roz vraki
Νεοφερμένος
Κ μου χαν πει οτι εχει ψυγειακι,φουρνακι κτλ.
μουφα τελικα!
μαλιστα!σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Χωρίς να ξέρω και πολλά για τις εστίες του πανεπιστημίου, έχω την εντύπωση πως μπορεί να υπάρχει κοινόχρηστος φούρνος(και ίσως κοινόχρηστο ψυγείο; ).ΑΑΑΑΑ...
Κ μου χαν πει οτι εχει ψυγειακι,φουρνακι κτλ.
μουφα τελικα!
μαλιστα!σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος
roz vraki
Νεοφερμένος
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strsismos88
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...