_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
50% έκτπωση απο το ολόκληρο για να πάς ή να έρθεις, όχι με επιστροφή. Υποτίθεται το ολόκληρο για μεμονωμένη διαδρομή είναι 70Ε. Αν εσύ ήθελες την έκπτωση θα πλήρωνες 35Ε για να πάς και 35Ε για να έρθεις, δηλαδή 70Ε στο σύνολο. Αυτοί όμως πριν ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο είχαν καθιερώσει προσφορά να πληρώνουν οι φοιτητές εισιτήριο φοιτητικό 70Ε με επιστροφή με ισχύ 2 μηνών.Γεια σας παιδια..θα ηθελα να ρωτησω κατι οσα παιδια ειναι απο αθηνα και σπουδαζουν κομοτηνη πληρωσατε το 50% του εισητηριου στα κτελ..??...γιατι εγω πληρωσα κανονικα 70 ευρω χωρις καμια εκπτωση και μαλιστα στο ταμειο εκει μου ειπαν πως τα κτελ εκαναν συνηθως δικη τους εκπτωση στη διαδρομη αθηνα-κομοτηνη 25% ..ειχε αρχικα δλδ 110 ευρω...εγινε 90 και με τν φοιτητικη 70 ..οταν το υπουργειο δηλωσε 50% εκπτωση αναιρεσαν την δικη τους εκπτωση οποτε δεν υπεστη καμια διαφορα τ εισητηριο παλι 70ευρω.....εγινε το ιδιο και σε εσας...??...η μονο σε μενα??...ετσι μου ειπαν και καλα...???ξερετε αν ισχυει???
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
50% έκτπωση απο το ολόκληρο για να πάς ή να έρθεις, όχι με επιστροφή. Υποτίθεται το ολόκληρο για μεμονωμένη διαδρομή είναι 70Ε. Αν εσύ ήθελες την έκπτωση θα πλήρωνες 35Ε για να πάς και 35Ε για να έρθεις, δηλαδή 70Ε στο σύνολο. Αυτοί όμως πριν ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο είχαν καθιερώσει προσφορά να πληρώνουν οι φοιτητές εισιτήριο φοιτητικό 70Ε με επιστροφή με ισχύ 2 μηνών.
ναι απο τα 90 πιστευα θα πληρωνα τα μισα εγω...δηλαδη 45...γμτ...λαθος το ειχα σκεφτει και ειχα χαρει......ελεγα θα πηγαινοερχομαι με45 ευρω...
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι... Για άτομα που η μόνιμη κατοικία τους είναι κοντά στη Κομοτηνή συμφέρει περισσότερο πάντως...ναι απο τα 90 πιστευα θα πληρωνα τα μισα εγω...δηλαδη 45...γμτ...λαθος το ειχα σκεφτει και ειχα χαρει......ελεγα θα πηγαινοερχομαι με45 ευρω...
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πράγματι... Για άτομα που η μόνιμη κατοικία τους είναι κοντά στη Κομοτηνή συμφέρει περισσότερο πάντως...
Ναι...αλλα αυτο δεν ειναι και λιγο αδικια..??...γιατι εμεις που ειμαστε τοσο μακρια να μην εχουμε εκπτωση γιατι ουσιαστικα δεν εχουμε...
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γνωρίζω...Ναι...αλλα αυτο δεν ειναι και λιγο αδικια..??...γιατι εμεις που ειμαστε τοσο μακρια να μην εχουμε εκπτωση γιατι ουσιαστικα δεν εχουμε...
Itach1
Διάσημο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Και μιας και ημασταν 2 παιδια που σπουδαζαμε, πηραμε απο 1000 ευρω ο καθενας.
Παντως να ξερετε, το ποτε θα μπουν τα χρηματα στο λογαριασμο σας εχει να κανει με τη ΔΟΥ σας και ποσο μεγαλη ειναι.
Για παραδειγμα εγω ειμαι στη Β ΔΟΥ Λαρισας. Τα λεφτα μπηκανε αρχικα σε οσους ανηκαν στην Α ΔΟΥ και στη συνεχεια αλφαβητικα σε οσους υπαγονται στη Β. Μαλιστα στη Β θα μπουν σε δυο δοσεις, γιατι τους τελειωσαν τα "κονδυλια". Εγω ευτυχως ημουν στην πρωτη φουρνια.
origo
Νεοφερμένος
Σε εμας παντως εχουν μπει, οπως και στους περισσοτερους γνωστους μου απο Λαρισα.
Και μιας και ημασταν 2 παιδια που σπουδαζαμε, πηραμε απο 1000 ευρω ο καθενας.
Παντως να ξερετε, το ποτε θα μπουν τα χρηματα στο λογαριασμο σας εχει να κανει με τη ΔΟΥ σας και ποσο μεγαλη ειναι.
Για παραδειγμα εγω ειμαι στη Β ΔΟΥ Λαρισας. Τα λεφτα μπηκανε αρχικα σε οσους ανηκαν στην Α ΔΟΥ και στη συνεχεια αλφαβητικα σε οσους υπαγονται στη Β. Μαλιστα στη Β θα μπουν σε δυο δοσεις, γιατι τους τελειωσαν τα "κονδυλια". Εγω ευτυχως ημουν στην πρωτη φουρνια.
και εγω μενω λαρισσα ,εσυ σε ποια περιοχη μενεις?
PieMaker
Δραστήριο μέλος
και εγω μενω λαρισσα ,εσυ σε ποια περιοχη μενεις?
Στο κεντρο.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ.
Σημείωση Συντονιστή: Τα μηνύματα 235-236 προήλθαν από συγχώνευση νήματος με ίδιο περιεχόμενο.
nPb
Επιφανές μέλος
Στην χώρα μας μόνο να πληρώνεις πρέπει..π.χ. χαράτσια, ειδικές εισφορές ακινήτων, εισφορά ανήλικου τέκνου..και άλλα τροϊκανά τερτίπια.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Ta προφανή:εισοδηματικά και γεωγραφικά.Ρε παιδιά ποια είναι τα κριτήρια για επίδομα;;
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xakounaamatata
- iGiannis
- tfghp
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- ladybookworm
- Mammy Nun
- liana
- Kitana
- marakiloveee
- George9989
- louminis
- Αλκης Κ.
- damn
- aekarare
- SweetGirl
- lenypap
- jj!
- KateRdJ
- Georgiapon25
- Χρύσα96
- Monster Hunter
- lenaki001
- Panagiotis849
- Panos_02
- Alma Libre
- Eua5
- Jocaste
- tsiobieman
- Unseen skygge
- CoolCowboy
- angelikitaraxia
- tymvorixos
- Scandal
- jimis2001
- lnesb
- Griff
- Memetchi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.