Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:πάω να γδάρω τα δαχτυλικά μου αποτυπώματα.
εμενα τα δαχτυλικα μοθ αποτυπςματα εχοθν χαλασει απο τι κιθάρα! λολ!
tsus
Δραστήριο μέλος
Για πες εσυ...Τι εγινε στις εγγραφες?Εγω γραφομαι στις μεθαυριο!λοιπον ?
τι εχετε να πειτε για την παρουσια τους?
(εμενα παντως μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση (θετικη και αρνητικη) τις προαλλες που γραφτηκα.... )
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΑΝ/ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!!!
Cancerman
Δραστήριο μέλος
tsus
Δραστήριο μέλος
να σου πω την αληθεια εχω καποια ιδεα απο τον αδερφο μου κλπ...αλλα οχι πολλα πραγματα
Cancerman
Δραστήριο μέλος
edit
ουπς sorry
ωραια καποιος μοντ ας μεταφερει εκει τα ποστς και να κλεισει το τοπικ ευχαριστω
tsus
Δραστήριο μέλος
Cancerman
Δραστήριο μέλος
η πλακα ειναι πως αυτος εχει τελειωσει τη σχολη του (ΑΣΟΕ) και τωρα κανει μεταπτυχιακο μουριχνει 5 χρονια και ενταξει καταλαβαινεις μπαινει μεσα με αλλο αερα (οχι ψαρωμενος οπως εγω) και του λεει μια ?"ποιος απο τους δυο σας ειναι καινουργιος"?
Virtuosofriend
Νεοφερμένος
Αγύριστα κεφάλια, πάντα με τον επαναστατικό λόγο στο στόμα, μονίμως στην αντίδραση...
Αει στο καλό και να μη μας γράφουν.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Σόρι ρε παιδιά, αλλά στον αγύριστο όλα τα κόμματα, άνω-κάτω μας έκαναν όλλλλα τα καλοκαίρια...
Αγύριστα κεφάλια, πάντα με τον επαναστατικό λόγο στο στόμα, μονίμως στην αντίδραση...
Αει στο καλό και να μη μας γράφουν.
Αν μιλάς για το πανεκπαιδευτικό κίνημα του τελευταίου καλοκαιριού είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αν μιλάς γενικά και αόριστα, η στείρα αντίδραση ποτέ δεν πρόσφερε κάτι.
Αν μιλάς για το πανεκπαιδευτικό κίνημα του τελευταίου καλοκαιριού είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αν μιλάς γενικά και αόριστα, η στείρα αντίδραση ποτέ δεν πρόσφερε κάτι.
Μιλάω συγκεκριμένα, μετά από πέντε χρόνια στην Αθήνα και σε μία από τις "επαναστατικές" σχολές... Δε βοήθησε ποτέ η δεδομένη έκταση και ο συγκεκριμένος τρόπος που επέλεγαν οι αριστερές ειδικά παρατάξεις να λύσουν τα προβλήματα. Ναι, μικροαλλαγές, σαφώς. Αλλά δε θα έχανα ποτέ 5 καλοκαίρια για μικροαλλαγές, πίστεψέ με.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν έλεγα την άποψή μου γι' αυτό το thread, θεωρώ ψιλοελεεινό να μπουκάρουν τα κόμματα στο πανεπιστήμιο.
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχασα ένα εξάμηνο από τη ζωή μου,
χάθηκαν τρία μαθήματα που πέρασα,
9 διδακτικές μονάδες,
κόπηκαν οι αυτομελέτες.
Από τα καλά που έκαναν είναι ότι
κάθε 2 βδομάδες έχουμε πάρτυ(και τα είχα ανάγκη.....),
ότι όσοι δεν ανήκουν στις κλίκες τους δεν έχουν δικαίωμα λόγου(πρακτικά, θεωρητικά μιλάμε αλλά στο βρόντο πάνε όλα)
και φυσικά ότι οι εκλεκτοί δε χρωστάνε ποτέ μαθήματα!!!
Στη δική μου σχολή τουλάχιστον οι ιδέες τους είναι χαζές, προσπαθούν να κάνουν επανάσταση εκεί που δεν χρειάζεται και ποτέ δεν καταλήγουν σε κάτι καλό...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Χάρη στα κόμματα και στις ιδέες τους
έχασα ένα εξάμηνο από τη ζωή μου,
χάθηκαν τρία μαθήματα που πέρασα,
9 διδακτικές μονάδες,
κόπηκαν οι αυτομελέτες.
Από τα καλά που έκαναν είναι ότι
κάθε 2 βδομάδες έχουμε πάρτυ(και τα είχα ανάγκη.....),
ότι όσοι δεν ανήκουν στις κλίκες τους δεν έχουν δικαίωμα λόγου(πρακτικά, θεωρητικά μιλάμε αλλά στο βρόντο πάνε όλα)
και φυσικά ότι οι εκλεκτοί δε χρωστάνε ποτέ μαθήματα!!!
Στη δική μου σχολή τουλάχιστον οι ιδέες τους είναι χαζές, προσπαθούν να κάνουν επανάσταση εκεί που δεν χρειάζεται και ποτέ δεν καταλήγουν σε κάτι καλό...
Στις δημοτικές-νομαρχιακές θα πας να ψηφίσεις μπλέ-πράσινο-κόκκινο; (μη με ρωτήσεις τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση γιατί θα θυμώσω.)
Προσοχή που δίνετε την ψήφο σας, την υπογραφή σας και τα μεμέ σας. Όλοι προσπαθούν να τα αποκτήσουν με φτηνά ανταλλάγματα.
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδα παιδιά να μπαίνουν σε εστίες χωρίς να το δικαιούνται.
Είδα παιδιά να παίρνουν επίδομα ενοικίου και άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη να μένουν απ έξω.
Είδα δωροδοκίες με βαθμούς, με λεφτά....
Είδα οικονομική εκμετάλλευση σε διάφορα πάρτυ φοιτητικών παρατάξεων.
Είδα κονδύλια από κόμματα να πηγαίνουν σε παρατάξεις για ενοικίαση αυτοκινήτων και για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε...
Είδα "αρχηγούς" φοιτητικών παρατάξεων να παραμένουν αιώνιοι φοιτητές για το κομματικό τους εισόδημα κλπ οφέλη.
Είδα "αρχηγούς" φοιτητικών παρατάξεων να ανοίγουν εταιρίες διοργάνωσης συνεδρίων και να παίρνουν, με διαδικασίες που μπορείτε να φανταστείτε, δουλειές και διοργανώσεις από πανεπιστήμια.
Είδα τραμπουκισμούς και ξύλο στις εκλογές.
Είδα φίλο να κατεβαίνει στις φοιτητικές εκλογές παρέα με μπράβους .Κι αυτό γιατί έφυγε από κομματική παράταξη,κατέβηκε μόνος του και δεχόταν απειλές.
Ειδα πολλά και ΑΗΔΙΑΣΑ... (Δε θέλω να φανταστώ και πόσα υπάρχουν που δεν είδα.)
ΔΕΝ είδα τίποτα από αυτά που θα ήθελα να πρεσβέβει μια φοιτητική παράταξη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Andante
- Mathitis_tou_15
- Polkiu
- tasakas
- DimitrisGr7
- Twittn
- KimTaehyung
- Γιώργος - Κόρινθος
- louminis
- J.Cameron
- χημεια4λαιφ
- Wrong
- Μάρκος Βασίλης
- charmander
- Panagiotis849
- Viedo
- Thanos_D
- the purge
- Revekka
- hirasawayui
- Memetchi
- Meow
- don_vito
- Unseen skygge
- Κλημεντίνη
- Αλκης Κ.
- tsiobieman
- ssalex
- Vasilina93
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.