Stef0s
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valkyrie
Νεοφερμένος
Πάρα πολύ ωραία πόλη δεν θα με χάλαγε να μείνω μόνιμα.Έχει πολύ νέο κόσμο με πολλές και καλές καφετέριες ειδικά στην παραλία όπως είπε και ο φίλος Cas,από φαγητό δεν πιστεύω ότι θα πεινάσεις έχει τα πάντα.Το καλύτερο όμως είναι οι γυναίκεςόσες φορές έχω πάει μένω με ανοιχτό το στόμα, είναι θεές.
Όσο για το ΤΕΙ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί έχω πάει μια φορά για να γραφτεί ένας φίλος
West_Emperor
Νεοφερμένος
Stef0s
Νεοφερμένος
andreask
Νεοφερμένος
demont
Νεοφερμένος
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Spy_ros
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moikan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
West_Emperor
Νεοφερμένος
Περασα λογιστική χαλκίδας, ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εστία και πως μπορω να επικοινωνήσω;
Ναι, υπάρχει εστία και μάλιστα στάθηκες τυχερός καθώς τώρα τις ανακαινίζουν πλήρως (τις βάφουν εξωτερικά, καινούργια είδη υγειηνής κλπ). Ένας λόγος που για θ'αργήσει ν'αρχίσει και η Β εξεταστική.
Mπες εδώ και δες για περισσότερες πληροφορίες: https://www.teihal.gr/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.