Φοιτητική ζωή Αθήνα ή Ηράκλειο Κρήτης

King

Νεοφερμένος

Ο King αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Καλησπέρα. Που θα προτιμούσατε να είστε σαν φοιτητές. Αθήνα ή Ηράκλειο;
 

ak2005

Νεοφερμένος

Η ak2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Έχοντας περάσει έναν χρόνο σπουδών σε επαρχιακή πολη, βαρέθηκα τη ζωή μου μιας και οι επιλογές ήταν κυριολεκτικά ελάχιστες κι έτσι έκανα 10% για αθηνα. Έχει άπειρα πράγματα να κάνεις και πολύ περισσότερες μετέπειτα ευκαιρίες συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη πόλη.
 

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,023 μηνύματα.
Κινγκ, αν δεν σε ευχαριστεί η ζωή στην Κρήτη, πάρε μεταγραφή για Αθήνα. Δεν χρειάζεται να στύβεις το μυαλό σου. Για να μπαίνεις στην σκέψη να φύγεις από το νησί, κάτι σε χαλάει.

Παρόλο αυτά, η φοιτητική ζωή είναι υποκειμενική. Εγώ μπορεί να πάω στην Κρήτη και να περάσω γαμάτα, ενώ κάποιος άλλος όχι. Το αντίστοιχο ισχύει και για την Αθήνα
 

Steliosalm

Νεοφερμένος

Ο Steliosalm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Θράκης. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα! Υπήρξα για μία χρονιά φοιτητής στο Ηράκλειο προτού κάνω 10% και αλλάξω σχολή. Κατά την προσωπική μου άποψη, το Ηράκλειο δεν έχει να ζηλέψει κάτι από κάποια μεγαλύτερη πόλη. Για μένα η αίσθηση να περπατάς παραλιακά και να νιώθεις οτι είσαι σε νησί και πηγαίνοντας δύο-τρία στενά πιο μέσα να είσαι σε πόλη δεν συγκρίνεται. Ταυτόχρονα, ήμουν και πολύ τυχερός γιατί γνώρισα πολύ καλή παρέα, κάτι που σίγουρα μετράει όπου και να είσαι. Κατά την γνώμη μου αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς είναι τι παραπάνω ή τι διαφορετικό θα σου δώσει η μετακίνησή σου στην Αθήνα που δεν υπάρχει στο Ηράκλειο.
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,652 μηνύματα.
Καλησπέρα. Που θα προτιμούσατε να είστε σαν φοιτητές. Αθήνα ή Ηράκλειο;
Εγω στην αθηνα δεν την βρηκα αυτη την ζωη που λες..χειροτερα και απο το λυκειο ειναι γιατι εχασα και την παρεα την συμμαθητων ...κανανε αλλες παρεες και τωρα κανουμε ριγουνιον.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top