woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Πραγματικα διαφερουν. Οι οργανωμενοι τα δινουν γυρω στις 2 βδομαδες μετα το περας των δηλωσεων μαθηματων/συγγραμματων οι ανοργανωτοι λιγο πριν την εξεταστικη. Για τους πολυ ανοργανωτους μεσα στην εξεταστικη, δηλαδη Γεναρη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι τα συγγραμματα ειναι μερος αυτου που λεμε δωρεαν παιδεια. Οι προπτυχιακοι δεν τα πλήρωνουν.
Πραγματικα διαφερουν. Οι οργανωμενοι τα δινουν γυρω στις 2 βδομαδες μετα το περας των δηλωσεων μαθηματων/συγγραμματων οι ανοργανωτοι λιγο πριν την εξεταστικη. Για τους πολυ ανοργανωτους μεσα στην εξεταστικη, δηλαδη Γεναρη
να σαι καλά κάτι χαζό άκουσα στις ειδήσεις ότι "το ένα σύγγραμα δωρεάν" και σάστισα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Επισης προσεξτε τον ορο "συγγραμμα". Δεν ειναι απαραιτητο το να ειναι ενα βιβλιο μονο, πολλες φορες οι καθηγητες τα γκρουπαρουν μαζι ωστε να ειναι σιγουροι πως οι φοιτητες θα τα παρουν ολα
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
jay18
Νεοφερμένος
Eγώ πάντως αν και γράφτηκα, κωδικούς πιστοποίησης δεν έλαβα.
me too
δεν ηξερα οτι τα συγγραματα ειναι δωρεαν.και εβλεπα και εγω κατι τιμες 20+ ευρω το ενα και προβληματιζομουν!
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
me too
δεν ηξερα οτι τα συγγραματα ειναι δωρεαν.και εβλεπα και εγω κατι τιμες 20+ ευρω το ενα και προβληματιζομουν!
Καλά βρε παιδιά, είναι δυνατόν να μην ξέρετε ότι είναι δωρεάν τα συγγράμματα; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
20+ ευρώ καλά είναι...Σκέψου τα περισσότερα από τα δικά μας κάνουν 100+ ευρώ, με μερικά να φτάνουν και τα 300! Αν τα πληρώναμε από την τσέπη μας θα είχαμε φαλιρίσει.
summer life
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
η δηλωση των συγγραμματων δεν πρεπει να γινεται σε ημερομηνιες που ανακοινωνει η σχολη?
Στον Εύδοξο γράφει κάπου ότι οι δηλώσεις θα ξεκινήσουν για όλους από 4 Οκτωβρίου. Δεν ξέρω αν η κάθε σχολή βάλει διαφορετικές ημερομηνίες. Πάντως σίγουρα θα είναι μετά τις 4/10.
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που μου άρεσε πάντως από αυτή την υπηρεσία είναι η δυνατότητα να δεις ένα ενδεικτικό κεφάλαιο και τα περιεχόμενα πριν δηλώσεις το βιβλίο που επιθυμείς.
και μένα μου άρεσε πολύ αυτό,αλλά σκατούλες.
Από τα 15 πόσα συγγραματα που μπορούμε να επιλέξουμε στο τμήμα μου,ζήτημα να είχαν ενδεικτικά κεφάλαια τα 2 ή 3..
Πάλι μισές δουλειές κανουν
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
και μένα μου άρεσε πολύ αυτό,αλλά σκατούλες.
Από τα 15 πόσα συγγραματα που μπορούμε να επιλέξουμε στο τμήμα μου,ζήτημα να είχαν ενδεικτικά κεφάλαια τα 2 ή 3..
Πάλι μισές δουλειές κανουν
Υπάρχει και η εξής λύση: να πας στον εκδοτικό οίκο για να ξεφυλλίσεις τα συγγράμματα που σε ενδιαφέρουν.
Νομίζω ότι μπορείς να τα βρεις και στη βιβλιοθήκη της σχολής.Υπάρχει και η εξής λύση: να πας στον εκδοτικό οίκο για να ξεφυλλίσεις τα συγγράμματα που σε ενδιαφέρουν.
Πως ακριβώς τα βλέπουμε τα συγγράματα; Πατάμε πάνω σε κάτι αριθμούς και δείχνει το περιεχόμενο;
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
α,παίζει κ αυτό,ε?Υπάρχει και η εξής λύση: να πας στον εκδοτικό οίκο για να ξεφυλλίσεις τα συγγράμματα που σε ενδιαφέρουν.
δίκιο έχεις
Νομίζω ότι μπορείς να τα βρεις και στη βιβλιοθήκη της σχολής.
Πως ακριβώς τα βλέπουμε τα συγγράματα; Πατάμε πάνω σε κάτι αριθμούς και δείχνει το περιεχόμενο;
εε,μετά που κάνεις την αναζήτηση για το σύγγραμμα που θες,πατάς πάνω του και σου ανοίγει ένα παράθυρο με πληροφορίες γι'αυτό.
Εκεί αριστερά,κάτω κάτω,κάτω από τη φωτογραφία του εξώφυλλου έχει -συνήθως- μια επιλογή που λέγεται 'ενδεικτικό κεφάλαιο'.
εε,μετά που κάνεις την αναζήτηση για το σύγγραμμα που θες,πατάς πάνω του και σου ανοίγει ένα παράθυρο με πληροφορίες γι'αυτό.
Εκεί αριστερά,κάτω κάτω,κάτω από τη φωτογραφία του εξώφυλλου έχει -συνήθως- μια επιλογή που λέγεται 'ενδεικτικό κεφάλαιο'.
Οκ, θα το ελέγξω.
Είπατε και για μία εγγραφή, δεν έχω βρει όμως κάτι. Ξέρεις τίποτα;
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, θα το ελέγξω.
Είπατε και για μία εγγραφή, δεν έχω βρει όμως κάτι. Ξέρεις τίποτα;
Νομίζω ότι η εγγραφή αφορά μόνο τους : εκδότες,γραμματείες,σημεία διανομής κτλ...
Για τους φοιτητές λεει αυτό :Οι φοιτητές μπορούν να πιστοποιηθούν στο ΚΠΣ και να επιλέξουν Συγγράμματα με τους κωδικούς (username, password) που έχουν λάβει από το οικείο ίδρυμα.
Αλλά αφού η δήλωση ξεκινάει από 4-10,λογικό είναι να μη μπορούμε να εισέλθουμε ακόμα.
Λέω τώρα εγώ
Eγώ πάντως αν και γράφτηκα, κωδικούς πιστοποίησης δεν έλαβα.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 442 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- seoulution21
- Qwerty 0
- per33
- bboys
- ch2006
- roud
- EFAKIT
- Theodora03
- BatGuin
- sophiaa
- giorgos5002
- AggelikiGr
- Entropy24
- Unboxholics
- Corfu kitty
- jYanniss
- Ness
- Steliosgkougkou
- Reader
- constansn
- Obi-Wan Kenobi
- Praxis
- despoina13
- A350
- Scandal
- Drglitterstar
- tsiobieman
- Hecticism
- ioanna2007
- Msp1
- Joji
- gzois
- Mathitis_tou_15
- Chris180
- ένας τυχαίος
- Claire05
- kokona1
- anastasia papa
- Ecomaniac
- plantbee
- Maynard
- SKG
- Nala
- Βασιλης1234
- Εριφύλη
- Arvacon
- estrela
- 54321
- mvas
- Leo komm
- Mammy Nun
- carnage
- dmav
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- Sofos Gerontas
- nicole1982
- nearos
- iminspain
- ggl
- fmarulezkd
- phoni
- Nikleo
- dsmir
- lent000
- Nemesiis
- Alexandros.Kourtis
- Jojo K
- Ροβερτα
- GeorgePap2003
- tfghp
- Pharmacist01
- katia.m
- jim2015
- Oikonomologistis
- Nick254
- Liverpoolenjoyer
- katerinavld
- allall1
- SlimShady
- Than003
- Bushai Bedulai
- Maria_Xagorari
- hirasawayui
- BillyTheKid
- Paragontas7000
- KingOfPop
- Abiogenesis
- eirinipap
- το κοριτσι του μαη
- Philologist
- Helen06
- art_of_poetry
- Alexecon1991
- louminis
- Athens2002
- kost28
- P.Dam.
- thecrazycretan
- Panagiotis849
- kiyoshi
- giannhs2001
- n1ki20
- george777
- JoannaVas
- Ryuzaki
- mimikos
- TheUnknown
- KingPoul
- nucomer
- oups
- Αναστασία197
- Billas
- AnnaRd
- Miranda32
- Χάρις
- angel27_
- Deadly_sorrowX
- ΘανάσοςG4
- Evaa
- barkos
- airam
- Κλημεντίνη
- Alin22
- emilyfan85
- Kitana
- stefan
- George.S
- Citylights
- alpha.kappa
- Marple
- jorahtheexplorah
- Απροσάρμοστη
- Chemwizard
- bruh_234
- ladybookworm
- giott
- sophiex97
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- damn
- snowy
- Τρελας123
- Sherlockina
- brizoulis
- effiee
- rempelos42
- Nick0007
- mary eleni
- Annou1
- margik
- Georgekk
- panosveki
- jims
- Ermioni89
- l0garithm
- George9989
- augustine
- Αννα1
- xakounaamatata
- Chrisa
- liana
- Panos_02
- Annu
- calliope
- Ameliak
- George_dr
- Freddys
- MariaK11
- χημεια4λαιφ
- ale
- Nikoleta_Giann
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- 042003
- οθεσσαλονικιος
- aggelosst9
- Ανώνυμη
- Thundergirl
- Stelios725
- ioannam
- Dionyshs1
- SVTIRIA
- Anestis123
- sophielovegood
- Stanword
- VasoGrimes
- Τρογκμπα
- Jimmis18
- maria20
- PanPan
- s93060
- KaterinaL
- FRT
- NEKTARIOS11
- Meow
- Maria1743
- XARA62
- sasou
- Mapas26
- Moblok
- yasminevelytourkaras
- pinkheart
- Tedi
- Vickyoustgl
- Mendem
- Αλκης Κ.
- Dreamer_SW
- Nosokomos
- Ismhnhpapa
- johnpap123
- chochoru
- the purge
- pacheiko
- Schlimazel
- Memetchi
- Xaris
- vetas
- Flamekit
- jimis2001
- Dunedain
- Nikitas18
- abc1234
- Ria99
- Xristosdimitra
- argiri p
- ludwig1of101
- Idontknoww
- Stroka
- spring day
- VforVendetta
- PanMoonlight
- TonyMontanaEse
- mathboi
- Eri0611
- Porfira
- Anonymous03
- Panos33
- Iri2001
- Cortes
- harry akritas
- Xristinaqui
- imyrcarn
- santa_eye
- papa2g
- elenik09
- John4726
- Δέσποινα Χ
- Kleanth
- Scott
- S¡mos
- igeorgeoikonomo
- Θανασης Α.
- Leukosrinokeros
- azula
- Έμμα
- Tequila
- Libertus
- Monster Hunter
- pikrodafnh
- BioChemical
- Dimitris2001
- ag97
- Nefiki
- T C
- Ziekr
- tselias
- Johnman97
- Eua5
- Nefeloula
- angelaRet
- Jimmy20
- mariliza8
- No name
- fockos
- leksi
- Μαρία Λι
- Tribbiani
- dim6
- Steffie88
- Mixalis
- Natassa02
- sweater weather
- uni77
- fotias
- Katerinaki13
- Theo12378
- PanosBat
- Alexandros36k
- Chris 21
- Z1999
- Johanna Mark
- Daydreamer
- sophia_b
- annees lumiere
- zoi._k3
- Αριάνα123
- leo41
- KElPa
- Γιωργος15773
- tzina2002
- Παναγιωτα
- Xatzifragetas
- prok
- Nar20
- fay01
- Πύρος
- angies
- ΕΛΛΗ*
- Nefh_
- Belle26
- Josua
- Mukumbura
- American Economist
- J.Cameron
- nickd6776
- St11
- Gio
- De Broglie
- SweetGirl
- Ststst02
- joannaΚΑ
- geogeo12
- pepatogourounaki
- Danaoula2020
- chrysm
- Johnny15
- girlofthemonths
- future.nurse.29
- SoyLydia20
- vivigrk
- Apple2002
- Giorno
- MIkeTr123
- alexrami
- tymvorixos
- MarcoReus
- Unseen skygge
- adonman
- Γατόπαρδος.
- Yiorgosk
- kostas83
- jj!
- Jocaste
- JerryPap
- ioannaion
- angelikitaraxia
- sofiaP
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.