yo_kzn
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped.
Νεοφερμένος
Eιχα παει περυσι σε αυτο!Μονο φοιτητες πηγαινουν εκει(υπερβολη)!Ωραιο μαγαζι,καλη ατμοσφαιρα αλλα ειναι λιγο ακριβο!Βρισκεται στην Ανεξαρτησιας!Επισης καλο μαγαζι εκει κοντα ειναι και η Στοα!Και απο διπλα υπαρχει ενα rock μαγαζι αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε!Γεια σας παιδια!!! Περασα κ εγω Γιαννενα κ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη...Εχω παρει ηδη μια γευση απο τη ζωη εκει γιατι πηγα 5ημερη...κ ομολογω οτι ειναι πανεμορφα!!!Χρησιμα ολα οσα συζητησατε...αλλα ειδα οτι δεν αναφερθηκε πουθενα το Μωβ(ρεμπεταδικο)!Τι γνωμη εχετε για αυτο?δεν συχναζουν φοιτητες?
Ευχαριστω
antonela
Εκκολαπτόμενο μέλος
BlondeArya
Νεοφερμένος
ΜΑΡΙΑ
Νεοφερμένος
α! εχει και κοπηλατικο ομηλο στη λιμνη.. πολλες επιλογες στα γιαννενα.
καλα να περασετε οσοι θα ειστε εκει !!
Hliolousth
Νεοφερμένος
καλη φοιτητικη ζωη..!!
πρωτοετης παιδαγωγικου??ωπ πετυχα συμφοιτητρια..ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!!!!
χαιρομαι..
Anthony
Δραστήριο μέλος
Επειδη περασατε στα Γιαννενα , τα οποια δεν ειναι δα και μια μεγαλουπολη,δεν εχει και ΤΑ μαγαζια απο αποψη αριθμου παντα,επομενως προσπαθηστε να μην εχετε το συνδρομο του πρωτοετη,οπως το λεω εγω,οπου στους 2 πρωτους μηνες θελετε να γνωρισετε και να δειτε και να πατε σε ολα τα μαγαζια...ηρεμα!
Οπως ειπα πριν τα Γιαννενα ειναι μικρη πολη,επομενως προσπαθηστε με τον καιρο και σιγαα σιγαα να μαθετε τα μερη γιατι στο τελος κινδυνευετε σε εναν χρονο να τα βαρεθειτε ολα ....
επισης αν δεν κανω λαθος ειναι και ενα καφε που λεγεται Συγκλητος η καπως ετσι,αλλα για ποιο χαλαρα πραματα και για ζευγαρακια ,γιατι ειναι ησυχα..
stavrospc
Νεοφερμένος
Σε ποια ακριβώς σχολή πέρασες;;;Γεια σας παιδια!!! Περασα κ εγω Γιαννενα κ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη...Εχω παρει ηδη μια γευση απο τη ζωη εκει γιατι πηγα 5ημερη...κ ομολογω οτι ειναι πανεμορφα!!!Χρησιμα ολα οσα συζητησατε...αλλα ειδα οτι δεν αναφερθηκε πουθενα το Μωβ(ρεμπεταδικο)!Τι γνωμη εχετε για αυτο?δεν συχναζουν φοιτητες?
Ευχαριστω
Anthony
Δραστήριο μέλος
stavrospc
Νεοφερμένος
οκ, άρα ξαναρωτάω:
Σε ποια σχολή πέρασες kallulin;;;;
--------------------------
Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες.....
Hliolousth
Νεοφερμένος
και αλλη συμφοιτητρια..παιδαγωγικο 4ever..!!kallulin ηταν η πρωτη σου επιλογη??Στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης....
Hliolousth
Νεοφερμένος
το παιδαγωγικο σαν τμημα ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα οχι και η πολη...δεν πειραζει ομως μια χαρα..Πολυ χαιρομαι που μαζευομαστε πολλοι σιγα-σιγαναι ηταν η πρωτη μου επιλογη... και η σχολη και η πολη... και για σενα πρωτη επιλογη ηταν;
οποτε θα βρεθουμε εκει...τελειααα
εσυ που νοικιασες??εγω παντως αν και εψαξα για κεντρο τελικα κατεληξα στα σεισμοπληκτα...
Παντως τα γιαννενα ειναι ωραια πολη... Ισως να περασεις και καλυτερα απο καποια αλλη(π.Χ. Αθηνα).Εγω δεν νοικιασα σπιτι αλλα εκανα αιτηση για τις εστιες γιατι η αδερφη μου περασε στην αθηνα... Και νοικιασε εκει! Δεν ξερω που ακριβως ειναι τα σεισμοπληκτα αλλα θα μαθω...το παιδαγωγικο σαν τμημα ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα οχι και η πολη...δεν πειραζει ομως μια χαρα..
οποτε θα βρεθουμε εκει...τελειααα
εσυ που νοικιασες??εγω παντως αν και εψαξα για κεντρο τελικα κατεληξα στα σεισμοπληκτα...
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο για τους οδηγους το διαπιστωσα σημερα που αν δεν με τραβουσε απο την μπλουζα ο αδερφος μου κανα 3 φορες θα ειχα δει τα ραδικια αναποδα..Ειναι αρκετα αφιλοξενοι και αποτομοι ομως.Δεν ξερω ετσι μου φανηκεΟι οδηγοί είναι σαν καμικάζι! Θέλει αρκετή προσοχή για να περάσεις τον δρόμο!!! Επίσης, μανία με το χρήμα έχουν, αλλά θα τα συνηθίσεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marpa
- YMAT
- Opiumred
- TheNorth
- bill11
- Ryuzaki
- Nasia2433266
- Πικλιδιος
- BatGuin
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ελεν
- anastasia papa
- stefan
- kellypoz1
- ale
- Libertus
- kostas1233
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- nicole1982
- Greg1900
- Αριάνα123
- calliope
- το κοριτσι του μαη
- Giii
- pink_panther
- Georgekk
- KingOfPop
- Xristosdimitra
- thecrazycretan
- barkos
- tsiobieman
- azula
- Jimmy20
- SlimShady
- Kamelan
- elena16
- victor 21
- Fourtou
- Σοφία Γιαννιού
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.