natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν γίνεται να δηλώσω μερικά μαθήματα, να κάνω οριστικοποίηση για να μπορώ να τα παραλάβω και μετά να δηλώσω και κάποιο άλλο ε?
Γίνεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Δεν γίνεται να δηλώσω μερικά μαθήματα, να κάνω οριστικοποίηση για να μπορώ να τα παραλάβω και μετά να δηλώσω και κάποιο άλλο ε?
Τσ τσ τσ... Δεν την περιμενα αυτη την ερωτηση απο 'σενα!!
Δηλωνεις ολα τα μαθηματα για τα οποια πρεπει να παρεις βιβλια και για οσα δεν εισαι σιγουρος διαλεγεις ενα τυχαιο συγγραμα. Παραλαμβανεις ΜΟΝΟ οσα εισαι σιγουρος πως ειναι τα προτεινομενα και περιμενεις να μαθεις για τα υπολοιπα. Αν εχεις επιλεξει το "λαθος" συγγραμα τοτε πατας τροποποιηση δηλωσης και εισαι κομπλε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Δεν θυμόμουν αν γίνεται εφόσον πατάς οριστική υποβολή αίτησης..και κάποια συμφοιτήτρια μου είπε πως όχιΤσ τσ τσ... Δεν την περιμενα αυτη την ερωτηση απο 'σενα!!
Δηλωνεις ολα τα μαθηματα για τα οποια πρεπει να παρεις βιβλια και για οσα δεν εισαι σιγουρος διαλεγεις ενα τυχαιο συγγραμα. Παραλαμβανεις ΜΟΝΟ οσα εισαι σιγουρος πως ειναι τα προτεινομενα και περιμενεις να μαθεις για τα υπολοιπα. Αν εχεις επιλεξει το "λαθος" συγγραμα τοτε πατας τροποποιηση δηλωσης και εισαι κομπλε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορεις να το επιστρεψεις ε;
Έκανα μία σχετική χοντράδα στο χειμερινό εξάμηνο με τα συγγράμματα , και απ' ό,τι κατάλαβα, όχι.
Πήρα βιβλία για όλα τα προτεινόμενα επιλεγόμενα, και τελικά, ενώ έχω δηλώσει μόνο ένα, έμαθα ότι θα επιβαρυνθώ, υπό την άποψη ότι θα μού αφαιρεθούν από το συνολικό αριθμό, άρα και θ'αναγκαστώ να τα δώσω, προκειμένου να γλιτώσω τη χρηματική επιβάρυνση για άλλα μαθήματα, όταν εξαντλήσω (πρόωρα) τα συγγράμματα που διατίθενται.
Προσοχή, λοιπόν!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Έκανα μία σχετική χοντράδα στο χειμερινό εξάμηνο με τα συγγράμματα , και απ' ό,τι κατάλαβα, όχι.
Πήρα βιβλία για όλα τα προτεινόμενα επιλεγόμενα, και τελικά, ενώ έχω δηλώσει μόνο ένα, έμαθα ότι θα επιβαρυνθώ, υπό την άποψη ότι θα μού αφαιρεθούν από το συνολικό αριθμό, άρα και θ'αναγκαστώ να τα δώσω, προκειμένου να γλιτώσω τη χρηματική επιβάρυνση για άλλα μαθήματα, όταν εξαντλήσω (πρόωρα) τα συγγράμματα που διατίθενται.
Προσοχή, λοιπόν!
Εγώ νόμιζα ότι σου έρχεται μήνυμα από τον Εύδοξο να τα πας στην βιβλιοθήκη της σχολής σου και τελείωνε εκεί το θέμα. Not?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ασε με γιατι εγω πηγα χθες στη βιβλιοθηκη να επιστρεψω ενα παραπανω συγγραμμα που δεν ειχα βαλει στο mystudies και επειδη ειχα κανει δηλωση ηδη απο χθες το πρωι για το χειμερινο εξαμηνο δε μου το δεχονταν! Τι κανω?Εγώ νόμιζα ότι σου έρχεται μήνυμα από τον Εύδοξο να τα πας στην βιβλιοθήκη της σχολής σου και τελείωνε εκεί το θέμα. Not?
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ασε με γιατι εγω πηγα χθες στη βιβλιοθηκη να επιστρεψω ενα παραπανω συγγραμμα που δεν ειχα βαλει στο mystudies και επειδη ειχα κανει δηλωση ηδη απο χθες το πρωι για το χειμερινο εξαμηνο δε μου το δεχονταν! Τι κανω?
Δεν κατάλαβα καν τι έκανες.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Πολλοι δεν καταλαβαινουν, οντως ακουγεται περιεργο. Λοιπον, ειχα παρει ενα συγγραμμα(Πνευματικη Ιδιοκτησια) στο πρωτο εξαμηνο αλλα τελικα δε χωραγε στη δηλωση μαθηματων κ ετσι μου μεινε. Εκανα δηλωση χθες τ πρωι για αυτο το εξαμηνο και το μεσημερι πηγα να επιστρεψω την πνευματικη ιδιοκτησια...Αλλα δε μου τη δεχονταν γιατι ειχα ηδη κανει δηλωση συγγραμματων εαρινου εξαμηνου.Αυτο, και ειμαι σε αδιεξοδο.Δεν κατάλαβα καν τι έκανες.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι.Εγώ νόμιζα ότι σου έρχεται μήνυμα από τον Εύδοξο να τα πας στην βιβλιοθήκη της σχολής σου και τελείωνε εκεί το θέμα. Not?
Εννοείς ότι θα μπορούσες να είχες επιστρέψει το έξτρα σύγγραμμα του α' εξαμήνου, αν δεν είχες κάνει τη δήλωση συγγραμμάτων του β', παρ' όλο που έχει λήξει το α'; Αν είναι έτσι, τότε ίσως βγάλω άκρη. Εγώ πήρα 2 παραπάνω ρε, γαμώτο.Πολλοι δεν καταλαβαινουν, οντως ακουγεται περιεργο. Λοιπον, ειχα παρει ενα συγγραμμα(Πνευματικη Ιδιοκτησια) στο πρωτο εξαμηνο αλλα τελικα δε χωραγε στη δηλωση μαθηματων κ ετσι μου μεινε. Εκανα δηλωση χθες τ πρωι για αυτο το εξαμηνο και το μεσημερι πηγα να επιστρεψω την πνευματικη ιδιοκτησια...Αλλα δε μου τη δεχονταν γιατι ειχα ηδη κανει δηλωση συγγραμματων εαρινου εξαμηνου.Αυτο, και ειμαι σε αδιεξοδο.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Eγω πηρα 3 παραπανω, αλλα τα 2 χωραγαν στο mystudies αλλα το αλλο δε χωραγε γιατι ηδη ειχα επιλεξει 8...Όχι.
Εννοείς ότι θα μπορούσες να είχες επιστρέψει το έξτρα σύγγραμμα του α' εξαμήνου, αν δεν είχες κάνει τη δήλωση συγγραμμάτων του β', παρ' όλο που έχει λήξει το α'; Αν είναι έτσι, τότε ίσως βγάλω άκρη. Εγώ πήρα 2 παραπάνω ρε, γαμώτο.
challenger
Επιφανές μέλος
Ασε με γιατι εγω πηγα χθες στη βιβλιοθηκη να επιστρεψω ενα παραπανω συγγραμμα που δεν ειχα βαλει στο mystudies και επειδη ειχα κανει δηλωση ηδη απο χθες το πρωι για το χειμερινο εξαμηνο δε μου το δεχονταν! Τι κανω?
που;;;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Και καλα για την εξεταστικη ενα site.που;;;
challenger
Επιφανές μέλος
Και καλα για την εξεταστικη ενα site.
μόνο που δεν συνδέεται κάπως με το Εύδοξος αυτό...
έχω λάθος;
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ο Εύδοξος συγκρίνει τα δεδομένα της δήλωσής σου σε αυτόν, με τη δήλωση μαθημάτων που έχεις υποβάλει στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του τμήματός σου. Αυτό είναι το mystudies για το ΕΚΠΑ ουσιαστικά (η ηλεκτρονική γραμματεία), και έχει διαφορετική ονομασία σε κάθε πανεπιστήμιο.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 442 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- seoulution21
- Qwerty 0
- per33
- bboys
- ch2006
- roud
- EFAKIT
- Theodora03
- BatGuin
- sophiaa
- giorgos5002
- AggelikiGr
- Entropy24
- Unboxholics
- Corfu kitty
- jYanniss
- Ness
- Steliosgkougkou
- Reader
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- Praxis
- despoina13
- A350
- Scandal
- Drglitterstar
- tsiobieman
- Hecticism
- ioanna2007
- Msp1
- Joji
- gzois
- Mathitis_tou_15
- Chris180
- ένας τυχαίος
- Claire05
- kokona1
- anastasia papa
- Ecomaniac
- plantbee
- Maynard
- SKG
- Nala
- Βασιλης1234
- Εριφύλη
- Arvacon
- estrela
- 54321
- mvas
- Leo komm
- Mammy Nun
- carnage
- dmav
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- Sofos Gerontas
- nicole1982
- nearos
- iminspain
- ggl
- fmarulezkd
- phoni
- Nikleo
- dsmir
- lent000
- Nemesiis
- Alexandros.Kourtis
- Jojo K
- Ροβερτα
- GeorgePap2003
- tfghp
- Pharmacist01
- katia.m
- jim2015
- Oikonomologistis
- Nick254
- Liverpoolenjoyer
- katerinavld
- allall1
- SlimShady
- Than003
- Bushai Bedulai
- Maria_Xagorari
- hirasawayui
- BillyTheKid
- Paragontas7000
- KingOfPop
- Abiogenesis
- eirinipap
- το κοριτσι του μαη
- Philologist
- Helen06
- art_of_poetry
- Alexecon1991
- louminis
- Athens2002
- kost28
- P.Dam.
- thecrazycretan
- Panagiotis849
- kiyoshi
- giannhs2001
- n1ki20
- george777
- JoannaVas
- Ryuzaki
- mimikos
- TheUnknown
- KingPoul
- nucomer
- oups
- Αναστασία197
- Billas
- AnnaRd
- Miranda32
- Χάρις
- angel27_
- Deadly_sorrowX
- ΘανάσοςG4
- Evaa
- barkos
- airam
- Κλημεντίνη
- Alin22
- emilyfan85
- Kitana
- stefan
- George.S
- Citylights
- alpha.kappa
- Marple
- jorahtheexplorah
- Απροσάρμοστη
- Chemwizard
- bruh_234
- ladybookworm
- giott
- sophiex97
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- damn
- snowy
- Τρελας123
- Sherlockina
- brizoulis
- effiee
- rempelos42
- Nick0007
- mary eleni
- Annou1
- margik
- Georgekk
- panosveki
- jims
- Ermioni89
- l0garithm
- George9989
- augustine
- Αννα1
- xakounaamatata
- Chrisa
- liana
- Panos_02
- Annu
- calliope
- Ameliak
- George_dr
- Freddys
- MariaK11
- χημεια4λαιφ
- ale
- Nikoleta_Giann
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- 042003
- οθεσσαλονικιος
- aggelosst9
- Ανώνυμη
- Thundergirl
- Stelios725
- ioannam
- Dionyshs1
- SVTIRIA
- Anestis123
- sophielovegood
- Stanword
- VasoGrimes
- Τρογκμπα
- Jimmis18
- maria20
- PanPan
- s93060
- KaterinaL
- FRT
- NEKTARIOS11
- Meow
- Maria1743
- XARA62
- sasou
- Mapas26
- Moblok
- yasminevelytourkaras
- pinkheart
- Tedi
- Vickyoustgl
- Mendem
- Αλκης Κ.
- Dreamer_SW
- Nosokomos
- Ismhnhpapa
- johnpap123
- chochoru
- the purge
- pacheiko
- Schlimazel
- Memetchi
- Xaris
- vetas
- Flamekit
- jimis2001
- Dunedain
- Nikitas18
- abc1234
- Ria99
- Xristosdimitra
- argiri p
- ludwig1of101
- Idontknoww
- Stroka
- spring day
- VforVendetta
- PanMoonlight
- TonyMontanaEse
- mathboi
- Eri0611
- Porfira
- Anonymous03
- Panos33
- Iri2001
- Cortes
- harry akritas
- Xristinaqui
- imyrcarn
- santa_eye
- papa2g
- elenik09
- John4726
- Δέσποινα Χ
- Kleanth
- Scott
- S¡mos
- igeorgeoikonomo
- Θανασης Α.
- Leukosrinokeros
- azula
- Έμμα
- Tequila
- Libertus
- Monster Hunter
- pikrodafnh
- BioChemical
- Dimitris2001
- ag97
- Nefiki
- T C
- Ziekr
- tselias
- Johnman97
- Eua5
- Nefeloula
- angelaRet
- Jimmy20
- mariliza8
- No name
- fockos
- leksi
- Μαρία Λι
- Tribbiani
- dim6
- Steffie88
- Mixalis
- Natassa02
- sweater weather
- uni77
- fotias
- Katerinaki13
- Theo12378
- PanosBat
- Alexandros36k
- Chris 21
- Z1999
- Johanna Mark
- Daydreamer
- sophia_b
- annees lumiere
- zoi._k3
- Αριάνα123
- leo41
- KElPa
- Γιωργος15773
- tzina2002
- Παναγιωτα
- Xatzifragetas
- prok
- Nar20
- fay01
- Πύρος
- angies
- ΕΛΛΗ*
- Nefh_
- Belle26
- Josua
- Mukumbura
- American Economist
- J.Cameron
- nickd6776
- St11
- Gio
- De Broglie
- SweetGirl
- Ststst02
- joannaΚΑ
- geogeo12
- pepatogourounaki
- Danaoula2020
- chrysm
- Johnny15
- girlofthemonths
- future.nurse.29
- SoyLydia20
- vivigrk
- Apple2002
- Giorno
- MIkeTr123
- alexrami
- tymvorixos
- MarcoReus
- Unseen skygge
- adonman
- Γατόπαρδος.
- Yiorgosk
- kostas83
- jj!
- Jocaste
- JerryPap
- ioannaion
- angelikitaraxia
- sofiaP
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.