Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
αλλωστε ακομα δεν μπορουμε να θεωρουμε οτι εχουμε μια σαφη πολιτικη αποψη και αντιληψη. οι περισσοτεροι εκει περα εχουν αποκτησει την πολιτικη τους ταυτοτητα "κληρονομικα"...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω σκοπευω να λαμβανω μελος στις συγκεντρωσεις αλλα για να γραφτω σε κομμα το θεωρω λιγο αδυνατο
αλλωστε ακομα δεν μπορουμε να θεωρουμε οτι εχουμε μια σαφη πολιτικη αποψη και αντιληψη. οι περισσοτεροι εκει περα εχουν αποκτησει την πολιτικη τους ταυτοτητα "κληρονομικα"...
Επίσης η πολιτική αντίληψη και συνείδηση πολλών εκεί μέσα περιορίζεται στος πως θα εξασφαλίσουν τραπέζι στον Βέρτη και στον Τσαλίκη Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
"ψυφιστε μας. Η ΔΑΠ κανει τα καλυτερα παρτυ"
ασχολιαστο
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω σκοπευω να λαμβανω μελος στις συγκεντρωσεις αλλα για να γραφτω σε κομμα το θεωρω λιγο αδυνατο
:no1:
ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένος
)
elli@
Νεοφερμένος
Όσο για το περιστατικό που ανέφερε ο tzoker ας μην ξεχνάμε πως και οι καθηγητές είναι πολιτικοποιημένα άτομα και υποστηρίζουν κάποιες παρατάξεις...Ίσως λοιπόν γι'αυτό να μην υπήρξε καμία αντίδραση...ΙΣΩΣ...
Jimmy13
Νεοφερμένος
elli@
Νεοφερμένος
Εμένα ακόμα δε με έφερε ο δρόμος μου έξω από το πανεπιστήμιο (πρώην ασοεε είμαι). Ωστόσο δε νομίζω πως τίθεται τέτοιο θέμα. Τους λέμε ωραία και καλά: δεν προτίθεμαι ούτε σε συνελεύσεις να συμμετάσχω ούτε να γραφτώ σε καμμιά παράταξη. Τί πιο απλό;
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν παραιτούνται τόσο εύκολα όσο πιστεύεις...Δυστυχώς έτσι είναι...Συν τοις άλλοις ότι κινούνται πολύ διπλωματικά μέχρι να σου σερβίρουν αυτό που πραγματικά θέλουν από σενα...Προσοχή λοιπόν...Σίγουρα βέβαια χωρίς τη θέλησή σου δεν μπορούν να κάνουν τιποτα...Γίνονται όμως αρκετά κουραστικοί και φορτικοί μέχρι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να σε πάρουν με το μέρος τους...:s
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα ακόμα δε με έφερε ο δρόμος μου έξω από το πανεπιστήμιο (πρώην ασοεε είμαι). Ωστόσο δε νομίζω πως τίθεται τέτοιο θέμα. Τους λέμε ωραία και καλά: δεν προτίθεμαι ούτε σε συνελεύσεις να συμμετάσχω ούτε να γραφτώ σε καμμιά παράταξη. Τί πιο απλό;
Get your first, questions later policy .
Jimmy13
Νεοφερμένος
Σημείωση:Από πείρα στους των οικονομικών σχολών φοιτητές δίνω τη συμβουλή πως τέτοια άγχη δεν χωράνε...........
Εντάξει φαίνεται πως θέλω να το παίξω έξυπνος έτσι όπως παρουσιάζω τα πράγματα, δεν είναι έτσι, sorry λοιπόν... Απλά δεν μπορώ να δεκτώ πως ομάδες παιδιών τρομοκρατούν άλλους και σε τέτοια ηλικία υποκινούμενοι από κόμματα...
Για να φανώ λίγο πιο λογικός μπορείτε όσοι αισθάνεστε άσχημα λόγω των παρατάξεων να πάτε στη σχολή να βρείτε παρέα. Μεσω του φόρουμ ας πούμε για αρχή...Θα νοιώσετε πιο πολύ ασφάλεια...
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάστε. Γιατί φοβάστε; Εντάξει είναι κάποια άτομα αρκετά κουραστικά. Το ίδιο κουραστκός μπορεί να γίνει ο καθένας... Τέλοσπάντων θα πάω για τις εγγραφές και θα δω αν είχα δίκιο ή όχι... Πάντως αν πηγαίνετε φοβισμένοι να είστε σίγουροι ότι έχετε χάσει. Είναι μεγάλη νίκη τους να προκαλούν άγχος σε άτομα που απλά τους σκέφτονται χωρίς καν να τους έχουν δει.............
Σημείωση:Από πείρα στους των οικονομικών σχολών φοιτητές δίνω τη συμβουλή πως τέτοια άγχη δεν χωράνε...........
Εντάξει φαίνεται πως θέλω να το παίξω έξυπνος έτσι όπως παρουσιάζω τα πράγματα, δεν είναι έτσι, sorry λοιπόν... Απλά δεν μπορώ να δεκτώ πως ομάδες παιδιών τρομοκρατούν άλλους και σε τέτοια ηλικία υποκινούμενοι από κόμματα...
Για να φανώ λίγο πιο λογικός μπορείτε όσοι αισθάνεστε άσχημα λόγω των παρατάξεων να πάτε στη σχολή να βρείτε παρέα. Μεσω του φόρουμ ας πούμε για αρχή...Θα νοιώσετε πιο πολύ ασφάλεια...
Err, ποιός φοβάται; Απλά σου λέμε ότι είναι σπασαρχίδες κι ότι δεν γλιτώνεις εύκολα.
panos<91>
Νεοφερμένος
Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάστε. Γιατί φοβάστε; Εντάξει είναι κάποια άτομα αρκετά κουραστικά. Το ίδιο κουραστκός μπορεί να γίνει ο καθένας... Τέλοσπάντων θα πάω για τις εγγραφές και θα δω αν είχα δίκιο ή όχι... Πάντως αν πηγαίνετε φοβισμένοι να είστε σίγουροι ότι έχετε χάσει. Είναι μεγάλη νίκη τους να προκαλούν άγχος σε άτομα που απλά τους σκέφτονται χωρίς καν να τους έχουν δει.............
δεν καταλαβα τι ειπες για τις οικονομικες σχολες..μπορεις να τ διευκρινισεις??
Jimmy13
Νεοφερμένος
(Αν και φαντάζομαι το γράφεις μεταφορικά...)Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μ' αυτό μου φέρνει τρόμο.
Αλήθεια το err τί σημαίνει;
Στον Pano<91> απάντησα.
elli@
Νεοφερμένος
Δεν είπαμε ότι φοβόμαστε...Ούτε ότι όλοι αυτοί που ασχολόυνται δαγκώνουν...(κυριολεκτικά τουλάχιστον)...Απλά είναι λίγο γελοίο να προσποιούνται ότι απλά νοιάζονται να σε εξυπηρετήσουν απ΄την καλή τους την καρδιά...:nono::nono:
mimi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
tyxodioktis
Νεοφερμένος
τότε πραγματική χούντα δεν άφηνε τους πολίτες να έχουν πολιτική άποψη περνόντας ότι ήθελε χωρίς κανέναν έλεγχο...
Προσοχη!Δέν θέλω να πείσω κανέναν να μπει σε καμία παράταξη εκτός εαν βέβαια αυτός το επιλέξει...Και συμφωνω με το οτι οι παρατάξεις "πρίζουν" και αυτό συμβαίνει παντου...Το μόνο που λέω είναι οτι πρέπει να ακούμε όλες τις γνώμες και να καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα,ας μην είμαστε προκατηλλημένοι...
Κώστας...Οικομομικό Πανεπιστημιου Κρήτης(Ρέθυμνο)
P.S.:Α και ελπίζω όσοι τελικά πήγατε και γραφτήκατε και ζήσατε λίγο μέσα στο πανεπηστήμιο καταλάβατε οτι δεν υπάρχει μόνο για να μας δίνει πτυχία αλλά και για να μας κοινονικοποιεί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως είναι πολύ λυπηρό κάποιοι ανίδεοι και ανίκανοι να κοροϊδεύουν τους φοιτητές και να υπονομεύουν το δημόσιο πανεπιστήμιο
Αλλά να μου πείτε αφού κάποιοι τους βάζουν να κάνουν ο,τι κάνουν ....
Ας γελάσουμε και λιγο ...
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=h53m-Qj4hsw[/ame]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Andante
- Mathitis_tou_15
- Polkiu
- tasakas
- DimitrisGr7
- Twittn
- KimTaehyung
- Γιώργος - Κόρινθος
- louminis
- J.Cameron
- χημεια4λαιφ
- Wrong
- Μάρκος Βασίλης
- charmander
- Panagiotis849
- Viedo
- Thanos_D
- the purge
- Revekka
- hirasawayui
- Memetchi
- Meow
- don_vito
- Unseen skygge
- Κλημεντίνη
- Αλκης Κ.
- tsiobieman
- ssalex
- Vasilina93
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.