Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
υπάρχουν μόνο τμήματα φιλολογίας
η ειδίκευση στην κλασική φιλολογία αποκτάται με την επιλογή της ανιστοιχης κατεύθυνσης κατα τη διάρκεια των σπουδών.
-----------------------------------------
άλλες προσφερόμενες κατευθύνσεις πλήν της κλασικής, είναι:μεσαιωνική & νεοελληνική φιλολογία, γλωσσολογία. (αυτά ιχίουν στο πανεπιστήμιο αθηνών, για αλλού δεν ξέρω...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Ιστορια σπουδαζουμε κοπελια οχι φιλολογια εμεις δεν σε προσβαλαμε!!!
Αλλο αν θεωρουμαστε φιλολογοι.....
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
και εγω:no1:Εγω θα διαλεγα την ψυχολογια!! Κανουμε εισαγωγη, αναπτυξιακη, γνωστικη και αλλους κλαδους της ψυχολογιας στη σχολη και την εχω λατρεψει...
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Όσο για το παιδαγωγικό δε μ'αρεσε καθόλου
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Πίστευες ότι σου ταιριάζει η νομική αλλά πάντα σου άρεσε η φιλολογία,όμως τελευταία σκεφτόσουν την ψυχολογία γιατί δεν ήθελες τις πολιτικές επιστήμες που πέρασες και τελικά κατέληξες στο προσχολικής αγωγής.Ενδιαφέρουσα περίπτωσηΔεν ξέρω ρε παιδιά!!! Πάντα πίστευα ότι μου ταιριάζει η Νομική, αλλά μου άρεσε και η Φιλολογία σαν αντικείμενο. Τον τελευταίο καιρό άρχισα να σκέφτομαι την Ψυχολογία. Αλλά πρέπει να αποφασίσω σύντομα, γιατί δεν σκοπεύω να πάω στο Πολιτικής Επιστήμης που πέρασα φέτος!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Πίστευες ότι σου ταιριάζει η νομική αλλά πάντα σου άρεσε η φιλολογία,όμως τελευταία σκεφτόσουν την ψυχολογία γιατί δεν ήθελες τις πολιτικές επιστήμες που πέρασες και τελικά κατέληξες στο προσχολικής αγωγής. Ενδιαφέρουσα περίπτωση
Όταν βάζεις Νοσηλευτική ΑΕΙ, Νηπιαγωγών, Φιλολογία, Ιστορία Αρχαιολογία, έχεις σίγουρο ή το πρώτο ή το τρίτο και καταλήγεις στο δεύτερο, δε νομίζω ότι λέγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά μάλλον ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XrysaFreedom
Νεοφερμένος
Τώρα που ξαναδιαβάζω το μήνυμα μου εντοπίσω κάποια συντακτικα ή και ορθογραφικά λάθη οπότε ζητώ συγνώμη για αυτό αλλά ο συνδυασμός άγχους, πληκτρολογιου και βιασυνης δεν είναι και ο καλύτερος ??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης
Όσον αφορά τα ιδιωτικά λύκεια, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Ωστόσο, αυτό που πιστεύω είναι ότι λογικά θα γίνεται καλή δουλειά.
Οι γονείς σου κάνουν κάποια σχετική δουλειά από αυτές που προανέφερες και σε παρότρυναν να ακολουθήσεις μια ανάλογη ή σ' τα λένε αυτά, επειδή έτσι άκουσαν από τον τάδε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XrysaFreedom
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα πω γράψτους και κάνε αυτό που θέλεις, γιατί φαίνεται ότι σε ενδιαφέρει και το έχεις ψάξει και γενικά η ψυχολογία είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιστήμη. Τώρα δεν ξέρω πού θα μπορέσεις να απασχοληθείς σε 2+4 χρόνια που θα βγεις από την σχολή με το καλό, αλλά νομίζω καλύτερη τύχη από τους φιλολόγους και του παιδαγωγικού θα έχεις.
Όσον αφορά το ιδιωτικό, αν γίνεται έστω και στοιχειώδης δουλειά, πιστεύω είναι περιττή κίνηση. Φροντιστήριο ή ιδιαίτερα θα κάνεις ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα με το αν θα είσαι σε ιδιωτικό, γιατί και περιττά έξοδα;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Δεύτερον, είναι πολύ νωρίς. Σχεδόν όλοι δίνουν πανελλήνιες και μετά αποφασίζουν ποιες σχολές θα βάλουν στο μηχανογραφικό. Θα αλλάξεις άποψη 100 φορές μέχρι να έρθει η ώρα.
Guest 892943
Επισκέπτης
Επίσης πραγματικά δεν μπορώ να σου εξηγήσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Αν μπεις σε μέτρια ή αδιάφορη για τα ενδιαφέροντά σου σχολή, όχι μόνο μπορεί να μην την τελειώσεις ή να σου βγει ο πάτος να την τελειώσεις, αλλά δε θα ξυπνάς το πρωί με την ευχαρίστηση να πας στη δουλειά σου πολύ απλά! Είναι πολύ βασικό! Καλώς ή κακώς, το επάγγελμά που εξασκούμε καθορίζει αρκετά σε πολύ μεγάλη βαθμό την καθημερινή μας ψυχολογία. Φαντάσου να έπρεπε να ξυπνάς κάθε πρωί και να παριστάνεις τη δικηγόρο χωρίς να σου αρέσει: βάσανο!
Επίσης, οι γονείς δεν τα ξέρουν όλα. Είσαι σε μια ηλικία που σίγουρα επηρεάζεσαι από αυτά που σου λένε, επειδή ξέρεις ότι ενδιαφέρονται για σένα. Όμως ο καθένας έχει την αποψάρα και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ωστόσο, όταν επηρεάζεις έτσι τις επιλογές του παιδιού σου σχετικά με τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, τότε είναι κάπως επικίνδυνο να εκφέρεις απόψεις βασιζόμενος ουσιαστικά σε τίποτα.
Εσύ συνέχισε να κάνεις αυτό που ήδη κάνεις, να ασχολείσαι λίγο, αυτό που κάνεις ήδη δηλαδή, με το αντικείμενο που θες να ασχοληθείς. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη, μπορεί και όχι. Για την ώρα, ας είσαι "ανοιχτή", ωστόσο μη συμβιβαστείς για κάτι που δεν σ' αρέσει! Φιλικά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.