hale
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάλι καλά εγώ δεν αντιμετοπίζω "σοβαρό πρόβλημα" με τους δικούς μου. Εκτός από τις πρώτες μέρες που με ρωτούσαν συνεχώς <<Εκανες φίλους, είναι καλά παιδιά, τι ώρα θα βγεις, τι ώρα θα γυρίσεις κλπ>> ακόμα και τι έφαγα. Βέβαια τώρα με βλέπουν σχεδόν κάθε μέρα οπότε έχουν ηρεμήσει πολύ. Πάντως δε το έχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση που πέρασα σε άλλη πόλη. Είμαι σίγουρος ότι δε θα μπορούσα να κάνω αυτά που κάνω τώρα αν πέρναγα Αθήνα....
καπως ετσι κι εγω βεβεια εμενα ακομα με πρηζουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
Πάντως, επειδή υπάρχει και το άσπρο, φαγητά σαν της μάνας πού να τα βρεις αν ζεις μόνος... Ή ρούχα, πλυσίματα, κλπ... Είναι ευχή και κατάρα μαζί το να ζεις ως φοιτητής μαζί τους
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Πάλι καλά εγώ δεν αντιμετοπίζω "σοβαρό πρόβλημα" με τους δικούς μου. Εκτός από τις πρώτες μέρες που με ρωτούσαν συνεχώς <<Εκανες φίλους, είναι καλά παιδιά, τι ώρα θα βγεις, τι ώρα θα γυρίσεις κλπ>> ακόμα και τι έφαγα. Βέβαια τώρα με βλέπουν σχεδόν κάθε μέρα οπότε έχουν ηρεμήσει πολύ. Πάντως δε το έχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση που πέρασα σε άλλη πόλη. Είμαι σίγουρος ότι δε θα μπορούσα να κάνω αυτά που κάνω τώρα αν πέρναγα Αθήνα....
Eξ κιουζ με Αθήνα δεν είναι οι γονείς σου;
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι συφωνω....αν γινει ομως σωστος διαλογος βγαινουν πολλα καλα..Δεν βοηθάει. Αν ο άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία είναι αδιάλλακτος σε κάποια θέματα, δεν έχεις τύχη. Ίσως να βοηθάει η άγνοια. Πχ άμα με παίρνουν τηλέφωνο επειδή έχω αργήσει δεν το σηκώνω καν (βέβαια μετά τα ακούς αλλά κάποια στιγμή θα βαρεθούν πιστεύω). Ακόμα το τεστάρω αυτό.
Πάντως, επειδή υπάρχει και το άσπρο, φαγητά σαν της μάνας πού να τα βρεις αν ζεις μόνος... Ή ρούχα, πλυσίματα, κλπ... Είναι ευχή και κατάρα μαζί το να ζεις ως φοιτητής μαζί τους
καλα σοβαρα ακομα σε παιρνουν τηλ αν αργησεις?
Zed
Διάσημο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
το τροπάριο της Κασσιανής. Όχι μόνο μετά τις 2:00 ή 4:00 το πρωί...
Έχω ακούσει, ότι αυτή η "υπερπροστατευτική" συμπεριφορά των γονιών (σε περίπτωση που το παιδί τους περάσει φοιτητής ή φοιτήτρια σε άλλη πόλη από αυτή που έμενε πριν) εκδηλώνεται και διοχετεύεται με μορφή σεξουαλικής συμπεριφοράς, αφού δεν μπορεί να εκδηλωθεί με την "υπερπροστατευτική" συμπεριφορά των "ελέγχων"...Κοινώς, το απολαμβάνουν σεξουαλικά, σαν νέοι θερμοί εραστές και οι δυο γονείς, όσο το παιδί τους σπουδάζει σαν φοιτητής σε άλλη πόλη.
Υ.Σ.: Γιώργο (Zedblue) να κάνουμε σωματείο "καταπιεσμένων" φοιτητών...με μέλη φοιτητές που σπουδάζουν με τους...γονείς τους!
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Άσε που μου μαθε και η μάνα το μσν και με πρήζει και από κει. :p
Το καλό είναι που δεν χρειάζεται να τους λέω που πάω, τι ώρα γυρνάω, αν πηγαίνω για μάθημα κτλ κτλ.
Είμαι σίγουρη πως άν ήμουν στην Αθήνα δεν θα μπορούσα καν να βγω χωρίς να με πρήζει, αφού η μανα μου θεωρεί ότι η άνθρωποι μετά τις 12 πρέπει να κοιμούνται. :p
thanous18
Περιβόητο μέλος
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσε που μου μαθε και η μάνα το μσν και με πρήζει και από κει. :p
το χειροτερο ειναι οταν σε πρηζει γιατι δεν καταλαβαινει πως να ανοιξει και να χειριστει το μσν...!πραγματικα δεν υπαρχει χειροτερο απο αυτο...
Zed
Διάσημο μέλος
Υπάρχει και το block ε, μην το ξεχνάμε...
κωστακης
Δραστήριο μέλος
ε οχι και στην μανα σου μπλοκΥπάρχει: Όταν δεν καταλαβαίνει πώς να ανοίξει το pc, πώς να πιάσει το ποντίκι(!!!!) κλπ...
Υπάρχει και το block ε, μην το ξεχνάμε...
ειπαμε
Eliz
Νεοφερμένος
thanous18
Περιβόητο μέλος
Eliz
Νεοφερμένος
μακαρι γιατι αλλιως......την βαψαμεεε!!ωχ ρε παιδια ελπιζω οτι αυτα συμβαινουν γιατι ειναι πρωτες μερες ακομα...αρχη.. κουραγιο
hale
Δραστήριο μέλος
Θα απαντήσω έστω και καθυστερημένα. Ναι, Αθήνα είναι αλλά μπορούν να με βλέπουν μέσω msn (έχουμε συνδέσει κάμερες και στους 2 υπολογιστές).Eξ κιουζ με Αθήνα δεν είναι οι γονείς σου;
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωχ ρε παιδια ελπιζω οτι αυτα συμβαινουν γιατι ειναι πρωτες μερες ακομα...αρχη.. κουραγιο
για μενα παει η 'αρχη'...τελειωσε πριν ενα χρονο...αλλα νταξει μπορω να πω πως τα πραγματα ειναι πιο ηρεμα...
Zed
Διάσημο μέλος
η μαμα μου δεν υπαρχει μερα που να με παιρνει τηλ λιγοτερες απο 10 φορες(εχει και τα 600 λεπτα βλεπετε!τι ηθελε και της το ανεφερε μου λετεκαι γενικα πολυ πρηξιμο ρε παιδι μου!!!ερχομαι πισω στο σπιτι και δεν βλεπω την ωρα να ξαναγυρησω να βρω την ησυχια μου!ειδικα μια φορα που καθησαν μια εβδομαδα μαζι μου....δεν μπορουσα αλλο!!!!!!ελπιζω να μην ξαναγινει!!!αλλα μαλλον οι δικοι μου ανηκουν στης ακραιες κατσατσεις!μονοχοπαιδι ειμαι!
Ξέρω πολύ πιο ακραίες που δεν θα τις πιστεύεις άμα τις μάθεις...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.