Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Γ.
Νεοφερμένος
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά, μήπως γνωρίζει κάποιος για τη ζωή στις φοιτητικές εστίες στη Θεσσαλονίκη?? Μπορεί να απαντήσει κάποιος που ζεί ή έζησε εκεί?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μένει μια γνώστη μου και θυμάμαι τα εξής: υπάρχουν δύο κτήρια, στο ένα συγκατοικείς με ένα άτομο και έχετε τουαλέτα στο δωμάτιο, ενώ στο άλλο μένεις μόνος σου και υπάρχουν μόνο κοινόχρηστες τουαλέτες. Α, και ότι η θέρμανση είναι πολύ καλή και κάποιες φορές σκας.. αν κάνω κάποιο λάθος, διορθώστε
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θυμαμαι καλα απο κατι φιλους καπου οκτωβρη νομιζω
Ευχαριστω. Πήρα τηλεφωνο και ρώτησα. Τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη.
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρει κανείς αν επιτρέπεται να βάλεις δικά σου έπιπλα στις εστίες? Δηλ. δικό σου κρεβάτι κλπ?
ναι εσυ τα βάζεις
semi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Στο χέρι; Just guessingΘα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν: τα ρούχα πού τα πλένουμε??? (πλυντήριο απαγορεύεται από τον κανονισμό από ό,τι ξέρω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elevag
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
ε οχι...αν εχεις σπιτι θεσσαλονικη οχι δεν δικαιουσαι..Καλησπέρα! Έχω μια απορία και θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να μου την λύσει. Σπουδάζω στο ΑΠΘ, αλλά μένω στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα με τα λεωφορεία να κάνω κάθε μέρα απόσταση μια μισής ώρας για να πάω και μιάμιση ώρα να γυρίσω. Έχω κουραστεί! Μήπως δικαιούμαι δωμάτιο στις εστίες του ΑΠΘ, παρόλο που έχουμε μόνιμη κατοικία εντός του ΝΟΜΟΥ Θεσσαλονικής; Έχουμε αρκετά χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, ο πατέρας μου έχει >67% αναπηρία και ο αδερφός μου σπουδάζει κι αυτός στο ΑΠΘ.
οι ωρες που αναφερεις παντως ειναι για αθηνα φυσιολογικες ...
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Είναι ακόμη ανοικτές οι αιτήσεις;Καλησπέρα! Έχω μια απορία και θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να μου την λύσει. Σπουδάζω στο ΑΠΘ, αλλά μένω στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα με τα λεωφορεία να κάνω κάθε μέρα απόσταση μια μισής ώρας για να πάω και μιάμιση ώρα να γυρίσω. Έχω κουραστεί! Μήπως δικαιούμαι δωμάτιο στις εστίες του ΑΠΘ, παρόλο που έχουμε μόνιμη κατοικία εντός του ΝΟΜΟΥ Θεσσαλονικής; Έχουμε αρκετά χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, ο πατέρας μου έχει >67% αναπηρία και ο αδερφός μου σπουδάζει κι αυτός στο ΑΠΘ.
elevag
Νεοφερμένος
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Νομίζω πληροίς τρία κριτήρια. Σίγουρα μπορεί να σε επηρεάσει το γεγονός ότι έχετε ήδη κατοικία στην Θεσσαλονίκη αλλά κάνε μια προσπάθεια αν την έχεις τόσο ανάγκηΝομίζω πως όχι. Έλεγα για του χρόνου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.