Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συγκεκριμένα, είχε ανακοινωθεί ότι θα δίνεται το ποσό των 520 ευρώ το πολύ σε έναν αριθμό φοιτητών μηνιαίως, αν θυμάμαι καλά. Παρόλα αυτά, πριν ένα μήνα δεν αναγράφονταν πουθενά συγκεκριμένα οι προϋποθέσεις, η διαδικασία αιτήσεων κ.λ.π. και απλώς αναγραφόταν ότι αυτές οι λεπτομέρειες καθορίζονται από τον Υπουργό Παιδείας. Ίσως λόγω ανασχηματισμού, να "πάγωσε" προς το παρόν το θέμα.Θεωρώ δεν είναι στις προτεραιότητες του νέου Υπουργού, αλλά παρόλα αυτά είναι ψηφισμένο από την Βουλή και κάποια στιγμή πρέπει να ανακοινωθούν λεπτομέρειες.
Γνωρίζει κανείς κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο για το θέμα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Είχε ανακοινωθεί, πριν από ένα μήνα περίπου, ότι ψηφίστηκε τροπολογία με την οποία το Υπουργείο Παιδείας δεσμεύει κάποια χρήματα (στα οποία συμπεριλαμβάνονται και πόροι του ΕΣΠΑ) τα οποία θα διατεθούν στους οικονομικά αδύνατους προπτυχιακούς φοιτητές με μορφή κοινωνικών υποτροφιών από το Ι.Κ.Υ.
Συγκεκριμένα, είχε ανακοινωθεί ότι θα δίνεται το ποσό των 520 ευρώ το πολύ σε έναν αριθμό φοιτητών μηνιαίως, αν θυμάμαι καλά. Παρόλα αυτά, πριν ένα μήνα δεν αναγράφονταν πουθενά συγκεκριμένα οι προϋποθέσεις, η διαδικασία αιτήσεων κ.λ.π. και απλώς αναγραφόταν ότι αυτές οι λεπτομέρειες καθορίζονται από τον Υπουργό Παιδείας. Ίσως λόγω ανασχηματισμού, να "πάγωσε" προς το παρόν το θέμα.Θεωρώ δεν είναι στις προτεραιότητες του νέου Υπουργού, αλλά παρόλα αυτά είναι ψηφισμένο από την Βουλή και κάποια στιγμή πρέπει να ανακοινωθούν λεπτομέρειες.
Γνωρίζει κανείς κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο για το θέμα;;
Δες εδώ την πρώτη παράγραφο
https://www.iky.gr/el/iky-rss/item/2773-anakoinosi-sxetika-me-plirofories-gia-programmata-ypotrofion
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Δες εδώ την πρώτη παράγραφο
https://www.iky.gr/el/iky-rss/item/2...ata-ypotrofion
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια-ενημέρωση!
marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
Γνωρίζει κανείς αν τα βραβεία του ΙΚΥ δίνονται ακόμα; Αποφοίτησα πρώτη στη χρονιά μου, στα τέσσερα χρόνια, κι εκφώνησα τον όρκο στην ορκωμοσία που πέρασε (Ιούνιος), αλλά δεν ενημερώθηκα για κάτι. Είναι θέμα ΙΚΥ ή γραμματείας; Ξέρετε κάποιον που να έλαβε τη διάκριση πρόσφατα;
Με κάποια επιφύλαξη έχω την εντύπωση ότι αυτά τα βραβεία δόθηκαν για τελευταία φορά το ακαδημαικό έτος 2011-12.
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Να σου πω την αλήθεια κι εγώ νόμιζα πως δεν δίνονται πια, καθώς ο φίλος μου αποφοίτησε πρώτος απ' το Τμήμα του το 2014, και ποτέ δεν έλαβε τίποτα (απλώς είχε βαθμό κάτω του άριστα και λέγαμε μήπως φταίει αυτό). Μου είπε πρόσφατα μια φίλη ότι βραβεύτηκε μια γνωστή της που τελείωσε πρώτη κι ορκίστηκε τον Ιούλιο, αλλά ξέρεις πώς είναι αυτά, σπασμένο τηλέφωνο. Άλλο μπορεί να εννοούσε η κοπέλα, άλλο να κατάλαβε η άλλη κοκ...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Βασικά, έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις; Διάβασα ότι έχει καθυστερήσει η διαδικασία κι ήθελα να το σιγουρέψω.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
"Περιμένουμε διευκρινιστική εγκύκλιο από το Υπουργείο Παιδείας"...Παιδιά, έκανε κανείς δήλωση για το φοιτητικό επίδομα 2016-2017;
Βασικά, έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις; Διάβασα ότι έχει καθυστερήσει η διαδικασία κι ήθελα να το σιγουρέψω.
(Περιττό να πω ότι ο πατέρας μου έχει απελπιστεί... )
Guest 892943
Επισκέπτης
"Περιμένουμε διευκρινιστική εγκύκλιο από το Υπουργείο Παιδείας"...
(Περιττό να πω ότι ο πατέρας μου έχει απελπιστεί... )
Κάθε χρόνο και πιο πίσω!!
paskmak
Διάσημο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Guest 892943
Επισκέπτης
Έτσι λέγανε και πέρυσι. Βασικά, όντως παίζει να γίνει, ωστόσο είναι στον αέρα ώστε τελικά να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο.Έχω μάθει ότι φέτος θα καταθέτεις ηλεκτρονικά τα χαρτιά και μάλλον για αυτό καθυστερεί η ανακοίνωση.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Μέχρι στιγμής, το καλύτερο που έχω διαβάσει για το επίδομα 16-17 είναι ότι με την επαναξιολόγηση των κοινωνικών παροχών θα τροποποιηθεί και δεν θα περικοπεί.
Guest 278211
Επισκέπτης
Guest 892943
Επισκέπτης
Καμιά ιδέα για το τι να κάνω που δε μου έχουν καταβάλει επίδομα 2 ετών?
Αλήθεια;;;
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Το περσινο το έχουν πάρει όλοι;; Γιατί από Δεκέμβρη περιμένω και τίποτα ακόμη.
Είχα κάνει τα χαρτιά 28 Ιονίου 2016.
Λεφτά δεν έχω πάρει ακόμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xakounaamatata
- iGiannis
- tfghp
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- ladybookworm
- Mammy Nun
- liana
- Kitana
- marakiloveee
- George9989
- louminis
- Αλκης Κ.
- damn
- aekarare
- SweetGirl
- lenypap
- jj!
- KateRdJ
- Georgiapon25
- Χρύσα96
- Monster Hunter
- lenaki001
- Panagiotis849
- Panos_02
- Alma Libre
- Eua5
- Jocaste
- tsiobieman
- Unseen skygge
- CoolCowboy
- angelikitaraxia
- tymvorixos
- Scandal
- jimis2001
- lnesb
- Griff
- Memetchi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.