Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μάλλον θα την έχω και του χρόνου, γιατί από όσω ξέρω, όσα τμήματα παίρνει από την πρώτη γυμνασίου τα έχει μέχρι και το τέλος της τρίτης. Οπότε, θα την έχω για ένα χρόνο ακόμη!!!!! Τέλεια!!!!! Και ναι, θα ήθελα να κρατήσω σχέση μαζί της. Θα είναι πολύ καλά πιστεύω!!
Μόνο καλό θα σας κάνει! Σου εύχομαι ότι καλύτερο για την φιλόλογο σου! Ζήτα της τηλέφωνο, μέιλ κλπ κλπ.... Αλήθεια αν θελείς απαντάς βέβαια είναι μεγάλη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwannitca
Νεοφερμένος
Κοιτα να κρατησεις σχεση μαζι της.... Εχω περασει εναν καταπληκτικο χρονο με μια φιλολογο αλλα εφυγε... βασικα εφυγα κι εγω αλλα προσπαθουμε να μην χαθουμε... Φετος με εκδικουνται αφου οι φιλολογοι μου ειναι χαλια
Έχεις δίκιο, μόνο καλό θα μας κάνει. Είναι τέλεια Αυτά θα της τα ζητήσω στο τέλος της γ γυμνασίου, όχι από τώρα!! Δεν είναι μεγάλη, είναι μεσήλικας.Μόνο καλό θα σας κάνει! Σου εύχομαι ότι καλύτερο για την φιλόλογο σου! Ζήτα της τηλέφωνο, μέιλ κλπ κλπ.... Αλήθεια αν θελείς απαντάς βέβαια είναι μεγάλη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Έχεις δίκιο, μόνο καλό θα μας κάνει. Είναι τέλεια Αυτά θα της τα ζητήσω στο τέλος της γ γυμνασίου, όχι από τώρα!! Δεν είναι μεγάλη, είναι μεσήλικας.
Ααααα.... Ωραία τότε! Μπορείτε να συζητάτε όλα υπέρ σας είναι!
iwannitca
Νεοφερμένος
Ναι!!!!! Από ό,τι καταλαβαίνω και εσύ είχες ωραίες εμπειρίες από φιλόλογουςΑαααα.... Ωραία τότε! Μπορείτε να συζητάτε όλα υπέρ σας είναι!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ναι!!!!! Από ό,τι καταλαβαίνω και εσύ είχες ωραίες εμπειρίες από φιλόλογους
Ναι ακριβώς είχα δεν έχω....
iwannitca
Νεοφερμένος
Δεν πειράζει, σημασία έχει ότι έζησες ωραίες και αξέχαστες στιγμές!!Ναι ακριβώς είχα δεν έχω....
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δεν πειράζει, σημασία έχει ότι έζησες ωραίες και αξέχαστες στιγμές!!
Έχεις δίκαιο.... Με την κυρία μου έχουμε επικοινωνία και είναι ωραία!
iwannitca
Νεοφερμένος
Είδες;; Να συνεχίσεις να έχεις επαφή, είναι πολύ ωραίο να μαθαίνεις και να μαθαίνει νέα σου!!Έχεις δίκαιο.... Με την κυρία μου έχουμε επικοινωνία και είναι ωραία!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Είδες;; Να συνεχίσεις να έχεις επαφή, είναι πολύ ωραίο να μαθαίνεις και να μαθαίνει νέα σου!!
Ναι... Και σε ευχαριστώ για την συζήτηση! Και πάλι τα καλύτερα!!
iwannitca
Νεοφερμένος
Τίποτα καλέ, μην το ξαναπείς!! Και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα!!Ναι... Και σε ευχαριστώ για την συζήτηση! Και πάλι τα καλύτερα!!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Έμαθα καλά και απο τους τρείς και πέρασε και η χρονιά ευχάριστα.
Φέτος έχουμε αλλάξει 3 φιλόλογους στα αρχαία,ενώ στα κείμενα έχουμε την ίδια και ιλιάδα-γλώσσα μια πολύ καλή και πρόθυμη να βοηθήσει καθηγήτρια.Η πρώτη φιλόλογός μας ήταν αυστηρή και έφυγε με άδεια εγκυμοσύνης και ήρθε μια καλοσυνάτη φιλόλογος η οποία έφυγε γιατί δεν μπορούσε να μας κοντρολάρει στο μάθημα με τόση φασαρία που κάναμε,είχε αδυναμία στο να κουμαντάρει την τάξη..Και τώρα αυτή που έχουμε είναι πολύ καλή,τα καταλαβαίνουμε όλα,μας ησυχάζει μια χαρά και εγώ ούτε που καταλαβαίνω πότε περνάει η ώρα
Claire14<3
Νεοφερμένος
Αν εξαιρέσουμε βέβαια αυτή που μας διδάσκει Νοελληνική Γλώσσα,γιατί κατά τ'άλλα,κλάφτα Χαράλαμπε που λένεε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Romantic-girl
Νεοφερμένος
Όμορφη σχετικά νεα για καθηγήτρια ,πολύ αστεία σε σημείο που όλη η τάξη ξεκαρδιζοταν στα γέλια!!!
Ένιωθα τεράστια οικειότητα μαζι της και της μιλούσα σε κάθε διάλειμμα όταν είχε εφημερία και δεν έδειχνε να ενοχλείτε...Με έκανε να νιώθω ξεχωριστή και ας μην είχε αδυναμία σε κανέναν...Ήμουν ή μονη που της έβαλε 20 από το πρώτο τρίμηνο ❤❤❤❤Οπως καταλαβαινετε με έκανε να λατρεψω τα αρχαία!!!!Φέτος έφυγε από το σχολείο και εριξα μαύρο δάκρυ ....Την αγαπώ παρά πολύ και δεν θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ!!!Χαίρομαι που καταφερα να της δείξω ποσό με είχε επιρρεασει!!
Σε αυτήν οφειλω την μεγάλη μου αγάπη στα αρχαια και την αύξηση του ηθικού μου....Δεν βρισκεις εύκολα τέτοιους καθηγητές!!!❤❤❤Ελπιζω κάποτε να την ξαναδω και να της πω<<χάρη σε εσάς εγινα φιλόλογος>>
(Θέλω να γινω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Romantic-girl
Νεοφερμένος
Όμορφη σχετικά νεα για καθηγήτρια ,πολύ αστεία σε σημείο που όλη η τάξη ξεκαρδιζοταν στα γέλια!!!
Ένιωθα τεράστια οικειότητα μαζι της και της μιλούσα σε κάθε διάλειμμα όταν είχε εφημερία και δεν έδειχνε να ενοχλείται...Με έκανε να νιώθω ξεχωριστή και ας μην είχε αδυναμία σε κανέναν...Ήμουν ή μονη που της έβαλε 20 από το πρώτο τρίμηνο ❤❤❤❤Οπως καταλαβαινετε με έκανε να λατρεψω τα αρχαία!!!!Φέτος έφυγε από το σχολείο και εριξα μαύρο δάκρυ ....Την αγαπώ παρά πολύ και δεν θα την ξεχάσω ΠΟΤΕ!!!Χαίρομαι που καταφερα να της δείξω ποσό με είχε επιρρεασει!!
Σε αυτήν οφειλω την μεγάλη μου αγάπη στα αρχαια και την αύξηση του ηθικού μου....Δεν βρισκεις εύκολα τέτοιους καθηγητές!!!❤❤❤Ελπιζω κάποτε να την ξαναδω και να της πω<<χάρη σε εσάς εγινα φιλόλογος>>
(Θέλω να γινω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Στην Α λυκείου δε μου άρεσε αυτή που είχα στην έκθεση και στα κείμενα Α τετράμηνο
Sh3p47
Νεοφερμένος
Στην Α' Γυμνασίου, είχαμε 3 φιλολόγους. Ο καθένας από αυτούς έκανε 1 μάθημα, με εξαίρεση την καθηγήτρια που μας έκανε Αρχαία Ελληνικά και Γλώσσα. Η πρώτη καθηγήτρια που μας δίδασκε Νεοελληνική Λογοτεχνία, ήταν πολύ καλή (σήμερα, στην Δευτέρα Τάξη, μας κάνει Αρχαία και Ιλιάδα) από θέμα διάδοσης, σε εμένα προσωπικά, δεν ήταν και η καλύτερη. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έλεγε στο μάθημα, και φυσικά διάβαζα και στο σπίτι. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, έγραψα και στα 3 διαγωνίσματα 16, 17, 19 και στις εξετάσεις 18. Η δεύτερη, η οποία μας έκανε Οδύσσεια ήταν πολύ καλή, και μας έκανε να καταλάβουμε πολύ καλά στο μάθημα. Στα διαγωνίσματα, έγραφα πάντα πολύ καλά. Η τελευταία, η οποία μας έκανε Αρχαία και Γλώσσα, πολύ καλή επίσης, μόνο που υστερούσε, κατά την γνώμη μου, σε θέμα γνώσεων...
Στη Β' Γυμνασίου, δεν μπορώ να πω πολλά καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά. Οι 3 φιλόλογοι που έχουμε είναι οι ίδιοι με πέρυσι, μόνο που διδάσκουν διαφορετικά μαθήματα. Η καθηγήτρια που μας έκανε Κείμενα, μας πήρε στα Αρχαία και στην Ιλιάδα, και πιστεύω πως τώρα έγινε η μακράν καλύτερη. Γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει ο καθένας μας, και επίσης είναι πολύ έξυπνη από θέμα γνώσεων. Επίσης είναι υπεύθυνη τμήματος. Αυτή που μας έκανε Αρχαία και Γλώσσα, μας πήρε στην Ιστορία και οφείλω να ομολογήσω πως δεν γνωρίζει πολλά από την ιστορία (την είπα ότι άνοιξε η Κερκόπορτα από τα τείχη της Κωνσταντινούπολης και μπήκαν οι Τούρκοι, και αυτή μου είπε "Αυτή, δεν ήταν στην Αγία Σοφία;"). Τέλος, αυτή που μας έκανε Οδύσσεια μας πήρε στην Γλώσσα και στα Κείμενα. Πολύ καλή επίσης.
Scandal
Διαχειριστής
... τόσα χρόνια γυμνάσιο και λύκειο, σχημάτισα την άποψη ότι άντρας + φιλόλογος = ο χειρότερος συνδυασμός.
Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ίσως έχουν πιο σταθερές και αμετάβλητες ιδεολογικές θέσεις (πάνω σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα) ; Και πιο τραβηγμένες θέσεις πολλές φορές θεωρώντας ότι έχουν το αλάθητο;
Αυτό δεν το έβλεπα όμως στις γυναίκες φιλολόγους. Ήταν πιο "παιδαγωγοί", πιο κοντά με τους μαθητές και με περισσότερη διάθεση να συμβουλεύσουν με επίκληση στο συναίσθημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό δεν το έβλεπα όμως στις γυναίκες φιλολόγους. Ήταν πιο "παιδαγωγοί", πιο κοντά με τους μαθητές και με περισσότερη διάθεση να συμβουλεύσουν με επίκληση στο συναίσθημα.
μπλιάχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους άντρες φοιτητές φιλολογίας εδώ ή και τους φιλολόγους, αλλά...
... τόσα χρόνια γυμνάσιο και λύκειο, σχημάτισα την άποψη ότι άντρας + φιλόλογος = ο χειρότερος συνδυασμός.
Καλά αν έβλεπες τον δικό μας το φιλόλογο θα άλλαζες γνώμη (αχχχχ Δημήτρηηηηηη )
Πάντως οι τρεις φιλόλογοι που είχαμε ήταν μια χαρά. Ο καθένας είχε το δικό του χαρακτήρα όπως και οι δύο γυναίκες φιλόλογοι. Γενικά νομίζω οτι είναι στο χαρακτήρα του ανθρώπου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.