NasosJet
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeoSrch
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Κανεις απο το Μαθηματικο Ιωανννινων(ή γενικα) να γνωριζει ποτε αρχιζει η εκδηλωση για τους πρωτοετεις?
Ποια εκδήλωση; Κάνουν εκδήλωση;
Πέρασα στα Γιαννενα και βρήκα ένα σπιτάκι κοντά στο κέντρο(Νομαρχεία), ωραία πόλη!!!
Βρε παιδιά ένα Βύσσινο (μαγαζί) που είναι;;;;
Είναι στην Γαριβάλδη, στην "παραλία" της πόλης. Πήγαινε όσο είναι ανοιχτά και έχουν κόσμο γιατί σε λίγο ο κόσμος θα μεταναστεύσει.
Itach1
Διάσημο μέλος
Εχω ακουσει οτι ειναι υπεροχη πολη αλλα αρκετα βροχερη...
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν τα αρνητικά είναι οτι είναι ακριβά και ότι έχει υγρασία άρα θα πρέπει να προσέχεις για το σπίτι που θα βρεις γιατί 9 μήνες θα είσαι σχολή-σπίτι, σπίτι-σχολή οπότε πρέπει να είναι όμορφο, ζεστουλιάρικό και καλό. Για μένα πάντως ένα αρνητικό ακόμα είναι οτι δεν υπάρχουν ΜΕΤΑΛΑ στο ΑΤΕΙ μΠοια τα θετικα και αρνητικα της πολης;
Εχω ακουσει οτι ειναι υπεροχη πολη αλλα αρκετα βροχερη...
Παιδιά ξέρουμε κανένα σπιτάκι; γιατί χανόμαστεεεε
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σπιτάκι δύσκολο να σου πει κάποιος. Πάρε μία εφημερίδα, την "Ηπειρωτική Ευκαιρία".
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέταλα;
Σπιτάκι δύσκολο να σου πει κάποιος. Πάρε μία εφημερίδα, την "Ηπειρωτική Ευκαιρία".
Τη πήρα και ψάχνω ψάχνω και τίποτα δεν βρήσκωωω!!!
Ναι βρε Μεταλακια, να ναι καλά το indian που έχει και heavy metal βραδιές!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Τη πήρα και ψάχνω ψάχνω και τίποτα δεν βρήσκωωω!!!
Ναι βρε Μεταλακια, να ναι καλά το indian που έχει και heavy metal βραδιές!
Tότε να το πάρεις ποδαράτο.
Εχμ, αν ενδιαφέρεσαι για μαγαζιά με μεταλ μουσική τότε πάνε στο Legacy.
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
χέχε ναι ρε legacy μετράει, είχα πάει πιο παλιά αλλα το άτιμο ανοίγει 12 του μηνα!Tότε να το πάρεις ποδαράτο.
Εχμ, αν ενδιαφέρεσαι για μαγαζιά με μεταλ μουσική τότε πάνε στο Legacy.
GeoSrch
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
GeoSrch
Νεοφερμένος
αν πηγανεις ομως 2 φορες?επειδη ειναι και η λεσχηΚοστίζει 40ευρώ η φοιτητική και κατά τη γνώμη μου δεν συμφέρει. Αν πηγαίνεις 5μέρες την εβδομάδα στη σχολή για όλο το μήνα θα χρειαστείς γύρω στα 32ευρώ.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
αν πηγανεις ομως 2 φορες?επειδη ειναι και η λεσχη
Θα πηγαίνεις 2 φορές τη μέρα στο πανεπιστήμιο; Σίγουρος; Όλη τη χρονιά; Δεν ξέρω... Γνώμη μου κλείσε ένα μήνα χωρίς κάρτα, δες πόσα ξοδεύεις και αν δίνεις πάνω από 40 πάρε κάρτα. Πάντως αν δεις, λίγα παιδιά έχουν κάρτα (έναν ξέρω μόνο) γιατί την έχουν μυριστεί την δουλειά.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
γνωριζει κανεις για την μηνιαια καρτα απεριοριστων διαδρομων?
εγω εχω βγαλει καρτα και με βολευει πολυ γιατι μενω Περαμα,οποτε εκτος απο το περα-δωθε στη σχολη τη χρησιμοποιω καποιες φορες για να πηγαινω στο κεντρο! γιατι καθε φορα με τα ποδια δεν γινεται...τωρα αν καποιος μενει στο κεντρο δεν νομιζω να συμφερει ιδιαιτερα!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
εγω εχω βγαλει καρτα και με βολευει πολυ γιατι μενω Περαμα,οποτε εκτος απο το περα-δωθε στη σχολη τη χρησιμοποιω καποιες φορες για να πηγαινω στο κεντρο! γιατι καθε φορα με τα ποδια δεν γινεται...τωρα αν καποιος μενει στο κεντρο δεν νομιζω να συμφερει ιδιαιτερα!
Ναι! Αυτό ακριβώς. Και τα παιδιά που μένουν Σεισμόπληκτα/Ανατολή γι'αυτό έχουν κάρτα.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
οντως,μονο τοτε συμφερει...αλλιως δεν βλεπω το λογο να βγαλει καποιος καρτα!Ναι! Αυτό ακριβώς. Και τα παιδιά που μένουν Σεισμόπληκτα/Ανατολή γι'αυτό έχουν κάρτα.
GeoSrch
Νεοφερμένος
Aria ^_^
Νεοφερμένος
για να κανεις εγγραφη στην βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου θελει μονο ταυτοτητα?ποτε μπορω να παω για εγγραφη?
Κάνεις εγγραφή από δυο υπολογιστές που έχει κοντά απέναντι από τον πάγκο εξυπηρέτησης. Θα σου χρειαστει γιατι ζητάει κάτι στοιχεία. Επίσης να θυμάσαι τον αριθμό μητρώου σου απαραιτήτως. Όταν πας να την πάρεις την επομένη θα σου ζητήσουν ταυτότητα. Πάντως όλοι είναι πολλοί εξυπηρετικοί, ρώτα!
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
GeoSrch
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marpa
- YMAT
- Opiumred
- TheNorth
- bill11
- Ryuzaki
- Nasia2433266
- Πικλιδιος
- BatGuin
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ελεν
- anastasia papa
- stefan
- kellypoz1
- ale
- Libertus
- kostas1233
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- nicole1982
- Greg1900
- Αριάνα123
- calliope
- το κοριτσι του μαη
- Giii
- pink_panther
- Georgekk
- KingOfPop
- Xristosdimitra
- thecrazycretan
- barkos
- tsiobieman
- azula
- Jimmy20
- SlimShady
- Kamelan
- elena16
- victor 21
- Fourtou
- Σοφία Γιαννιού
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.