tourtitsa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
υπαρχουν και εστιες στην κομοτηνη πανω απο το εμπορικο κεντρο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ!εχω ακουσει απο τους φοιτητες στην κομοτηνη οτι ειναι πολυ καλα ο καθενας μονος του σαν πολυκατοικια ειναι τα διαμερισματακια!και απο απεναντι καθε 20 λεπτα περνανε φοιτητικα λεωφορεια προς πλατεια και στα πανεπιστημια!
Σ αυτές τις εστίες πως μπορείς να μπεις...? Αν μπορούσες να με βοηθήσεις με τον οποιονδήποτε τρόπο θα σου ήμουν πολύ ευγνώμων... Ή έστω αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να μπορέσω να συνεννοηθώ...! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πένη1994
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Γεια σας! Πέρασα στην Κομοτηνή και θα ήθελα μερικές πληροφορίες για την φοιτητική εστία της πόλης. Αρχικά θα ήθελα να μάθω αν τα δωμάτια βρίσκονται σε καλή ή έστω ανεκτή κατάσταση. Επιτρέπεται να φιλοξενήσουμε άτομα στην εστία; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ωράριο που πρέπει να βρισκόμαστε εκεί; Ευχαριστώ.
Συμπλήρωση στις ερωτήσεις από εμένα:
Είναι υποχρεωτική η συγκατοίκηση με δεύτερο άτομο;
Πένη1994
Νεοφερμένος
Συμπλήρωση στις ερωτήσεις από εμένα:
Είναι υποχρεωτική η συγκατοίκηση με δεύτερο άτομο;
απο ότι ξέρω εγώ δεν μπορείς να διαλέξεις σαν πρωτοετής αν θα εισαι σε μονοκλινο ή σε δικλινο. τυχαία το διαλεγουν οι υπευθυνοι!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
απο ότι ξέρω εγώ δεν μπορείς να διαλέξεις σαν πρωτοετής αν θα εισαι σε μονοκλινο ή σε δικλινο. τυχαία το διαλεγουν οι υπευθυνοι!
Αυτό που λες ισχύει για την Κομοτηνή, ή γενικά; Νομίζω πως τα πράγματα διαφέρουν από πόλη σε πόλη.
Σε ποια σχολή πέρασες;
Πένη1994
Νεοφερμένος
Αυτό που λες ισχύει για την Κομοτηνή, ή γενικά; Νομίζω πως τα πράγματα διαφέρουν από πόλη σε πόλη.
Σε ποια σχολή πέρασες;
οχι συγκεκριμενα για την κομοτηνη. εγω περασα στο τμημα κοινωνικης διοικησης... εσυ;
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
οχι συγκεκριμενα για την κομοτηνη. εγω περασα στο τμημα κοινωνικης διοικησης... εσυ;
Εγώ στη Νομική.
Εύχομαι τα καλύτερα.
Σχετικά με τις εστίες... είναι μέτριες από όσα έχω μάθει.
Στην ανάγκη, όμως...
Πένη1994
Νεοφερμένος
KouTaVi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εδώ θα χρειαστώ βοήθεια παιδάκια! Πέρασα Φιλολογία Κομοτηνής και λόγω οικονομικών προβλημάτων θα κάνω αίτηση για την εστία. Μπορεί κάποιος που ΞΕΡΕΙ να με κατατοπίσει πλήρως;; Και η παραμικρή λεπτομέρεια μ ενδιαφέρει ..και νομίζω ότι τηρώ και τις προυποθέσεις ..πολύ χαμηλό εισόδημα,τρίτεκνη ,δίδυμη,αδερφή που σπουδάζει, μακροχρόνια άνεργος γονέας ..αυτά φτάνουν πιστεύω
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπορείς να μπεις στη σελίδα του ΔΠΘ να δεις τι δικαιολογητικά πρέπει να έχεις μαζί σου. Λογικά θα τα γράφει εκεί
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορείς να μπεις στη σελίδα του ΔΠΘ να δεις τι δικαιολογητικά πρέπει να έχεις μαζί σου. Λογικά θα τα γράφει εκεί
Έψαξα ...ή δεν γράφει τίποτα ή εγώ είμαι ηλίθια και δεν τα βρίσκω ..
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θυμάμαι καλά τα δικαιολογητικά για τις εστίες βγαίνουν μαζί με αυτά για την εγγραφή σου. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγούν στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου ή αλλιώς δες τα δικαιολογητικά για τις εστίες που χρειάστηκαν το Μάιο, δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι. Σε γενικές γραμμές θα χρειαστείς το εκκαθαριστικό σημείωμα από την εφορία, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα ανεργίας του γονέα κτλ.
KouTaVi
Νεοφερμένος
Επειδή όμως έχω αγχωθεί με τα έξοδα και τη στέγαση, μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με τις δημόσιες και τις ιδιωτικές εστίες -κυρίως της Κομοτηνής- ; Δικαιολογητικά, ποσό που πληρώνουμε, κατάσταση στην οποία βρίσκονται... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βασικά.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισήμως φοιτήτρια από τον Σεπτέμβρη, λοιπόν!
Επειδή όμως έχω αγχωθεί με τα έξοδα και τη στέγαση, μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με τις δημόσιες και τις ιδιωτικές εστίες -κυρίως της Κομοτηνής- ; Δικαιολογητικά, ποσό που πληρώνουμε, κατάσταση στην οποία βρίσκονται... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βασικά.
https://www.socadm.duth.gr/structure/stuntendcare/ εδώ μπορείς να βρεις τα δικαιολογητικά για την εστία.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
KouTaVi
Νεοφερμένος
Καλά ρε τι έμαθα; Στην εστία θα μπούμε τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη ;; Και μέχρι τότε που θα μείνουμε στο δρόμο;
αχου τι ωραίαααααααααααααα...
καλά, με βλέπω να συγκατοικώ για πάντα με τη φίλη μου, στο σπίτι που νοίκιασε.
εγώ πάντως, θα κοιτάξω για φοιτητικό δωμάτιο σε ξενοδοχείο... γύρω στα 200 το μήνα είναι, νομίζω...
τι να κάνεις;;; θ'αρχίσει από τώρα το μασούρι ...
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
αχου τι ωραίαααααααααααααα...
καλά, με βλέπω να συγκατοικώ για πάντα με τη φίλη μου, στο σπίτι που νοίκιασε.
εγώ πάντως, θα κοιτάξω για φοιτητικό δωμάτιο σε ξενοδοχείο... γύρω στα 200 το μήνα είναι, νομίζω...
τι να κάνεις;;; θ'αρχίσει από τώρα το μασούρι ...
Λογικά και γω κάπως έτσι θα κάνω , έχω και κάτι εισητήρια από τον ογα , θα τα εξαντλήσω κι αυτά ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.