babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
έκανα τελική επιλογή και μου έστειλαν το κωδικό παραλαβής...ξαναμπαίνω στο σύστημα και γράφει Πατήστε "Τελική Υποβολή Δήλωσης" για να υποβάλετε τη δήλωσή σας, μόνο εάν είστε βέβαι........... Υπάρχει πρόβλημα; βασικά εγώ θα πάω να πάρω τα βιβλία και ποιος τους !@#
Οχι δεν υπσρχει θεμα! Απο τη στιγμη που πηρες pin εισαι οκ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχείς, τίποτα δεν είναι η προσαρμογή. Δε θα κρυώσουν τα πόδια σου με ένα επιλογής. Εγώ στη θέση σου θα ανησυχούσα για το Κ.Αρχικό επωνύμου Κ. Σκέφτομαι να μην πάρω επιλογής, είμαι επιφυλακτική για το πώς θα προσαρμοσθώ στα νέα δεδομένα παρακολούθησης/διαβάσματος/εξετάσεων και δε μ' αρέσει να βγαίνουν τα πόδια μου έξω από το πάπλωμα
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την προσαρμογή: είδες ότι με έχεις τρομοκρατήσει και με λυπήθηκες, μου φαίνεται.Μην ανησυχείς, τίποτα δεν είναι η προσαρμογή. Δε θα κρυώσουν τα πόδια σου με ένα επιλογής. Εγώ στη θέση σου θα ανησυχούσα για το Κ.
Για το μάθημα επιλογής δεν έχω καταλήξει. Υποψήφια είναι τα "θεωρητικά" μαθήματα (υποχρεωτικά και υποχρεωτικής επιλογής) μεγαλυτέρων εξαμήνων που έχετε ήδη συστήσει (εσύ και άλλοι μεγαλύτεροι) στο thread της Νομικής Αθήνας και όχι τα επιλογής του 1ου. (Παίζει και η εγκληματολογία στα "θεωρητικά", σωστά?). Μια παράμετρος της επιλογής μου (ενδεχομένως άστοχη) είναι η δυνατότητα παρακολούθησης του επιπλέον μαθήματος βάσει του προγράμματος. Ήθελα μια διευκρίνιση για το τι έχω να χάσω: υπάρχει περιορισμός για το πόσο μπορεί κάποιος να "κουβαλάει" μάθημα; Εννοείται ότι δε μιλάω για τα "ν+2" έτη, αλλά για μεμονωμένα μαθήματα.
Για το Κ, κάτι έχει πάρει το αυτί μου, αλλά κάνω ότι δεν άκουσα
Ευχαριστώ!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Για προσαρμογή ισχύει ότι σου είπα.Για την προσαρμογή: είδες ότι με έχεις τρομοκρατήσει και με λυπήθηκες, μου φαίνεται.
Για το μάθημα επιλογής δεν έχω καταλήξει. Υποψήφια είναι τα "θεωρητικά" μαθήματα (υποχρεωτικά και υποχρεωτικής επιλογής) μεγαλυτέρων εξαμήνων που έχετε ήδη συστήσει (εσύ και άλλοι μεγαλύτεροι) στο thread της Νομικής Αθήνας και όχι τα επιλογής του 1ου. (Παίζει και η εγκληματολογία στα "θεωρητικά", σωστά?). Μια παράμετρος της επιλογής μου (ενδεχομένως άστοχη) είναι η δυνατότητα παρακολούθησης του επιπλέον μαθήματος βάσει του προγράμματος. Ήθελα μια διευκρίνιση για το τι έχω να χάσω: υπάρχει περιορισμός για το πόσο μπορεί κάποιος να "κουβαλάει" μάθημα; Εννοείται ότι δε μιλάω για τα "ν+2" έτη, αλλά για μεμονωμένα μαθήματα.
Για το Κ, κάτι έχει πάρει το αυτί μου, αλλά κάνω ότι δεν άκουσα
Ευχαριστώ!
Εγκληματολογία είναι καλή επιλογή. Αμιγώς θεωρητικό.
Κανένας περιορισμός δεν υπάρχει. Αλλιώς όλοι θα τελείωναν στην ώρα τους και όχι στα 6+ έτη.
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι φυσικά ρε...Υπάρχει κάποια διορία για τη δήλωση συγγραμμάτων?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
κωλοφαρδεΑλλα 2 βιβλια μου εγιναν διαθεσιμα
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
κωλοφαρδε
Μπα Πηγα και μου ειπαν απ'την αλλη βδομαδα για να οργανωθουν λιγο, ενω στο ιντερνετ εβγαλαν διαθεσιμα 100 και 80...Ελα Χριστε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε οτι να ναι και γω απο βδομαδα το κοβωΜπα Πηγα και μου ειπαν απ'την αλλη βδομαδα για να οργανωθουν λιγο, ενω στο ιντερνετ εβγαλαν διαθεσιμα 100 και 80...Ελα Χριστε.
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πρώτη φορά κάνω Εύδοξο και έχω απορίες. 3 από τα βιβλία μου έχουν διαθεσιμότητα 0, δηλαδή πρέπει να ανταλλάξω με παλιότερο. Πώς λειτουργεί το σύστημα ; Και τι ρόλο βαράνε οι μονάδες ;;; Δεν έχει γίνει καθόλου καλή ενημέρωση...
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, δηλώνεις σύγγραμα μόνο για μάθημα που έχεις δηλώσει.
Εγώ πρώτη φορά κάνω Εύδοξο και έχω απορίες. 3 από τα βιβλία μου έχουν διαθεσιμότητα 0, δηλαδή πρέπει να ανταλλάξω με παλιότερο. Πώς λειτουργεί το σύστημα ; Και τι ρόλο βαράνε οι μονάδες ;;; Δεν έχει γίνει καθόλου καλή ενημέρωση...
Οχι!!!Κανεις δεν σε υποχρεωνει να ανταλλαξεις!!!(Αλιμονο δλδ). Απλα θα περιμενεις και θα αυξησουν τη διαθεσιμοτητα! Γι'αυτο κοιτα τον ευδοξο καθε μερα!
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Παιδιά, μια ερώτηση. Επιλέγουμε μόνο τα βιβλία αυτού του εξαμήνου, σωστά? Γιατί μου βγάζει και όλων των χειμερινών εξαμήνων και φοβάμαι μην πρέπει να πάω να τα δηλώσω και να να τα πάρω όλα με την μία.
Τα εμφανίζει όλα γιατί μπορείς δυνητικά να επιλέξεις βιβλία από όλα τα χειμερινά π.χ. αν επιλέξεις κάποιο μάθημα μεγαλύτερου εξαμήνου ως επιλογής.
Σε καμία περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένος να τα δηλώσεις όλα.
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 442 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- seoulution21
- Qwerty 0
- per33
- bboys
- ch2006
- roud
- EFAKIT
- Theodora03
- BatGuin
- sophiaa
- giorgos5002
- AggelikiGr
- Entropy24
- Unboxholics
- Corfu kitty
- jYanniss
- Ness
- Steliosgkougkou
- Reader
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- Praxis
- despoina13
- A350
- Scandal
- Drglitterstar
- tsiobieman
- Hecticism
- ioanna2007
- Msp1
- Joji
- gzois
- Mathitis_tou_15
- Chris180
- ένας τυχαίος
- Claire05
- kokona1
- anastasia papa
- Ecomaniac
- plantbee
- Maynard
- SKG
- Nala
- Βασιλης1234
- Εριφύλη
- Arvacon
- estrela
- 54321
- mvas
- Leo komm
- Mammy Nun
- carnage
- dmav
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- Sofos Gerontas
- nicole1982
- nearos
- iminspain
- ggl
- fmarulezkd
- phoni
- Nikleo
- dsmir
- lent000
- Nemesiis
- Alexandros.Kourtis
- Jojo K
- Ροβερτα
- GeorgePap2003
- tfghp
- Pharmacist01
- katia.m
- jim2015
- Oikonomologistis
- Nick254
- Liverpoolenjoyer
- katerinavld
- allall1
- SlimShady
- Than003
- Bushai Bedulai
- Maria_Xagorari
- hirasawayui
- BillyTheKid
- Paragontas7000
- KingOfPop
- Abiogenesis
- eirinipap
- το κοριτσι του μαη
- Philologist
- Helen06
- art_of_poetry
- Alexecon1991
- louminis
- Athens2002
- kost28
- P.Dam.
- thecrazycretan
- Panagiotis849
- kiyoshi
- giannhs2001
- n1ki20
- george777
- JoannaVas
- Ryuzaki
- mimikos
- TheUnknown
- KingPoul
- nucomer
- oups
- Αναστασία197
- Billas
- AnnaRd
- Miranda32
- Χάρις
- angel27_
- Deadly_sorrowX
- ΘανάσοςG4
- Evaa
- barkos
- airam
- Κλημεντίνη
- Alin22
- emilyfan85
- Kitana
- stefan
- George.S
- Citylights
- alpha.kappa
- Marple
- jorahtheexplorah
- Απροσάρμοστη
- Chemwizard
- bruh_234
- ladybookworm
- giott
- sophiex97
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- damn
- snowy
- Τρελας123
- Sherlockina
- brizoulis
- effiee
- rempelos42
- Nick0007
- mary eleni
- Annou1
- margik
- Georgekk
- panosveki
- jims
- Ermioni89
- l0garithm
- George9989
- augustine
- Αννα1
- xakounaamatata
- Chrisa
- liana
- Panos_02
- Annu
- calliope
- Ameliak
- George_dr
- Freddys
- MariaK11
- χημεια4λαιφ
- ale
- Nikoleta_Giann
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- 042003
- οθεσσαλονικιος
- aggelosst9
- Ανώνυμη
- Thundergirl
- Stelios725
- ioannam
- Dionyshs1
- SVTIRIA
- Anestis123
- sophielovegood
- Stanword
- VasoGrimes
- Τρογκμπα
- Jimmis18
- maria20
- PanPan
- s93060
- KaterinaL
- FRT
- NEKTARIOS11
- Meow
- Maria1743
- XARA62
- sasou
- Mapas26
- Moblok
- yasminevelytourkaras
- pinkheart
- Tedi
- Vickyoustgl
- Mendem
- Αλκης Κ.
- Dreamer_SW
- Nosokomos
- Ismhnhpapa
- johnpap123
- chochoru
- the purge
- pacheiko
- Schlimazel
- Memetchi
- Xaris
- vetas
- Flamekit
- jimis2001
- Dunedain
- Nikitas18
- abc1234
- Ria99
- Xristosdimitra
- argiri p
- ludwig1of101
- Idontknoww
- Stroka
- spring day
- VforVendetta
- PanMoonlight
- TonyMontanaEse
- mathboi
- Eri0611
- Porfira
- Anonymous03
- Panos33
- Iri2001
- Cortes
- harry akritas
- Xristinaqui
- imyrcarn
- santa_eye
- papa2g
- elenik09
- John4726
- Δέσποινα Χ
- Kleanth
- Scott
- S¡mos
- igeorgeoikonomo
- Θανασης Α.
- Leukosrinokeros
- azula
- Έμμα
- Tequila
- Libertus
- Monster Hunter
- pikrodafnh
- BioChemical
- Dimitris2001
- ag97
- Nefiki
- T C
- Ziekr
- tselias
- Johnman97
- Eua5
- Nefeloula
- angelaRet
- Jimmy20
- mariliza8
- No name
- fockos
- leksi
- Μαρία Λι
- Tribbiani
- dim6
- Steffie88
- Mixalis
- Natassa02
- sweater weather
- uni77
- fotias
- Katerinaki13
- Theo12378
- PanosBat
- Alexandros36k
- Chris 21
- Z1999
- Johanna Mark
- Daydreamer
- sophia_b
- annees lumiere
- zoi._k3
- Αριάνα123
- leo41
- KElPa
- Γιωργος15773
- tzina2002
- Παναγιωτα
- Xatzifragetas
- prok
- Nar20
- fay01
- Πύρος
- angies
- ΕΛΛΗ*
- Nefh_
- Belle26
- Josua
- Mukumbura
- American Economist
- J.Cameron
- nickd6776
- St11
- Gio
- De Broglie
- SweetGirl
- Ststst02
- joannaΚΑ
- geogeo12
- pepatogourounaki
- Danaoula2020
- chrysm
- Johnny15
- girlofthemonths
- future.nurse.29
- SoyLydia20
- vivigrk
- Apple2002
- Giorno
- MIkeTr123
- alexrami
- tymvorixos
- MarcoReus
- Unseen skygge
- adonman
- Γατόπαρδος.
- Yiorgosk
- kostas83
- jj!
- Jocaste
- JerryPap
- ioannaion
- angelikitaraxia
- sofiaP
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.