unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε παιδια να ρωτησω κατι......οπως ειναι ευρεως γνωστο απο τον ευδοξο δικαιουμαστε ενα συγγραμμα για καθε κωδικο μαθηματων που ειναι απαραιτητος να περασουμε για να παρουμε πτυχιο.....για παραδειγμα η σχολη μου εχει 44 κωδικους μαθηματων για την αποκτηση πτυχιου και ετσι και εγω δεν μπορω να παρω πανω απο 44 συγγραμματα απο το ευδοξο.....παρολα αυτα δε διαθετει καθε μαθημα καποιο συγγραμμα...ετσι οταν θα εχω δηλωσει ολα τα μαθηματα μου δε θα εχω φτασει το οριο των 44 συγγραμματων....και ερωτω....υπαρχει τροπος να δηλωσω συγγραμματα απο αλλα μαθηματα η ακομα και απο αλλες σχολες μεχρι το οριο των 44 συγγραμματων???
Για καθε μαθημα μπορεις να παρεις ενα βιβλιο.
Ο μονος τροπος για να παρεις παραπανω ειναι μεσω του συστηματος των ποντων, που τους αποκτας με ανταλλαγες.
ΥΓ: Φυσικο αθηνας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
΄Οχι. Δυστυχώς δεν γίνεται.
Για καθε μαθημα μπορεις να παρεις ενα βιβλιο.
Ο μονος τροπος για να παρεις παραπανω ειναι μεσω του συστηματος των ποντων, που τους αποκτας με ανταλλαγες.
ευχαριστω πολυ!!
ΥΓ: Φυσικο αθηνας;
ναι ναι, φυσικο αθηνας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Mercury
Επιφανές μέλος
Ξερει κανεις εαν μπορω βιβλιο που παρελαβα αυτο το εξαμηνο να το δωσω για ανταλλαγη;
Ναι μπορείς. Αλλά γιατί να το κάνεις;
1ον, άν θές να πάρεις άλλο βιβλίο για το ίδιο μάθημα, απλά γυρνα το πισω. Το δέχονται εαν είναι σε καλή κατάσταση.
2ον, δεν είσαι σίγουρος άν με τους πόντους που θα πάρεις, σου φτάνει να πάρεις το βιβλίο που θές.
και 3ον, τα βιβλία που μπορείς να πάρεις, είναι μόνο απο την λίστα των προτεινόμενων, σιγά τα βιβλία δηλαδή.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μπορείς. Αλλά γιατί να το κάνεις;
1ον, άν θές να πάρεις άλλο βιβλίο για το ίδιο μάθημα, απλά γυρνα το πισω. Το δέχονται εαν είναι σε καλή κατάσταση.
2ον, δεν είσαι σίγουρος άν με τους πόντους που θα πάρεις, σου φτάνει να πάρεις το βιβλίο που θές.
και 3ον, τα βιβλία που μπορείς να πάρεις, είναι μόνο απο την λίστα των προτεινόμενων, σιγά τα βιβλία δηλαδή.
Τα εχω μελετησει αυτα ηδη
Πηρα Halliday(τον αναφερω μιας και εισαι συναδελφος) απο ανταλλαγη αλλα οπως καταλαβαινεις δεν κανει και πολυ για Φ4(ή εμενα δε μου αρεσει). Το βιβλιο που εχω σταμπαρει εχει αξια ποντων που καλπυτεται απο ενδεχομενη ανταλλαγη.
Τελος παντων. Προς το παρον ο ευδοξος δεν μου εχει απαντησει και το συστημα αρνειται να μου το δεχτει για ανταλλαγη.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω στον εύδοξο τώρα?
Εγω συνδεθηκα κανονικα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εγω συνδεθηκα κανονικα.
Εμένα μου κολλάει πριν καν να πρέπει να βάλω στοιχεία δεν είναι ότι τα γράφω λάθος δηλαδη.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
blue star
Νεοφερμένος
Σήμερα άνοιξε ο Εύδοξος και προσπάθησα να δηλώσω τα συγγράμματα που θέλω (πρωτοετής είμαι). Όμως, όταν πήγα να κάνω την οριστική υποβολή δήλωσης, έλεγε ότι τα συγγράμματα δεν είναι διαθέσιμα! Τι πρέπει να κάνω;;
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
_BetterFly_
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Οι καθηγητές απλά προτείνουν το τάδε σύγγραμμα, δεν είναι αναγκαίο να επιλέξεις αυτό βέβαια.Καλησπέρα! Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εμείς διαλέγουμε τα συγγράμματα που θα πάρουμε; γιατί οι καθηγητές μας δεν ανέφεραν κάτι. Επίσης σε ποία μαθήματα θα πρέπει να δηλώσουμε σύγγραμμα; Σε ένα μάθημα το βιβλίο θα μας το δώσει ο ίδιος ο καθηγητής. Σε ένα άλλο μάθημα αγοράσαμε corpus. Λογικά σε αυτά δεν χρειάζεται να πάρω έτσι;
Εφόσον δικαιούσαι να πάρεις από Εύδοξο, γιατί δεν παίρνεις και ένα άλλο απο'κει; Φαντάζομαι πως μπορεις. ( αναφέρομαι στην περίπτωση που λες οτι θα σας δώσει ο καθηγητής )
Εγώ πήρα 3/5 σήμερα, με τη νέα παραλαβή τα υπόλοιπα.
Johnny15
Επιφανές μέλος
1) Ναι μπορείς να δηλώσεις όποιο θες.Καλησπέρα! Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εμείς διαλέγουμε τα συγγράμματα που θα πάρουμε; γιατί οι καθηγητές μας δεν ανέφεραν κάτι. Επίσης σε ποία μαθήματα θα πρέπει να δηλώσουμε σύγγραμμα; Σε ένα μάθημα το βιβλίο θα μας το δώσει ο ίδιος ο καθηγητής. Σε ένα άλλο μάθημα αγοράσαμε corpus. Λογικά σε αυτά δεν χρειάζεται να πάρω έτσι;
2) Ρωτήστε καλού κακού τους καθηγητές σας αν προτείνουν κάποιο συγκεκριμένο. Πολλές φορές αν στα προτεινόμενα συγγράμματα υπάρχει ένα δικό τους τότε συνήθως αυτό χρησιμοποιούν.
3) Δικαιούσαι τόσα συγγράμματα όσα είναι τα μαθήματα για να πάρετε πτυχίο. Φυσικά, θα πρέπει να δηλωθεί το συγκεκριμένο μάθημα του οποίου το βιβλίο θες στο unistudent, πχ δεν μπορείς να πάρεις βιβλίο για κάποιο μάθημα που δεν δήλωσες. Αν δουν μετά ότι δεν έχεις το συγκεκριμένο μάθημα παίζει να στο ζητήσουν πίσω.
4) Δεν έχει σημασία αν αγοράσετε corpus, αν μπορείς να δηλώσεις βιβλίο σε αυτό το μάθημα πάρε ένα. Εγώ τουλάχιστον παίρνω συνήθως εκτός αν είναι πολύ κακά ή ξέρω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Στον ευδοξο πρεπει με την πρωτη φορα να επιλεξεις ολα τα βιβλια ή μπορείς σταδιακά ; Εννοώ πχ. το εξαμηνο εχει 5 μαθηματα . και σημερα επιλεγεις τα 3 βιβλια και αυριο τα άλλα 2. Αυτό γίνεται ή πρέπει με τη μια όλα ;
Γίνεται. Επίσης γίνεται να δηλώσεις κάποιο και τις επόμενες μέρες να αλλάξεις την επιλογή σου εφόσον δεν το έχεις πάρει από το βιβλιοπωλείο.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Το 1ο ειναι πιο ακριβό.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Το 1ο μιας και είναι πιο συνηθισμένο αλλά Απειροστικός είναι, πιο πιθανό να μην το χρησιμοποιήσεις καν. Ή έστω λίγο σε καινούριες έννοιες.
Αν βέβαια ο καθηγητής σου σού προτείνει κάποιο συγκεκριμένο, ακολούθησε αυτό που σου προτείνει..
Το 1ο ειναι πιο ακριβό.
So what ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 442 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- seoulution21
- Qwerty 0
- per33
- bboys
- ch2006
- roud
- EFAKIT
- Theodora03
- BatGuin
- sophiaa
- giorgos5002
- AggelikiGr
- Entropy24
- Unboxholics
- Corfu kitty
- jYanniss
- Ness
- Steliosgkougkou
- Reader
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- Praxis
- despoina13
- A350
- Scandal
- Drglitterstar
- tsiobieman
- Hecticism
- ioanna2007
- Msp1
- Joji
- gzois
- Mathitis_tou_15
- Chris180
- ένας τυχαίος
- Claire05
- kokona1
- anastasia papa
- Ecomaniac
- plantbee
- Maynard
- SKG
- Nala
- Βασιλης1234
- Εριφύλη
- Arvacon
- estrela
- 54321
- mvas
- Leo komm
- Mammy Nun
- carnage
- dmav
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- Sofos Gerontas
- nicole1982
- nearos
- iminspain
- ggl
- fmarulezkd
- phoni
- Nikleo
- dsmir
- lent000
- Nemesiis
- Alexandros.Kourtis
- Jojo K
- Ροβερτα
- GeorgePap2003
- tfghp
- Pharmacist01
- katia.m
- jim2015
- Oikonomologistis
- Nick254
- Liverpoolenjoyer
- katerinavld
- allall1
- SlimShady
- Than003
- Bushai Bedulai
- Maria_Xagorari
- hirasawayui
- BillyTheKid
- Paragontas7000
- KingOfPop
- Abiogenesis
- eirinipap
- το κοριτσι του μαη
- Philologist
- Helen06
- art_of_poetry
- Alexecon1991
- louminis
- Athens2002
- kost28
- P.Dam.
- thecrazycretan
- Panagiotis849
- kiyoshi
- giannhs2001
- n1ki20
- george777
- JoannaVas
- Ryuzaki
- mimikos
- TheUnknown
- KingPoul
- nucomer
- oups
- Αναστασία197
- Billas
- AnnaRd
- Miranda32
- Χάρις
- angel27_
- Deadly_sorrowX
- ΘανάσοςG4
- Evaa
- barkos
- airam
- Κλημεντίνη
- Alin22
- emilyfan85
- Kitana
- stefan
- George.S
- Citylights
- alpha.kappa
- Marple
- jorahtheexplorah
- Απροσάρμοστη
- Chemwizard
- bruh_234
- ladybookworm
- giott
- sophiex97
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- damn
- snowy
- Τρελας123
- Sherlockina
- brizoulis
- effiee
- rempelos42
- Nick0007
- mary eleni
- Annou1
- margik
- Georgekk
- panosveki
- jims
- Ermioni89
- l0garithm
- George9989
- augustine
- Αννα1
- xakounaamatata
- Chrisa
- liana
- Panos_02
- Annu
- calliope
- Ameliak
- George_dr
- Freddys
- MariaK11
- χημεια4λαιφ
- ale
- Nikoleta_Giann
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- 042003
- οθεσσαλονικιος
- aggelosst9
- Ανώνυμη
- Thundergirl
- Stelios725
- ioannam
- Dionyshs1
- SVTIRIA
- Anestis123
- sophielovegood
- Stanword
- VasoGrimes
- Τρογκμπα
- Jimmis18
- maria20
- PanPan
- s93060
- KaterinaL
- FRT
- NEKTARIOS11
- Meow
- Maria1743
- XARA62
- sasou
- Mapas26
- Moblok
- yasminevelytourkaras
- pinkheart
- Tedi
- Vickyoustgl
- Mendem
- Αλκης Κ.
- Dreamer_SW
- Nosokomos
- Ismhnhpapa
- johnpap123
- chochoru
- the purge
- pacheiko
- Schlimazel
- Memetchi
- Xaris
- vetas
- Flamekit
- jimis2001
- Dunedain
- Nikitas18
- abc1234
- Ria99
- Xristosdimitra
- argiri p
- ludwig1of101
- Idontknoww
- Stroka
- spring day
- VforVendetta
- PanMoonlight
- TonyMontanaEse
- mathboi
- Eri0611
- Porfira
- Anonymous03
- Panos33
- Iri2001
- Cortes
- harry akritas
- Xristinaqui
- imyrcarn
- santa_eye
- papa2g
- elenik09
- John4726
- Δέσποινα Χ
- Kleanth
- Scott
- S¡mos
- igeorgeoikonomo
- Θανασης Α.
- Leukosrinokeros
- azula
- Έμμα
- Tequila
- Libertus
- Monster Hunter
- pikrodafnh
- BioChemical
- Dimitris2001
- ag97
- Nefiki
- T C
- Ziekr
- tselias
- Johnman97
- Eua5
- Nefeloula
- angelaRet
- Jimmy20
- mariliza8
- No name
- fockos
- leksi
- Μαρία Λι
- Tribbiani
- dim6
- Steffie88
- Mixalis
- Natassa02
- sweater weather
- uni77
- fotias
- Katerinaki13
- Theo12378
- PanosBat
- Alexandros36k
- Chris 21
- Z1999
- Johanna Mark
- Daydreamer
- sophia_b
- annees lumiere
- zoi._k3
- Αριάνα123
- leo41
- KElPa
- Γιωργος15773
- tzina2002
- Παναγιωτα
- Xatzifragetas
- prok
- Nar20
- fay01
- Πύρος
- angies
- ΕΛΛΗ*
- Nefh_
- Belle26
- Josua
- Mukumbura
- American Economist
- J.Cameron
- nickd6776
- St11
- Gio
- De Broglie
- SweetGirl
- Ststst02
- joannaΚΑ
- geogeo12
- pepatogourounaki
- Danaoula2020
- chrysm
- Johnny15
- girlofthemonths
- future.nurse.29
- SoyLydia20
- vivigrk
- Apple2002
- Giorno
- MIkeTr123
- alexrami
- tymvorixos
- MarcoReus
- Unseen skygge
- adonman
- Γατόπαρδος.
- Yiorgosk
- kostas83
- jj!
- Jocaste
- JerryPap
- ioannaion
- angelikitaraxia
- sofiaP
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.