδημα?
Οχι βέβαια, που ξανακούστηκε αυτό;
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 845212
Επισκέπτης
Οχι βέβαια, που ξανακούστηκε αυτό;
Δικαιωμα να υποβαλει αιτηση εχει παντως. Ομως προτεραιοτητα εχουν ατομα που προερχονται απο οικογενειες με χαμηλο εισοδημα, πολυτεκνοι, παιδια χωρισμενων γονιων κτλ Απλα ρωταω αν στις συγκεκριμενες εστιες εχει ''τυχει'' να αρκουν οι θεσεις και για ατομα που δεν πληρουν οικονομικα και κοινωνικα κριτηρια. Ενας αλλος φιλος μου που σπουδαζει σε αλλη πολη νομιζω τον ειχαν δεχτει και δεν προερχοταν απο οικογενεια με χαμηλο εισοδημα. Βεβαια απο οτι καταλαβαινω μιας και τα Ιωαννινα ειναι μεγαλη πολη και οι εστιες του πανεπιστημιου φαινονται να παρεχουν πολλα προνομια δεν νομιζω να εχει και καμια ελπιδα.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαφωτίστε με κάποιος από Θεσσαλονίκη παρακαλώ.
Πόσο είναι το φοιτητικό να πάς και να έρθεις Θεσσαλονίκη -Γιάννενα;
Εγώ παλιά θυμάμαι έδινα 28 -30 ευρώ πηγαίνε - έλα και τώρα θέλω να πάω να δώ φίλους..
Ψάχνω στο σάιτ του Κτελ.Μακ. και μου βγάζει 22μισο χωρίς επιστροφή! Πάμε καλά; Πείτε μου ότι είναι λιγότερο!!
Αποκλειεται να ειναι τοσο ακριβο...
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα Γιάννενα μια φορα βρέχει μόνο. Απο τον σεπτέμβρη μεχρι τέλη Μαΐου . Αλλα μετα απο κάποιον καιρο θα σας αρέσει κιόλας αφου δένει τρομερα με μια απο της πιο όμορφες πόλεις της χωρας, και αυτη η δροσιά που νιώθεις στους πνεύμονες σου κάθε πρωι... Δωρεάν μαστούρα. Γενικα όσοι περάσετε Γιάννενα είστε τυχεροί κατ´εμε, πανέμορφη πόλη, εξαιρετικη ποιοτητα και ρυθμος ζωηςδιαθέτει τα περισσότερα πράγματα που θα ζητάει κανεις, απο νυχτερινή ζωη δεν νομίζω να χετε καποιο παράπονο. Όσο για της φυσικές ομορφιές.. Απλα ανακαλύψετε τα.Εναν φιλο που εχω γιαννενα μου χει πει οτι εχει βροχη-βροχη-βροχη-κρυο-κρυο-κρυο και λιγο βροχη Αλλα για να μην σας απογοητευσω η φοιτητικη ζωη λεει ειναι αρκετα καλη!
Υ.Γ 1. Και το καλοκαιρι έρχεστε σε εμας(Πρέβεζα) η πάργα η λευκαδα για να απολαύσετε διεθνούς κλάσης παραλίες κάνοντας όσο ώρα σχεδον θέλετε οι Αθηναίοι για να πάτε απο την μια γειτονια στην άλλη :p
Υ.Γ Για τα αγοράκια επίσης διαθέτει μια απο της πιο ιστορικές και λαοφιλεις ομάδες της περιφέρειας την ομάδα ολων των Ηπειρωτών , τον θρυλικο μας ΠΑΣ Γιαννινα
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Nαι αλλά η έκπτωση ισχύει από ότι νομίζω μόνο για άτομα που σπουδάζουν Γιάννενα και πηγαίνουν στις πόλεις τους και όχι για απλούς "άκυρους" επισκέπτες - φοιτητές.Με την έκπτωση 50% που ισχύει <δενξερωμεχριποτε> είναι γύρω στα 15. Πριν από αυτή ήταν πράγματι τόσο ακριβό.
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marpa
- YMAT
- Opiumred
- TheNorth
- bill11
- Ryuzaki
- Nasia2433266
- Πικλιδιος
- BatGuin
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ελεν
- anastasia papa
- stefan
- kellypoz1
- ale
- Libertus
- kostas1233
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- nicole1982
- Greg1900
- Αριάνα123
- calliope
- το κοριτσι του μαη
- Giii
- pink_panther
- Georgekk
- KingOfPop
- Xristosdimitra
- thecrazycretan
- barkos
- tsiobieman
- azula
- Jimmy20
- SlimShady
- Kamelan
- elena16
- victor 21
- Fourtou
- Σοφία Γιαννιού
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.