challenger
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane
Διάσημο μέλος
Να σαι καλα !
μάζεψες μονάδες για νέο βιβλίο;
αν ναι στις ποσες περίπου είδες ότι μπορείς να πάρεις κάτι;
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Μήπως να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του τμήματός της ή με τον Εύδοξο, για να πάρει σίγουρη απάντηση;
Έστειλε μειλ στην υπηρεσία αρωγής χρηστών του Ευδόξου και αύριο θα πάρει τηλέφωνο και στη γραμματεία. Απλά λέγαμε μήπως μπορούσε να το αλλάξει μόνη της, αλλά κι εγώ που κοίταξα δεν είδα να υπάρχει τέτοια επιλογή...
Guest 892943
Επισκέπτης
Εγώ μια φορά πάτησα κατά λάθος τικ στην επιλογή αυτή και δε με άφηνε να προσωρησω, λέγοντάς μου ότι είμαι κάτοχος άλλου πτυχίου και ότι δεν δικαιούμαι συγγράματα. Μετά την ξετσέκαρα την επιλογή κι όλα καλα.Καλησπέρα! Μια φίλη πάτησε κατά λάθος στον Εύδοξο ότι είναι κάτοχος άλλου πτυχίου και της βγάζει ότι δεν δικαιούται βιβλία! Το έχει πάθει και κανένας άλλος;;;;
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Εγώ μια φορά πάτησα κατά λάθος τικ στην επιλογή αυτή και δε με άφηνε να προσωρησω, λέγοντάς μου ότι είμαι κάτοχος άλλου πτυχίου και ότι δεν δικαιούμαι συγγράματα. Μετά την ξετσέκαρα την επιλογή κι όλα καλα.
Μήπως θυμάσαι να μου πεις πως το έκανες;;; Γιατί έφαγα τον τόπο χθες και δεν το έβρισκα!!! Από τη δική μου δήλωση θυμάμαι που είχε ένα κουτάκι που έλεγε "Δεν είμαι κάτοχος άλλου πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης". Αν δεν το τίκαρες σου έβγαζε κάτι σαν "Δηλώσατε ότι έχετε άλλο πτυχίο και δεν δικαιούστε συγγράμματα κλπ". Πως το αλλάζεις όμως;
Guest 892943
Επισκέπτης
Αυτό το "Δηλώσατε ότι έχετε άλλο πτυχίο και δεν δικαιούστε συγγράμματα κλπ" βγαίνει περίπου σαν "ένα νέο παράθυρο" κατά κάποιον τρόπο. Το κλείνεις(έχει ενα Χ) και μετά μπορείς να αλλάξεις τα τετράγωνα που έχεις κάνει τικ.Μήπως θυμάσαι να μου πεις πως το έκανες;;; Γιατί έφαγα τον τόπο χθες και δεν το έβρισκα!!! Από τη δική μου δήλωση θυμάμαι που είχε ένα κουτάκι που έλεγε "Δεν είμαι κάτοχος άλλου πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης". Αν δεν το τίκαρες σου έβγαζε κάτι σαν "Δηλώσατε ότι έχετε άλλο πτυχίο και δεν δικαιούστε συγγράμματα κλπ". Πως το αλλάζεις όμως;
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Αυτό το "Δηλώσατε ότι έχετε άλλο πτυχίο και δεν δικαιούστε συγγράμματα κλπ" βγαίνει περίπου σαν "ένα νέο παράθυρο" κατά κάποιον τρόπο. Το κλείνεις(έχει ενα Χ) και μετά μπορείς να αλλάξεις τα τετράγωνα που έχεις κάνει τικ.
Δεν μου δείχνει τίποτα τέτοιο! Μόλις μπαίνεις στο προφίλ εκεί που λεέι στην αρχική Γενικές πληροφορίες βγάζει από κάτω το "Βάσει της νομοθεσίας δεν δικαιούστε δωρεάν διανομής συγγραμμάτων εφόσον είστε ήδη κάτοχος πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή άνω των ν+2 ετών φοίτησης. Μπορείτε να αποκτήσετε συγγράμματα μόνο μέσω της Ανταλλαγής Συγγραμμάτων (Eudoxus+)". Αλλά δεν βλέπω κάποια δυνατότητα αλλαγής. Μήπως επειδή έχει πατήσει οριστικοποίηση δήλωσης; Δεν έχει πάρει όμως βιβλία.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έκανα σήμερα τη δήλωση στον Εύδοξο, δήλωσα κανονικά τα βιβλία, αλλά όταν ξαναμπαίνω στο λογαριασμό μου δεν μπορώ να βρω πουθενά τη δήλωση που έκανα, για να την τροποποιήσω! Φαίνεται μόνο η δήλωση που είχα κάνει στο 1ο εξάμηνο... Τι έκανα λάθος;
Itach1
Διάσημο μέλος
Έχεις πάρει αριθμό PIN για το εαρινό ;Παιδιά βοήθεια!!!
Έκανα σήμερα τη δήλωση στον Εύδοξο, δήλωσα κανονικά τα βιβλία, αλλά όταν ξαναμπαίνω στο λογαριασμό μου δεν μπορώ να βρω πουθενά τη δήλωση που έκανα, για να την τροποποιήσω! Φαίνεται μόνο η δήλωση που είχα κάνει στο 1ο εξάμηνο... Τι έκανα λάθος;
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω ξέρω τη χαζομάρα που έκανα.Έχεις πάρει αριθμό PIN για το εαρινό ;
Δεν πάτησα "Οριστική Υποβολή Δήλωσης". Νόμιζα ότι εφόσον δεν την έχω οριστικοποιήσει, απλά θα αποθηκευτεί στο λογαριασμό μου. Όχι, PIN δεν πήρα για αυτό το λόγο, απ'ότι κατάλαβα.
Ξέρεις μήπως, αν αφού πατήσω "Οριστική Υποβολή Δήλωσης", θα μπορώ να την τροποποιήσω μετά; Ή δεν θα γίνεται γιατί θα την έχω πλέον οριστικοποιήσει;
Itach1
Διάσημο μέλος
Εφόσον δεν παραλάβεις το βιβλίο ναι μπορείς.Ξέρεις μήπως, αν αφού πατήσω "Οριστική Υποβολή Δήλωσης", θα μπορώ να την τροποποιήσω μετά; Ή δεν θα γίνεται γιατί θα την έχω πλέον οριστικοποιήσει;
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ελπιζω να ημουν σαφης!:$
anwnymos
Δραστήριο μέλος
Ερωτησις: Εστω οτι καποιος εχει κανει τα κουμαντα του με το maximum αριθμο συγγραματων που μπορει να δηλωσει στον Ευδοξο και δε θα πιαστει π.χ. στο τελευταιο ετος εξαπινης και να μην μπορει να παρει συγγραμα για καποιο μαθημα,εχει το δικαιωμα να δηλωσει π.χ. 2 απο τις 4 προτεινομενες επιλογες του Ευδοξου για ενα μαθημα?
Ελπιζω να ημουν σαφης!:$
λογικα δεν θα πρεπει να γινεται εφοσον για να παρεις συγγραμα πρεπει να το εχεις δηλωσει το μαθημα . τωρα εαν γινεται να το δηλωσεις δυο φορες δεν ξερω . παντως θα ναι καλη φαση αμα γινεται
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ισως υπαρχει τετοιο παραθυρακι!
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 442 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- seoulution21
- Qwerty 0
- per33
- bboys
- ch2006
- roud
- EFAKIT
- Theodora03
- BatGuin
- sophiaa
- giorgos5002
- AggelikiGr
- Entropy24
- Unboxholics
- Corfu kitty
- jYanniss
- Ness
- Steliosgkougkou
- Reader
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- Praxis
- despoina13
- A350
- Scandal
- Drglitterstar
- tsiobieman
- Hecticism
- ioanna2007
- Msp1
- Joji
- gzois
- Mathitis_tou_15
- Chris180
- ένας τυχαίος
- Claire05
- kokona1
- anastasia papa
- Ecomaniac
- plantbee
- Maynard
- SKG
- Nala
- Βασιλης1234
- Εριφύλη
- Arvacon
- estrela
- 54321
- mvas
- Leo komm
- Mammy Nun
- carnage
- dmav
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- Sofos Gerontas
- nicole1982
- nearos
- iminspain
- ggl
- fmarulezkd
- phoni
- Nikleo
- dsmir
- lent000
- Nemesiis
- Alexandros.Kourtis
- Jojo K
- Ροβερτα
- GeorgePap2003
- tfghp
- Pharmacist01
- katia.m
- jim2015
- Oikonomologistis
- Nick254
- Liverpoolenjoyer
- katerinavld
- allall1
- SlimShady
- Than003
- Bushai Bedulai
- Maria_Xagorari
- hirasawayui
- BillyTheKid
- Paragontas7000
- KingOfPop
- Abiogenesis
- eirinipap
- το κοριτσι του μαη
- Philologist
- Helen06
- art_of_poetry
- Alexecon1991
- louminis
- Athens2002
- kost28
- P.Dam.
- thecrazycretan
- Panagiotis849
- kiyoshi
- giannhs2001
- n1ki20
- george777
- JoannaVas
- Ryuzaki
- mimikos
- TheUnknown
- KingPoul
- nucomer
- oups
- Αναστασία197
- Billas
- AnnaRd
- Miranda32
- Χάρις
- angel27_
- Deadly_sorrowX
- ΘανάσοςG4
- Evaa
- barkos
- airam
- Κλημεντίνη
- Alin22
- emilyfan85
- Kitana
- stefan
- George.S
- Citylights
- alpha.kappa
- Marple
- jorahtheexplorah
- Απροσάρμοστη
- Chemwizard
- bruh_234
- ladybookworm
- giott
- sophiex97
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- damn
- snowy
- Τρελας123
- Sherlockina
- brizoulis
- effiee
- rempelos42
- Nick0007
- mary eleni
- Annou1
- margik
- Georgekk
- panosveki
- jims
- Ermioni89
- l0garithm
- George9989
- augustine
- Αννα1
- xakounaamatata
- Chrisa
- liana
- Panos_02
- Annu
- calliope
- Ameliak
- George_dr
- Freddys
- MariaK11
- χημεια4λαιφ
- ale
- Nikoleta_Giann
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- 042003
- οθεσσαλονικιος
- aggelosst9
- Ανώνυμη
- Thundergirl
- Stelios725
- ioannam
- Dionyshs1
- SVTIRIA
- Anestis123
- sophielovegood
- Stanword
- VasoGrimes
- Τρογκμπα
- Jimmis18
- maria20
- PanPan
- s93060
- KaterinaL
- FRT
- NEKTARIOS11
- Meow
- Maria1743
- XARA62
- sasou
- Mapas26
- Moblok
- yasminevelytourkaras
- pinkheart
- Tedi
- Vickyoustgl
- Mendem
- Αλκης Κ.
- Dreamer_SW
- Nosokomos
- Ismhnhpapa
- johnpap123
- chochoru
- the purge
- pacheiko
- Schlimazel
- Memetchi
- Xaris
- vetas
- Flamekit
- jimis2001
- Dunedain
- Nikitas18
- abc1234
- Ria99
- Xristosdimitra
- argiri p
- ludwig1of101
- Idontknoww
- Stroka
- spring day
- VforVendetta
- PanMoonlight
- TonyMontanaEse
- mathboi
- Eri0611
- Porfira
- Anonymous03
- Panos33
- Iri2001
- Cortes
- harry akritas
- Xristinaqui
- imyrcarn
- santa_eye
- papa2g
- elenik09
- John4726
- Δέσποινα Χ
- Kleanth
- Scott
- S¡mos
- igeorgeoikonomo
- Θανασης Α.
- Leukosrinokeros
- azula
- Έμμα
- Tequila
- Libertus
- Monster Hunter
- pikrodafnh
- BioChemical
- Dimitris2001
- ag97
- Nefiki
- T C
- Ziekr
- tselias
- Johnman97
- Eua5
- Nefeloula
- angelaRet
- Jimmy20
- mariliza8
- No name
- fockos
- leksi
- Μαρία Λι
- Tribbiani
- dim6
- Steffie88
- Mixalis
- Natassa02
- sweater weather
- uni77
- fotias
- Katerinaki13
- Theo12378
- PanosBat
- Alexandros36k
- Chris 21
- Z1999
- Johanna Mark
- Daydreamer
- sophia_b
- annees lumiere
- zoi._k3
- Αριάνα123
- leo41
- KElPa
- Γιωργος15773
- tzina2002
- Παναγιωτα
- Xatzifragetas
- prok
- Nar20
- fay01
- Πύρος
- angies
- ΕΛΛΗ*
- Nefh_
- Belle26
- Josua
- Mukumbura
- American Economist
- J.Cameron
- nickd6776
- St11
- Gio
- De Broglie
- SweetGirl
- Ststst02
- joannaΚΑ
- geogeo12
- pepatogourounaki
- Danaoula2020
- chrysm
- Johnny15
- girlofthemonths
- future.nurse.29
- SoyLydia20
- vivigrk
- Apple2002
- Giorno
- MIkeTr123
- alexrami
- tymvorixos
- MarcoReus
- Unseen skygge
- adonman
- Γατόπαρδος.
- Yiorgosk
- kostas83
- jj!
- Jocaste
- JerryPap
- ioannaion
- angelikitaraxia
- sofiaP
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.