εμένα όπως και σε αρκετούς άλλους δεν εδωσαν γιατι ηταν γεματες.
οποτε δεν θα πρεπει να βασιζεται καποιος σε αυτο αλλα ουτε και στη μεταγραφη.
Για τα δωμάτια των φοιτητικων εστιών ισχύει το παλιό καταστατικό του ΕΙΝ.(Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας).Με βάση αυτό είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το 78/100 των κενών δωματίων στους πρωτοετεις φοιτητές. Αν λοιπόν ήσουν πρωτοετής, έκανες αίτηση και δεν πήρες δωμάτιο, τότε μάλλον το οικογενειακό εισόδημά σου ήταν πολύ υψηλό ή δεν ήσουν πρωτοετής όταν έκανες την αίτηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Για τα δωμάτια των φοιτητικων εστιών ισχύει το παλιό καταστατικό του ΕΙΝ.(Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας).Με βάση αυτό είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το 78/100 των κενών δωματίων στους πρωτοετεις φοιτητές. Αν λοιπόν ήσουν πρωτοετής, έκανες αίτηση και δεν πήρες δωμάτιο, τότε μάλλον το οικογενειακό εισόδημά σου ήταν πολύ υψηλό ή δεν ήσουν πρωτοετής όταν έκανες την αίτηση.
συγγνώμη αλλά 7000 εισοδημα με 6μελη οικογενεια δεν νομιζω οτι θεωρείται πολύ απλα λενε οτι μπηκαν βισματα και περναν μονο οσους ηδη ειχαν αδερφο/ξαδερφο/μπατζανακη στην εστια και γενικα οτι ΓΕΜΙΣΑΝ δωσανε πολυ λιγα δωματια φετος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Ενα μήνα;Τόσο πολύ;Οι εστιες σε ολα τα μερη ειναι απειροελαχιστες ενω αυτοι που δικαιουνται καθε χρονο ειναι χιλιαδες. Τωρα πως τα μαγειρευουνε αυτοι το ξερουνε. Οσοι εχετε χαμηλο εισοδημα μη το θεωρειτε δεδομενο οτι θα παρετε εστια, χωρια που κ να παρεις δε στη δινουν απ την αρχη των μαθηματων, Παιζει ενα μηνα να τον χασεις περιπου. Το βασικο προβλημα ειναι ομως οτι μετα το κοψιμο των μισθων πλεον δικαιουνται εστια παρα πολλοι και ολοι στις αιτησεις θα εχουν τα ιδια προσοντα. Kαι να προσεχετε και το συγκατοικο τι ρολο βαραει.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι απαραίτητα βυσματικό, το εισόδημα είναι ένα από τα κριτήρια, όπως είναι και το να έχεις αδερφό στην ίδια πόλη... Όσο για το μικρό ή μεγάλο εισόδημα, μιλάμε για Ελλάδα. Τεράστιο ποσοστό δουλεύει με μαύρα λεφτά, άρα δε μιλάμε για απλά (πιθανόν) μικρό εισόδημα αλλά φαινομενικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.συγγνώμη αλλά 7000 εισοδημα με 6μελη οικογενεια δεν νομιζω οτι θεωρείται πολύ απλα λενε οτι μπηκαν βισματα και περναν μονο οσους ηδη ειχαν αδερφο/ξαδερφο/μπατζανακη στην εστια και γενικα οτι ΓΕΜΙΣΑΝ δωσανε πολυ λιγα δωματια φετος..
katerina07
Νεοφερμένος
Και εγώ ετσι ελεγα..αλλα δεν λεει...και εσυ στο αριστοτελειο εισαι??Εγώ σκεφτόμουν να μείνω σε κάποιο ξενοδοχείο ή κάτι τέτοιο νομίζοντας ότι θα μας απαντήσουν το αργότερο σε ένα μήνα, αλλά άμα αργήσουν τόσο πολύ δεν ξέρω αν συμφέρει...
ξερεις αν ισχυει αυτο που λενε...οτι δινουμε ενα χρηματικο ποσο για εγγυηση??
katerina07
Νεοφερμένος
Και εγώ ετσι ελεγα..αλλα δεν λεει...και εσυ στο αριστοτελειο εισαι??
ξερεις αν ισχυει αυτο που λενε...οτι δινουμε ενα χρηματικο ποσο για εγγυηση??
Ναι στο αριστοτελειο ειμαι.
Το εχω ακουσει δινεις καπου στα 100 ευρω.
Ναι στο αριστοτελειο ειμαι.
Το εχω ακουσει δινεις καπου στα 100 ευρω.
Αχα...ενταξει ευχαριστω ..
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
orange crush
Δραστήριο μέλος
Λέει συγκεκριμένα για τη (μικρή) εστία του πανεπιστημίου Πατρών: "....Το κόστος διαμονής για το μονόκλινο δωμάτιο ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ μηνιαίως και για το δίκλινο στο ποσό των 248 Ευρώ μηνιαίως. Καταβάλλεται εγγύηση ποσού ίσου με το ενοίκιο ενός μηνός, η οποία επιστρέφεται κατά την αποχώρηση αν το δωμάτιο παραδοθεί χωρίς φθορές...." Άρα ποιο το νόημα ; Τη στιγμή μάλιστα που μπορείς να βρεις γκαρσονιέρα και με 150 ευρώ;
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Αν δεις πιο πάνω, λέει: Η Φοιτητική Εστία του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας παρέχει διαμονή σε προπτυχιακούς φοιτητές που δικαιούνται δωρεάν σίτιση. Για σχετικές πληροφορίες οι φοιτητές θα πρέπει να απευθύνονται στη Φοιτητική Εστία στα τηλέφωνα 2610 992359-361 και fax 2610 993550.
orange crush
Δραστήριο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.