Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JimCoun
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica
Διάσημο μέλος
ακριβώς . . με έχω ικανή να κάνω και το ακριβώς αντίθετο :να κλειστώ τελείως στον εαυτό μου και να μην κάνω κάτι άλλο Ο καθένας αντιδρά με τν δικό του τρόπο *συμφωνούμεΟ καθένας εκφράζει διαφορετικά τα συναισθήματά του.Αν δεν κλάψεις δεν σημαίνει ότι δεν πενθείς και δεν είσαι στεναχωρημένη..
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Aυτος πρεπει να φοβαται εμενα.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης φοβαμαι να μην χασω καποια αγαπητα μου προσωπα, μια φορα το περασα και ηταν τρομακτικη εμπειρια.................
oLgA 19956
Νεοφερμένος
poppytaxlia
Νεοφερμένος
καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω!
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο.
Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου.
Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος.
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω!
Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση...
gregory nub
Διάσημο μέλος
εεε???φοβαμαι το αγνωστο..
τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε?
δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει..
επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα)
αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο...
-----------------------------------------
Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!!
ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο...
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα!
Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη;
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
alkmini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια.....
το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.