Lancelot
Περιβόητο μέλος
Για το καθε μαθημα μου δινονται δυο - τρεις επιλογες συγγραματων στον ευδοξο, απο τις οποιες επιτρεπεται να επιλεξω μονο μια, οπως ξερετε.
Πως πρεπει να διαλεξω; Πρεπει να ρωτησω τη σχολη; Η ολα ειναι ιδια κι εγω κανω προσωπικη επιλογη;
Δεν υπαρχει καποια ανακοινωση εκ μερους της σχολης.
Αν δεν σας πει ο καθηγητης του καθε μαθηματος καποιο συγκεκριμενο βιβλιο, ή καποια συγκεκριμενα επιλεγεις ο ιδιος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν δεν σας πει ο καθηγητης του καθε μαθηματος καποιο συγκεκριμενο βιβλιο, ή καποια συγκεκριμενα επιλεγεις ο ιδιος
Και αν εν τελει επιλεξω ο ιδιος, πως ακριβως γινεται το μαθημα; Υπαρχει εκαστοτε τμημα για το καθε συγγραμα η ολα ειναι πανομοιοτυπα μεταξυ τους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Δώσε ένα παράδειγμα
Τι εννοείς ; δεν σε πιάνω.
Δώσε ένα παράδειγμα
Ρε συ, ας πουμε για το πρωτο εξαμηνο τωρα εχω δηλωσει εξι μαθηματα. Στη σελιδα του ευδοξου εκει που δηλωνεις το συγγραμα για το καθε μαθημα εχω πολλαπλες επιλογες συγγραματων.
Βλεπεις οτι μου βγαζει τεσσερα διαφορετικα βιβλια και μπορω να διαλεξω μονο ενα απο αυτα. Δεν υπαρχει καποια διευκρινηση απο τη σχολη ομως.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ρε συ, ας πουμε για το πρωτο εξαμηνο τωρα εχω δηλωσει εξι μαθηματα. Στη σελιδα του ευδοξου εκει που δηλωνεις το συγγραμα για το καθε μαθημα εχω πολλαπλες επιλογες συγγραματων.
Βλεπεις οτι μου βγαζει τεσσερα διαφορετικα βιβλια και μπορω να διαλεξω μονο ενα απο αυτα. Δεν υπαρχει καποια διευκρινηση απο τη σχολη ομως.
Δεν απευθυνεσαι στη σχολη αλλα στον καθηγητη του μαθηματος.
Δεν απευθυνεσαι στη σχολη αλλα στον καθηγητη του μαθηματος.
Και πως θα το κανω αυτο; Να στειλω email σε καθε καθηγητη ξεχωριστα;
Lancelot
Περιβόητο μέλος
βρες τους στο μαθημα,ρωτα συμφοιτητη και μετα στειλε μειλ
Δεν ειμαι εκει. Περιμενα μετεγγραφη. Η σχολη ειναι στις Σερρες κι εγω Θεσ/νικη. Γι' αυτο και δε ξερω.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι στους φοιτητές,να ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον.Υπάρχει περίπτωση να σας δώσουν βιβλία λίγες μέρες πριν την εξεταστική;Και μέχρι τότε πώς τα βγάζετε πέρα;
E oχι και λιγες μερες πριν την εξεταστικη... Ο Ευδοξος ανοιγει απο τον Νοεμβριο. Εχεις αρκετους μηνες μπροστα σου να διαβασεις, εκτος κι αν εισαι τοσο επιμελης που θες να διαβαζεις παραλληλα με τα μαθηματα, ε τοτε θα διαβασεις απο τις σημειωσεις σου..
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
E oχι και λιγες μερες πριν την εξεταστικη... Ο Ευδοξος ανοιγει απο τον Νοεμβριο. Εχεις αρκετους μηνες μπροστα σου να διαβασεις, εκτος κι αν εισαι τοσο επιμελης που θες να διαβαζεις παραλληλα με τα μαθηματα, ε τοτε θα διαβασεις απο τις σημειωσεις σου..
Ουφ,πάλι καλά!Και προλαβαίνετε δηλαδή να διαβάσετε από τον Νοέμβρη μέχρι το Γενάρη 6-7 ή 8 βιβλία εκατοντάδες σελίδες το καθένα;
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουφ,πάλι καλά!Και προλαβαίνετε δηλαδή να διαβάσετε από τον Νοέμβρη μέχρι το Γενάρη 6-7 ή 8 βιβλία εκατοντάδες σελίδες το καθένα;
Όχι, τα διαβάζουμε από το καλοκαίρι.
Όχι, τα διαβάζουμε από το καλοκαίρι.
Διαβαζετε απο το καλοκαιρι αυτα που θα διδαχτειτε στον επομενο χρονο;
Guest 190013
Επισκέπτης
Να έχεις υπόψη σου ότι τα συγγράματα που θα πάρεις είναι περισσότερο για reference, συνήθως λένε πάρα πολλά και αναλυτικά, σε σημείο που δε τα χρειάζεσαι. Θα βασίζεσαι στις σημειώσεις σου και στο υλικό του καθηγητή και θα ανατρέχεις στο σύγγραμμα αν σου ζητείται ή αν δεν καλύπτεσαι από τα υπόλοιπα. Καμιά σχέση με το πώς χειρίζεσαι τα σχολικά βιβλία. Προσωπικά έχω αρκετά βιβλία που ζήτημα κι αν τα έχω ανοίξει 2 φορές.
Εμεις που περιμεναμε μετεγγραφη και δε ξεκινησαμε κανονικα απο που μπορουμε να παρουμε τις οποιεσδηποτε σημειωσεις;
infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 442 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- seoulution21
- Qwerty 0
- per33
- bboys
- ch2006
- roud
- EFAKIT
- Theodora03
- BatGuin
- sophiaa
- giorgos5002
- AggelikiGr
- Entropy24
- Unboxholics
- Corfu kitty
- jYanniss
- Ness
- Steliosgkougkou
- Reader
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- Praxis
- despoina13
- A350
- Scandal
- Drglitterstar
- tsiobieman
- Hecticism
- ioanna2007
- Msp1
- Joji
- gzois
- Mathitis_tou_15
- Chris180
- ένας τυχαίος
- Claire05
- kokona1
- anastasia papa
- Ecomaniac
- plantbee
- Maynard
- SKG
- Nala
- Βασιλης1234
- Εριφύλη
- Arvacon
- estrela
- 54321
- mvas
- Leo komm
- Mammy Nun
- carnage
- dmav
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- Sofos Gerontas
- nicole1982
- nearos
- iminspain
- ggl
- fmarulezkd
- phoni
- Nikleo
- dsmir
- lent000
- Nemesiis
- Alexandros.Kourtis
- Jojo K
- Ροβερτα
- GeorgePap2003
- tfghp
- Pharmacist01
- katia.m
- jim2015
- Oikonomologistis
- Nick254
- Liverpoolenjoyer
- katerinavld
- allall1
- SlimShady
- Than003
- Bushai Bedulai
- Maria_Xagorari
- hirasawayui
- BillyTheKid
- Paragontas7000
- KingOfPop
- Abiogenesis
- eirinipap
- το κοριτσι του μαη
- Philologist
- Helen06
- art_of_poetry
- Alexecon1991
- louminis
- Athens2002
- kost28
- P.Dam.
- thecrazycretan
- Panagiotis849
- kiyoshi
- giannhs2001
- n1ki20
- george777
- JoannaVas
- Ryuzaki
- mimikos
- TheUnknown
- KingPoul
- nucomer
- oups
- Αναστασία197
- Billas
- AnnaRd
- Miranda32
- Χάρις
- angel27_
- Deadly_sorrowX
- ΘανάσοςG4
- Evaa
- barkos
- airam
- Κλημεντίνη
- Alin22
- emilyfan85
- Kitana
- stefan
- George.S
- Citylights
- alpha.kappa
- Marple
- jorahtheexplorah
- Απροσάρμοστη
- Chemwizard
- bruh_234
- ladybookworm
- giott
- sophiex97
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- damn
- snowy
- Τρελας123
- Sherlockina
- brizoulis
- effiee
- rempelos42
- Nick0007
- mary eleni
- Annou1
- margik
- Georgekk
- panosveki
- jims
- Ermioni89
- l0garithm
- George9989
- augustine
- Αννα1
- xakounaamatata
- Chrisa
- liana
- Panos_02
- Annu
- calliope
- Ameliak
- George_dr
- Freddys
- MariaK11
- χημεια4λαιφ
- ale
- Nikoleta_Giann
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- 042003
- οθεσσαλονικιος
- aggelosst9
- Ανώνυμη
- Thundergirl
- Stelios725
- ioannam
- Dionyshs1
- SVTIRIA
- Anestis123
- sophielovegood
- Stanword
- VasoGrimes
- Τρογκμπα
- Jimmis18
- maria20
- PanPan
- s93060
- KaterinaL
- FRT
- NEKTARIOS11
- Meow
- Maria1743
- XARA62
- sasou
- Mapas26
- Moblok
- yasminevelytourkaras
- pinkheart
- Tedi
- Vickyoustgl
- Mendem
- Αλκης Κ.
- Dreamer_SW
- Nosokomos
- Ismhnhpapa
- johnpap123
- chochoru
- the purge
- pacheiko
- Schlimazel
- Memetchi
- Xaris
- vetas
- Flamekit
- jimis2001
- Dunedain
- Nikitas18
- abc1234
- Ria99
- Xristosdimitra
- argiri p
- ludwig1of101
- Idontknoww
- Stroka
- spring day
- VforVendetta
- PanMoonlight
- TonyMontanaEse
- mathboi
- Eri0611
- Porfira
- Anonymous03
- Panos33
- Iri2001
- Cortes
- harry akritas
- Xristinaqui
- imyrcarn
- santa_eye
- papa2g
- elenik09
- John4726
- Δέσποινα Χ
- Kleanth
- Scott
- S¡mos
- igeorgeoikonomo
- Θανασης Α.
- Leukosrinokeros
- azula
- Έμμα
- Tequila
- Libertus
- Monster Hunter
- pikrodafnh
- BioChemical
- Dimitris2001
- ag97
- Nefiki
- T C
- Ziekr
- tselias
- Johnman97
- Eua5
- Nefeloula
- angelaRet
- Jimmy20
- mariliza8
- No name
- fockos
- leksi
- Μαρία Λι
- Tribbiani
- dim6
- Steffie88
- Mixalis
- Natassa02
- sweater weather
- uni77
- fotias
- Katerinaki13
- Theo12378
- PanosBat
- Alexandros36k
- Chris 21
- Z1999
- Johanna Mark
- Daydreamer
- sophia_b
- annees lumiere
- zoi._k3
- Αριάνα123
- leo41
- KElPa
- Γιωργος15773
- tzina2002
- Παναγιωτα
- Xatzifragetas
- prok
- Nar20
- fay01
- Πύρος
- angies
- ΕΛΛΗ*
- Nefh_
- Belle26
- Josua
- Mukumbura
- American Economist
- J.Cameron
- nickd6776
- St11
- Gio
- De Broglie
- SweetGirl
- Ststst02
- joannaΚΑ
- geogeo12
- pepatogourounaki
- Danaoula2020
- chrysm
- Johnny15
- girlofthemonths
- future.nurse.29
- SoyLydia20
- vivigrk
- Apple2002
- Giorno
- MIkeTr123
- alexrami
- tymvorixos
- MarcoReus
- Unseen skygge
- adonman
- Γατόπαρδος.
- Yiorgosk
- kostas83
- jj!
- Jocaste
- JerryPap
- ioannaion
- angelikitaraxia
- sofiaP
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.