NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
υποθετικα μιλωντας ισως και να τη δηλωναναι οκ ρε συ! αν υπήρχε όμως λέμε... θα έλεγες "δεν την δηλώνω, θα είμαι στην ίδια πόλη-ίδιο σπίτι με τους δικούς μου";
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος
ε μορε και η πατρα καλη ειναι!!!!Από την παρέα μου ο ένας μένει αθήνα ο άλλος πάει λαμία που θα μείνει με τους θείους του και οι άλλοι δύο περνάνε πάτρα.. Άρα δεν έχω πολλά σπίτια για διακοπές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μωρέ μην είμαστε και πλεονέκτες. Πάντως εγώ πιστεύω ότι να ζεις στην πόλη σου και ειδικά αν είναι μεγάλη πόλη ( Αθήνα, Θεσσελλονίκη) έχει πολλά θετικά και θα έχεις άνετη φοιτητική ζωή.ε μορε και η πατρα καλη ειναι!!!!
Τα 500 € δεν φτάνουν ούτε για να πληθείς αν σκεφτείς ότι πρίπου 300 θα είναι το ενοίκιο.και προτιμας να ξοδευεις 500 Ε μιν το μηνα, για να φερνεις την γκομενα στο σπιτι?Φερνε την οταν λειπουν οι δικοι σου
Τώρα, για να κάνουμε και λίγο χούμορ εγώ για την γκόμενα έχω βρει την λύση. Το σπίτι ενός φίλου μου ο οποίος τώρα δίνει πανελλήνιες θα είναι ελεύθερο τα βράδια αφού η μάνα του δουλεύει το βράδυ και αυτός θα ξεκουμπίζεται όποτε του λέω
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Βέβαια εξαρτάται τους γονείς
Dias
Επιφανές μέλος
Αν σε κάποιους γονείς τα ευρώπουλα περισσεύουν, δικαίωμα τους να τα διαθέσουν όπως θέλουν. Αν όμως δεν περισσεύουν, το να θέλει κάποιος (ενώ υπάρχει στην πόλη του η σχολή που θέλει και έχει τα μόρια να μπει σ΄αυτήν) να στερούνται οι γονείς του για να ζήσει αυτός "φοιτητική ζωή", το θεωρώ (τουλάχιστον) γαϊδουριά.Βέβαια εξαρτάται τους γονείς
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι αξίζει πιο πολύ ρε γαμώτο;Να περάσεις σε μια σχολή αντίστοιχη από αυτή που περνάς στην πόλη σου και να πας για να ζήσεις τη φοιτητική ζωή ενώ μπορείς να μείνεις στην πόλη σου;Μπορεί όπως λέει ο φόκος να μη ζήσει κάποιος τη φοιτητική ζωή αλλά δε θα επιβαρύνει τους γονείς του ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει το κουμάντο του για κάτι μελλοντικό όπως πχ ένα καλό μεταπτυχιακό...
Βέβαια εξαρτάται τους γονείς
Αυτο , αποτι εχω καταλαβει δεν απασχολει τους περισσοτερους (κριση σου λεει μετα...)
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα ντε? Αυτο αναρωτιεμαι κ εγω.!Δηλαδη να θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που δε νιωθει καταπιεσμενος απο τους γονεις? Τι διαολο σας κανουν πια
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Αν σε κάποιους γονείς τα ευρώπουλα περισσεύουν, δικαίωμα τους να τα διαθέσουν όπως θέλουν. Αν όμως δεν περισσεύουν, το να θέλει κάποιος (ενώ υπάρχει στην πόλη του η σχολή που θέλει και έχει τα μόρια να μπει σ΄αυτήν) να στερούνται οι γονείς του για να ζήσει αυτός "φοιτητική ζωή", το θεωρώ (τουλάχιστον) γαϊδουριά.
Εντάξει κυρίως αναφέρθηκα σε αυτούς που οι γονείς τους θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να τους σπουδάζουν ενώ οι ίδιοι θα κάνουν το γιο/κορη του παπασταφίδα.
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
icecream
Νεοφερμένος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι απο Αθηνα και σπουδαζω στην Αθηνα!Δε μετανιωσα που δηλωσα Αθηνα!Και η σχολη μου αρεσει και περναω μια χαρα!Μενω με τους γονεις μου αλλα δεν εχω προβλημα!Βγαινω οποτε θελω και γυρναω οτι ωρα θελω!Ζω μια χαρα φοιτητικη ζωη!Δεν καταλαβαινω οσους γκρινιαζουν και θελουν να βρουν αλλο σπιτι μονο και μονο για να μην τους "ελεγχουν" οι γονεις τους...ΕΝΗΛΙΚΟΙ ειστε βρε παιδια πλεον οχι παιδακια!Και στο κατω κατω να βρειτε δουλεια να πληρωνετε τα εξοδα αν θελετε αλλο σπιτι στη ιδια πολη!Γιατι με τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα ολοι ξερουμε!Σιγα!Να σημειωσω πως εχω βρει και δουλεια γιατι δε θελω να ζηταω σαν παιδι απο τη μαμα μου...ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ!
πες τα χρυσοστομη!
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Και να μην έχεις τους γονείς σου 6 η ώρα το πρωί να φωνάζουνε "Μη βάζεις το ηλεκτρικό σεικερ πρωί πρωί ρε άχρηστε μας ξύπνησες, κάντο χειροκίνητα"
https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Αυτό εννοούν: https://www.imdb.com/title/tt0099800/Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη φοιτητική ζωή; Εντελώς καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί μου φαίνεται παίζουμε χωρίς μπάλα εδώ.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.