saktop
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης
Να ρωτήσω κάτι για τον Εύδοξο: Γνωρίζει κάποιος, τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο: "Αριθμός συγγραμμάτων που παραλήφθηκαν πριν το Σύστημα Ευδόξος" ή κάτι τέτοιο, καθώς φέτος έδωσα και πέρασα σε νέα σχολή με το 10%;
μηδεν θα βαλεις βέβαια :p εκτός αν θελεις να σου αφαιρεθούν από τα βιβλια που θα παρεις στην καινουρια σχολή!
νομίζω αναφέρεται σε όσους έχουν πάρει βιβλία προτού ξεκινήσει να λειτουργεί με τον "Εύδοξο" η διανομή των συγγραμάτων
saktop
Νεοφερμένος
Χαχαχαχαχα!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!μηδεν θα βαλεις βέβαια :p εκτός αν θελεις να σου αφαιρεθούν από τα βιβλια που θα παρεις στην καινουρια σχολή!
νομίζω αναφέρεται σε όσους έχουν πάρει βιβλία προτού ξεκινήσει να λειτουργεί με τον "Εύδοξο" η διανομή των συγγραμάτων
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδια μπαινω στον Ευδοξο αλλα δεν μπορω να δηλωσω τα συγγραμματα, δεν μου ανοιγει τη λιστα. Τι φταιει? Λεει πως εχω διορια μεχρι τις 10/10
μηπως λεει απο τις 10/10;
uncensored
Νεοφερμένος
Εγώ πάντως μπήκα αλλά μου ζητάει κάποια υποχρεωτικά πεδία τα οποία πρέπει να συμπληρώσω. Δεν τα έχω συμπληρώσει όμως γιατί δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα δεν εχει βγαλει ανακοινωση ουτε στο email σου ,ουτε στη ιστοσελιδα του τμηματος σου στις ανακοινωσεις,τοτε ρωτα στη σελιδα της σχολης σου στο facebook που λογικα θα υπαρχει αντιστοιχο γκρουπακι,αμα φυσικα δε γνωριζεις καποιον συμφοιτητη σου.Και αμα δε γνωριζει κανεις τους,μην ανησυχεις ,αμα ηταν θα σε ενημερωνε η σχολη σου.Δεν έχω καταλάβει τί γίνεται με τον Εύδοξο. Πότε πρέπει να μπούμε; Εμένα το τμήμα μου δεν έχει βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση.
Εγώ πάντως μπήκα αλλά μου ζητάει κάποια υποχρεωτικά πεδία τα οποία πρέπει να συμπληρώσω. Δεν τα έχω συμπληρώσει όμως γιατί δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει τη δεδομένη χρονική στιγμή.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα κανεισ για την ερωτηση μου???
Σε ολους το ιδιο ειναι αφου απο εκει δηλωνουμε συγγραμματα ολοι !
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Πρέπει να το είχα κάνει αυτό πέρυσι οπότε ναι, γίνεται. Ας σου απαντήσει όμως και κάποιος άλλος.Επειδή δεν ξέρω ακόμα ποιο βιβλίο να δηλώσω σε 2 μαθήματα επιλογής, και ανοίγουν αύριο ο δηλώσεις, γίνεται να κάνω κανονικά τη δήλωση για να πάρω βιβλίο στα υποχρεωτικά αν υπάρχει κατευθείαν και αν χρειαστεί να την τροποποιήσω μόνο όσον αφορά τα επιλογής?
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Πρέπει να το είχα κάνει αυτό πέρυσι οπότε ναι, γίνεται. Ας σου απαντήσει όμως και κάποιος άλλος.
Ναι γινεται. Και μπορεις να αλλαξεις και τις επιλογες που ηδη εχεις κανει μεχρι να παραλαβεις το εκαστοτε βιβλιο.
Τέλειαα!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Alan
Δραστήριο μέλος
εχει ανοιξει σε κανεναν η πλατφορμα?
Ανοιχτή είναι απλά κολλάει γιατί τώρα μπαίνουν όλοι.Το μετάνιωσα που δεν έκανα το βράδυ τη δήλωση
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Ανοιχτή είναι απλά κολλάει γιατί τώρα μπαίνουν όλοι.Το μετάνιωσα που δεν έκανα το βράδυ τη δήλωση
εμενα δν μου εμφανιζει επιλογή "Νεα Δήλωση". Χτες το βραδυ κολλαγε αλλα εμπαινε αν εκανες ανανεωση. Σου βγαζει επιλογη νεα δηλωση ή μονο επισκοπηση των προηγουμενων?
Alan
Δραστήριο μέλος
εμενα δν μου εμφανιζει επιλογή "Νεα Δήλωση". Χτες το βραδυ κολλαγε αλλα εμπαινε αν εκανες ανανεωση. Σου βγαζει επιλογη νεα δηλωση ή μονο επισκοπηση των προηγουμενων?
μου βγάζει επιλογή νέα δήλωση
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
μου βγάζει επιλογή νέα δήλωση
Εμένα δεν βγάζει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 442 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- seoulution21
- Qwerty 0
- per33
- bboys
- ch2006
- roud
- EFAKIT
- Theodora03
- BatGuin
- sophiaa
- giorgos5002
- AggelikiGr
- Entropy24
- Unboxholics
- Corfu kitty
- jYanniss
- Ness
- Steliosgkougkou
- Reader
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- Praxis
- despoina13
- A350
- Scandal
- Drglitterstar
- tsiobieman
- Hecticism
- ioanna2007
- Msp1
- Joji
- gzois
- Mathitis_tou_15
- Chris180
- ένας τυχαίος
- Claire05
- kokona1
- anastasia papa
- Ecomaniac
- plantbee
- Maynard
- SKG
- Nala
- Βασιλης1234
- Εριφύλη
- Arvacon
- estrela
- 54321
- mvas
- Leo komm
- Mammy Nun
- carnage
- dmav
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- Sofos Gerontas
- nicole1982
- nearos
- iminspain
- ggl
- fmarulezkd
- phoni
- Nikleo
- dsmir
- lent000
- Nemesiis
- Alexandros.Kourtis
- Jojo K
- Ροβερτα
- GeorgePap2003
- tfghp
- Pharmacist01
- katia.m
- jim2015
- Oikonomologistis
- Nick254
- Liverpoolenjoyer
- katerinavld
- allall1
- SlimShady
- Than003
- Bushai Bedulai
- Maria_Xagorari
- hirasawayui
- BillyTheKid
- Paragontas7000
- KingOfPop
- Abiogenesis
- eirinipap
- το κοριτσι του μαη
- Philologist
- Helen06
- art_of_poetry
- Alexecon1991
- louminis
- Athens2002
- kost28
- P.Dam.
- thecrazycretan
- Panagiotis849
- kiyoshi
- giannhs2001
- n1ki20
- george777
- JoannaVas
- Ryuzaki
- mimikos
- TheUnknown
- KingPoul
- nucomer
- oups
- Αναστασία197
- Billas
- AnnaRd
- Miranda32
- Χάρις
- angel27_
- Deadly_sorrowX
- ΘανάσοςG4
- Evaa
- barkos
- airam
- Κλημεντίνη
- Alin22
- emilyfan85
- Kitana
- stefan
- George.S
- Citylights
- alpha.kappa
- Marple
- jorahtheexplorah
- Απροσάρμοστη
- Chemwizard
- bruh_234
- ladybookworm
- giott
- sophiex97
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- damn
- snowy
- Τρελας123
- Sherlockina
- brizoulis
- effiee
- rempelos42
- Nick0007
- mary eleni
- Annou1
- margik
- Georgekk
- panosveki
- jims
- Ermioni89
- l0garithm
- George9989
- augustine
- Αννα1
- xakounaamatata
- Chrisa
- liana
- Panos_02
- Annu
- calliope
- Ameliak
- George_dr
- Freddys
- MariaK11
- χημεια4λαιφ
- ale
- Nikoleta_Giann
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- 042003
- οθεσσαλονικιος
- aggelosst9
- Ανώνυμη
- Thundergirl
- Stelios725
- ioannam
- Dionyshs1
- SVTIRIA
- Anestis123
- sophielovegood
- Stanword
- VasoGrimes
- Τρογκμπα
- Jimmis18
- maria20
- PanPan
- s93060
- KaterinaL
- FRT
- NEKTARIOS11
- Meow
- Maria1743
- XARA62
- sasou
- Mapas26
- Moblok
- yasminevelytourkaras
- pinkheart
- Tedi
- Vickyoustgl
- Mendem
- Αλκης Κ.
- Dreamer_SW
- Nosokomos
- Ismhnhpapa
- johnpap123
- chochoru
- the purge
- pacheiko
- Schlimazel
- Memetchi
- Xaris
- vetas
- Flamekit
- jimis2001
- Dunedain
- Nikitas18
- abc1234
- Ria99
- Xristosdimitra
- argiri p
- ludwig1of101
- Idontknoww
- Stroka
- spring day
- VforVendetta
- PanMoonlight
- TonyMontanaEse
- mathboi
- Eri0611
- Porfira
- Anonymous03
- Panos33
- Iri2001
- Cortes
- harry akritas
- Xristinaqui
- imyrcarn
- santa_eye
- papa2g
- elenik09
- John4726
- Δέσποινα Χ
- Kleanth
- Scott
- S¡mos
- igeorgeoikonomo
- Θανασης Α.
- Leukosrinokeros
- azula
- Έμμα
- Tequila
- Libertus
- Monster Hunter
- pikrodafnh
- BioChemical
- Dimitris2001
- ag97
- Nefiki
- T C
- Ziekr
- tselias
- Johnman97
- Eua5
- Nefeloula
- angelaRet
- Jimmy20
- mariliza8
- No name
- fockos
- leksi
- Μαρία Λι
- Tribbiani
- dim6
- Steffie88
- Mixalis
- Natassa02
- sweater weather
- uni77
- fotias
- Katerinaki13
- Theo12378
- PanosBat
- Alexandros36k
- Chris 21
- Z1999
- Johanna Mark
- Daydreamer
- sophia_b
- annees lumiere
- zoi._k3
- Αριάνα123
- leo41
- KElPa
- Γιωργος15773
- tzina2002
- Παναγιωτα
- Xatzifragetas
- prok
- Nar20
- fay01
- Πύρος
- angies
- ΕΛΛΗ*
- Nefh_
- Belle26
- Josua
- Mukumbura
- American Economist
- J.Cameron
- nickd6776
- St11
- Gio
- De Broglie
- SweetGirl
- Ststst02
- joannaΚΑ
- geogeo12
- pepatogourounaki
- Danaoula2020
- chrysm
- Johnny15
- girlofthemonths
- future.nurse.29
- SoyLydia20
- vivigrk
- Apple2002
- Giorno
- MIkeTr123
- alexrami
- tymvorixos
- MarcoReus
- Unseen skygge
- adonman
- Γατόπαρδος.
- Yiorgosk
- kostas83
- jj!
- Jocaste
- JerryPap
- ioannaion
- angelikitaraxia
- sofiaP
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.