Freeze
Νεοφερμένος
Ενδέχεται να περάσω Ξάνθη ή Χανιά. Ποιά πόλη έχει καλύτερη φοιτητική ζωή;
Έχω ακούσει ότι το χειμώνα η ζωή στα Χανιά δεν παλεύεται, ότι είναι όλοι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Επίσης λένε ότι και στις δυο πόλεις δεν υπάρχουν φοιτήτριες όμως έχω καταλάβει από συζητήσεις πως στα Χανιά η κατάσταση είναι χειρότερη.
Τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχοντας πάει και στις δυο πόλεις,είναι πανέμορφες.Χαιρετώ τα μέλη του ischool
Ενδέχεται να περάσω Ξάνθη ή Χανιά. Ποιά πόλη έχει καλύτερη φοιτητική ζωή;
Έχω ακούσει ότι το χειμώνα η ζωή στα Χανιά δεν παλεύεται, ότι είναι όλοι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Επίσης λένε ότι και στις δυο πόλεις δεν υπάρχουν φοιτήτριες όμως έχω καταλάβει από συζητήσεις πως στα Χανιά η κατάσταση είναι χειρότερη.
Τι λέτε;
Τώρα,το κάτι παραπάνω μπορώ να στο πω για την Ξάνθη. Όμορφη πόλη, στα τεράστια φοιτητικά συν της το ότι είναι πάμφθηνη λόγω δωρεάν λέσχης,δωρεάν δρομολογίων για πανεπιστήμιο και χαμηλών ενοικίων(+εστίες), θα σου μείνουν αξέχαστα καρναβάλια+γιορτές παλιάς πόλης το Σεπτέμβρη (όχι καλή περίοδος για εξεταστική ). Είναι σχετικά μικρή,της δίνουν ζωή οι φοιτητές,περπατιέται όλη πολύ έυκολα όπου κι αν μένεις. Όσο για γυναίκες,ισχύει ότι είναι φανερά λιγότερες από τους άντρες (οκ,μηχανικοί είμαστε ) αλλά η εμπειρία μου αυτά τα 3 χρόνια από όσους ξέρω έχει δείξει ότι αυτός που θέλει βρίσκει.
Vote for Xanthi!
(Τα Χανιά πολύ ωραίο μέρος,να πηγαίνεις τα καλοκαίρια.. )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freeze
Νεοφερμένος
[...]
Vote for Xanthi!
(Τα Χανιά πολύ ωραίο μέρος,να πηγαίνεις τα καλοκαίρια.. )
Ζω σε τουριστικό νησί, φαντάζομαι πως θα είναι στα Χανιά τα καλοκαίρια
Αν είναι έτσι όπως τα λες μάάάλλον για Ξάνθη το κόβω, ευχαριστώ!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ποιο τμήμα περνάς;
Freeze
Νεοφερμένος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Μηχανικών παραγωγής και διοίκησης! Αν και ήθελα πολιτικών μηχανικών
Gg. Καλή επιτυχία!
Freeze
Νεοφερμένος
Gg. Καλή επιτυχία!
Ευχαριστώ!
kaouzio
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.